@Krisa To druhý je dost hrůza, na to první jsem se ani nedostala, protože mi to nahlásilo nevhodný obsah (jsem na maminčině počítači). Co to bude za strašlivou krisovskou sprosťárnu, to by mne převelice zajímalo... :-D
@Černá_Alison náhodou, ty špeky zdá se mohou mít i praktické využití (stoleček na pivo? :D ) ale ty... ehm... vykrojené mini kraťasy, ne můj svět už nikdy nebude stejný jako dřív =D
Právě jsem se na Ahmedově stránce a Fabiově efbíčku/fejzbuku dostala tak hrozně neelegantní neslečnosvský nebaletkovský chrochtavý záchvat smíchu, že bych se měla jít zavřít do kouta a číst si tam knihu o svatých, kterou jsem dostala kdysi k narozeninám a ještě jsem ji ani neotevřela.
Pokud chci i po své pozítřejší dvacítce být i nadále slušná cudná holka, měla bych se tomuto vláknu velikým obloukem vyhýbat :-)
Komentáře
Máš těch fotek dvanáct? Těď jsem dostala zvrhlý nápad na bráchův dárek k narozeninám. A když ne to, tak aspoň ty mořský panny, ty taky ujdou :-D
Pokud chci i po své pozítřejší dvacítce být i nadále slušná cudná holka, měla bych se tomuto vláknu velikým obloukem vyhýbat :-)