@Černá_Alison :D To mi připomnělo našeho Fíkouška - když jsme při stěhování tapetovali pokoj prababičce, tak si ustlal přímo na namazané tapetě (jak se musí nechat chvilku zaschnout, než se začne přidělávat na stěnu). A ještě ve starém baráku si při stěhování pejsáčci nejraději lehali na rozdělané igelitové pytle, do kterých jsme dávali peřiny, oblečení a další krámy :)
@Černá_Alison Ne, ale na té stěně je taková zvláštní boule... On šel odlepit celkem dobře, to když se Ála otřela o čerstvě natřená futra, tak měla melír ještě několik měsíců (prostě to z ní nešlo smýt)
Jen se neradujte -. mravní čistotu do svatby a pak bez antikoncepce naflákat tolik kousků, kolik půjde :-p Ti nás přečíslí jak srby v Kosovu :( Navíc mají tu úžasnou taktiku všech věřících - srdužovat se za účelem utvrzování se ve svém přesvědčení....ateisté se nesdružují a neutvrzují o své pravdě :-D
@Askia: Mě něco žere? Já jsem s vámííííí!!! Já se plně vezu ve středním proudu, katolíky bych hnal na Golgotu, cikány do Gangy. Ve všech společnostech (firmách) by měla být polovina lidí ženského pohlaví a polovina homosexuální:-)
Komentáře
Jo takové couralisty systematicky roznášející prach a omítku a mokré barvy po bytě - ty známe! :-p a ještě všechno ošmechtal chvostem :-)
Navíc mají tu úžasnou taktiku všech věřících - srdužovat se za účelem utvrzování se ve svém přesvědčení....ateisté se nesdružují a neutvrzují o své pravdě :-D
Já se plně vezu ve středním proudu, katolíky bych hnal na Golgotu, cikány do Gangy. Ve všech společnostech (firmách) by měla být polovina lidí ženského pohlaví a polovina homosexuální:-)