@Krisa Tebe mate její vyvinutý trapézový sval a svěšená "bedna". Ale zajdi do posilovny s nejmenovanými jedinci v prase a oni ti to rádi (a jak moc rádi) předvedou :-)
@Černá_Alison Tohle mi doufám nikdy nikdo neukáže, jinak bych se mohla rozbrečet... Já teda dříve tento cvik (předpokládám, že to je obouruční biceps) přes zimu taky cvičila, ale nikdy to nevypadalo takhle!
@Krisa to je boží =D já jednou zkoušela jakousi depilační pěnu či co, v návodu stálo: vyzkoušejte na malém kousku kůže a počkejte, jestli se nedostaví alergická reakce....ehm.... :D naplácala jsem si to na celou nohu a čekala, mělo to být deset minut, jenže asi po dvou minutách se mi zdálo, že jsem si polila nohu benzínem a škrtla sirkou, samozřejmě depilační účinek veškerý žádný a moje noha měla zářivě červenou barvu, jako bych se ji snažila uvařit, to mě vyléčilo od podobných experimentů.
@Dreamer To znám, akorát já zkoušela nejprve malý kousek a když se alergická reakce nedostavila, naplácala jsem to na obě nohy a :onfire: (a všechny chlupy zůstaly na svém původním stanovišti). Fakt by mě zajímalo, na koho to působí, že má 4 týdny hladké nohy... Zkoušela jsem i ty popsané voskové pásky "za studena", naštěstí mi to zalepilo jenom jednu nohu (holeň) a šlo to dolů technickým benzínem :D
Ako ide leto, tak sa mi casto sniva, ze som niekde v sortkach alebo v sukni a zrazu zistim, ze mam nohy chlpate ako futbalista :) Ale na druhej strane je to moja jedina a najvacsia nocna mora poslednych rokov :)
Komentáře
Zkoušela jsem i ty popsané voskové pásky "za studena", naštěstí mi to zalepilo jenom jednu nohu (holeň) a šlo to dolů technickým benzínem :D
Ale na druhej strane je to moja jedina a najvacsia nocna mora poslednych rokov :)
Pravda pravduca - nie je nad ziletku :)