@flanker.27 no obávám se, že mne na te čtyřce bavily výjmečně ty rpg prvky a vylepšování hrdinů, nicmeně jsem odkojený na total warech takže pokud strategie překoná moje nadšení z expení hrdinů, budu jedině rád
Když už jsme u HoMaM, hrál někdo z vás HoMaM 3.5 WoG? Mě to docela bavilo. Do hry přišla obrovská spousta nových prvků a hra se navíc ještě ztížila. Ale nemusí to sednout každému
@Marek V ostatních dílech pochopitelně hrdinové taky expí, ale projevuje se to jen v bonusech, který se přičítají k útoku a obraně, případně iniciativě jednotek, v kouzlení a v pohybu po mapě.
@flanker.27 jop, no včera sem si dal jen tutoriálek a jsem docela spokojen, samozřejmě oproti grafice 4. dílu, která byla moc krásná, se na to kouká hůř, ale hratelnost je minimalně stejně dobrá. Ja stejně hraju ještě Final Fantasy 1 a 2 což je z nějakeho roku 1987 tuším, takže oproti tomu je grafika třetího MaM ještě krásná. @DanielSvatoš prosímtě, mohl bys za mne nastavit krk, upgradnout to a říct mi jestli mi pujdou použít sejvy z puvodní verze 0.8? Když jsem totiž upgradoval z verze 0.3 na 0.8, musel jsem rozehrát odznova @Blackfish navnadil jsem co? :-D
@Marek jsem nezkoušel já to tam něměl moc rozjetý já totiž to hraju jen tak že zkouším co tam přidali a jaká místa jak vypadají (třeba Bouřlivý konec je naprosto boží hrad) a používám cheat na rychle cestovaní abych všechno zkoukl...až bude verze 1.0 tak si to pořádně zahraju (bez cheatů)
@DanielSvatoš tohle mne poprvé taky udivilo, věc se má takhle, v turnajovem nastavení mužeš nakonfigurovat mnoho variant boje, od klasickeho střetu 1:1 až po hromadnou pranici 2 a i klidně více skupin, problem je v tom že je pevně daný počet kol klání a toto nastavení se týka jen tve osoby ne ostatních učastníku turnaje. Takže abych to řekl česky, když si ty nastaviš boj 1v1 a každeho protivníka poraziš, po poslednim kole (tušim pátém) budeš mit 5 poražených nepřátel, ale tvoji protivníci si patrně zvolí styl pranice (např 2 týmy, každý tým 8 členů) takže se stane že jeden člen týmu v jednom kole srazí ze sedla třeba 3 protivníky, tudíš po 5. posledním kole bude mít sraženo cca 15 protivníků (pokud bude stale bojovat stejne dobře) cimž překoná tvích 5. Ja to enjdřív řešil stylem hromadne pranice, ale i když jsem byl na vitezne strane stihl jsem porazit třeba jen 2 protivníky zatimco nejaký muj spolubojovník třeba 4 .... takže jsem si nakonec našel idelaní nastavení (pro mne) 4 týmy, každý jednoho člena. Tim padem stihnu v každem kole srazit 2-3 protivníky a tak se celkove udržim ve vedení. Turnaj jde vyhrat vicemene se všemi nastavenímy až na to 1v1 ktere ti zpravidla nestačí protože zatimco ty daš dohromady 5 sražených protivníku za turnaj, ostatní daj 4 za kolo :-) snad sem to dokazal popsat trochu srozumitelně :-D
@Marek jo už to chápu velmi dobře :) tak zítra to zkusím znova a taky jsem koukal že tam je Cersie mezi ženami na vdávání :) to bych mohl pak zkusit za Lannistery a naklonit si Tywina, třeba mi ji pak dá za ženu .) i když nevím jestli bych takovou vůbec měl chtít
@DanielSvatoš toho jsem si ani nevšiml :-D možna v 0.8 ještě není, tam jsem si všiml jen Jeine Westerling ... většinou se snažim si najit tu nejhezčí, alespon s rozpuštěnýmy vlasy, žadnou s tim čepcem ve tvaru kýble + vetšinou slavne jmeno a hlavne aby se ji taky trochu chtělo ... protože pokud bude nejakej zadrhel otec ti ji nebude chtit dat a tim že si ji vezmeš bez jeho svolení si ho akorad poštveš, s nekterejma stačí parkrat pokecat, venovat jim korunu krasy turnaje a jsou tvoje a pro nektere musiš projít 3 souboji s jinými napadníky, furt s ni tlachat a stejně si nakonec veme nekoho jinýho, což bude asi přiklad i Cerssey :-D Tywina jsem si taky jeden čas naklonoval tim že jsem ho po vyhrane bitvě propustil na svobodu, timhle stylem jsem mel se svimi nepřateli pomalu lepší vztah než s přateli, ale takhle valka vyhrat nejde. Takže jak jsem už psal minule, pána z Lanisterů jsem zavřel do kobky, dneska jsem mu tam přivezl jako společnost dalších 9 urozených pánů (2 Marbandy, Crackenhalla, Westerlinga, Horu, bráchu Davena, Kenninga a další si nepamatuju) snad se tam nebude nudit :-D
Komentáře
@Blackfish http://www.moddb.com/mods/a-clash-of-kings/downloads/a-clash-of-kings-091 to je ten mod
@DanielSvatoš prosímtě, mohl bys za mne nastavit krk, upgradnout to a říct mi jestli mi pujdou použít sejvy z puvodní verze 0.8? Když jsem totiž upgradoval z verze 0.3 na 0.8, musel jsem rozehrát odznova
@Blackfish navnadil jsem co? :-D