Som vďačný za predmety, z ktorých idem - chcem - maturovať. Ani za nič by som ich s fyzikou, chémiou, biolou či matikou, ktorú si dáva skoro každý, nemenil :D
@Branislav_Gepeto To jsem si taky myslela tak do sexty, kdy mi oznámili, že musím maturovat z nějakého přírodovědného předmětu (ne rodiče, ale škola - byli jsme přirodovědecká třída), potom jsem asi měsíc měla hluboké deprese, chtěla se zabít nebo minimálně odejít ze školy, ale pak jsem se nějak poddala a odmaturovala z chemie za dva. Když si přestaneš namlouvat, že je to těžký, tak ono to fakt těžký nebude :-) (Toto zlaté pravidlo neplatí na bilogii, což je podle mě nejzbytečnější předmět a válčila jsem s ní od primy do oktávy).
Vás nútili si dať ten predmet ? Ja som žil v naivnej viere, že forma maturít by mala byť jedna jediná udaná ministerstvom a školy by si s nimi nemali robiť čo sa im zachce nech ste akákoľvek trieda.
Dúfam, že mňa to nepostretne, pretože ja na tieto predmety ani nemám chuť. Tým, čo sa im venujú - hlboká poklona -, ale ja to vážne nemusím.
:D Keď ja som si to nemohol odpustiť. Ale neboj, idem sa potrestať za svoju provokatérnosť sledovaním zaujímavého filmu, ale bez tituliek, pretože ešte nie sú na titulky.com :'-( To je dostatočný trest
Komentáře
Dúfam, že mňa to nepostretne, pretože ja na tieto predmety ani nemám chuť. Tým, čo sa im venujú - hlboká poklona -, ale ja to vážne nemusím.
Ale neboj, idem sa potrestať za svoju provokatérnosť sledovaním zaujímavého filmu, ale bez tituliek, pretože ešte nie sú na titulky.com :'-( To je dostatočný trest