A ještě jedna věc - škoda toho ticha na konci, těšil jsem se na Deště Castameru... Zapůsobilo by to podle mně víc, ne aby to zpívali, ale ta hudba jak hrála na svatbě... Tu melodii si broukám celý den... Tudu tudu tudututu... :D
@Nitpicker to nebylo ani tak na tvůj spekulační nástřel budoucího vývoje v dalších dílech, spíš obecně k seriálu, není potřeba se hned rozčilovat, prosím žijme v míru ;-)
@Nitpicker tak vies mozu to tak urobit, ze brynden chcije a chcije, no a naraz zacuje hluk...bude sa zakradat ako arya, uvidi co tam robia, a v strmhlav opitostiskoci do rieky...a rano sa zobudi v riverrune s poriadnou kocovinou :)
@stano: Samozřejmě. Toto je jedna z oněch miliónů možností. Můj "nesmysl" se liší pouze v tom, že má nenulovou pravděpodobnost výskytu. O konkrétní hodnotě pravděpodobnosti se pak vedou spory, ale nějak jsem neslyšel věrohodnější vysvětlení Blackfishovy epizody v Twins, tak prozatím zůstanu u svého nesmyslu.
@Blackfish : + Bolton není bojovník, ale backstabber, takže tu ošemetnou záležitost se zabíjením lidí, kteří se ještě mohli jakžtakž bránit s potěšením přenechal jiným a ukázal se až bylo po všem..
@Branislav_Gepeto : Haters just gonna hate...Mám k RW taky své výhrady, ale tady si někdo plete emoce. Rickon scéna je klasická ubulená loučící scéna (výborně zahraná), někdo by řekl, že dojemná. Na RW nemá co být dojemného, to je kopanec do břicha a šokující WTF..Ani v knížce jsem vážně nebyl nijak dojat, než když se mi to o pár hodin později rozleželo v hlavě.
@Nitpicker Možná bych měl jen objasnit, že na toto fórum chodím od roku 2007, kdy o seriálu nebylo potuchy, takže tohle fórum pro mě opravdu neznamená seriál. Pokec je slovo, které se hodí na fejsbůk :D
@flanker.27 : Facebook nemám, takže nevím jaká slova se na něj hodí. Jinak teď když na to koukám, tak se podívej na název třetí kategorie odspodu vpravo v oddílu "Kategorie" :).To, že chodíš na ostatní vlákna samozřejmě nevylučuje skutečnost, že píšeš do těch seriálových a odtud můj předchozí (již zodpovězený) dotaz.
@Branislav_Gepeto : V čem se zásadně liší Robbovy knižní chobotiny od těch seriálových? To bych si nejdřív rád nechal ujasnit. K lítosti nad Robbem a Catelyn asi jenom to, že stačí se rozhlédnout trochu po webu a pochopíš, že milióny lidí evidentně šlo předevčírem spát se slzou na krajíčku...
Nedivila bych se, kdyby se o Bryndenovi v seriálu už nezmínili. Nebo u něj navázali z ničeho nic až v páté/šesté sérii...
Mimochodem - nekolovaly před třetí řadou nějaké zvěsti/náznaky bitvy o Řekotočí? Myslíte, že v 3x10 Freyové či Lannisterové budou útočit na hrad? Ne že by to dávalo smysl, ale tudíž by se to v seriálu fakt mohlo objevit...
@Nitpicker Copak to vylučuju? Nejsem schizofrenik, vím že chodím I (představ si to I opravdu hodně velké) do seriálových vláken. Ale ty mě znáš jen odtud a na základě toho, že se mi seriál nelíbí, sis udělal docela omezený závěr, že sem chodím hateovat. Stejně jako Gepeto ti dávám najevo, že někoho hodnotíš na základě omezeného výběru informací.
No a co se týče seriálu samotného, tak jsa dlouholetým fanouškem knižní série (první díl jsem četl poprvé už před 11 lety) jsem byl samozřejmě na seriál zvědav. Připravoval se hodně dlouho, takže jsme tu probírali ze všech stran jak to bude vypadat, kdo bude koho hrát a podobně. I třeba jak budou zobrazený Nedovy flashbacky. To bylo první zklamání, ale zdaleka nestačilo aby mě od seriálu odradilo a po první sérii jsem jej velmi chválil a hájil většinu provedených změn. Až v druhý sérii jsem začal ztrácet chuť, ale obliba předlohy a i setrvačnost udělaly svoje. Na konci druhý série jsem váhal, jestli to zapíchnout nebo ne, ale pořád tam zůstalo pár pozitiv - díl Černovoda, Davos například. A hlavně jsem byl pořád zvědavej na RW, o který B+W mluvili, jak je to láká tohle převést na plátno, jak je jejich oblíbená a podobný řeči. No, výsledek se dostavil, ale dle mého nikoli kvalitní.
Přesně jak píše Gepeto, to je emocionální vrchol knihy, v seriálu je to pro mě pplochý a bez odezvy.
Komentáře
Tudu tudu tudututu... :D
tohle je asi nejlepší verze seriálových Kastamerů!
tak vies mozu to tak urobit, ze brynden chcije a chcije, no a naraz zacuje hluk...bude sa zakradat ako arya, uvidi co tam robia, a v strmhlav opitostiskoci do rieky...a rano sa zobudi v riverrune s poriadnou kocovinou :)
@speedy
http://i.perezhilton.com/wp-content/uploads/2013/06/2yynocw.gif
http://yeabambi.tumblr.com/post/52086382787
Díky moc!!! ;-) :applause:
K lítosti nad Robbem a Catelyn asi jenom to, že stačí se rozhlédnout trochu po webu a pochopíš, že milióny lidí evidentně šlo předevčírem spát se slzou na krajíčku...
Mimochodem - nekolovaly před třetí řadou nějaké zvěsti/náznaky bitvy o Řekotočí? Myslíte, že v 3x10 Freyové či Lannisterové budou útočit na hrad? Ne že by to dávalo smysl, ale tudíž by se to v seriálu fakt mohlo objevit...
No a co se týče seriálu samotného, tak jsa dlouholetým fanouškem knižní série (první díl jsem četl poprvé už před 11 lety) jsem byl samozřejmě na seriál zvědav. Připravoval se hodně dlouho, takže jsme tu probírali ze všech stran jak to bude vypadat, kdo bude koho hrát a podobně. I třeba jak budou zobrazený Nedovy flashbacky. To bylo první zklamání, ale zdaleka nestačilo aby mě od seriálu odradilo a po první sérii jsem jej velmi chválil a hájil většinu provedených změn. Až v druhý sérii jsem začal ztrácet chuť, ale obliba předlohy a i setrvačnost udělaly svoje. Na konci druhý série jsem váhal, jestli to zapíchnout nebo ne, ale pořád tam zůstalo pár pozitiv - díl Černovoda, Davos například. A hlavně jsem byl pořád zvědavej na RW, o který B+W mluvili, jak je to láká tohle převést na plátno, jak je jejich oblíbená a podobný řeči. No, výsledek se dostavil, ale dle mého nikoli kvalitní.
Přesně jak píše Gepeto, to je emocionální vrchol knihy, v seriálu je to pro mě pplochý a bez odezvy.