Kecáliště
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Myslíte že to je náhoda nebo osobní rýpnutí do Karla S.? Vhledem k současným sporům ODS a TOP bych věřil že to řekl takhle schválně :D
Aha to je článek skoro 5 let starej :-) já už myslel že to je reakce na Duchcov
Na přehradách je teď víc turistů než na Václaváku.
http://video.idnes.cz/?c=A130602_112729_praha-zpravy_mav&idVideo=V130602_110428_tv-zpravy_nov
http://www.psychotest.sk/index.php?test=test_osobnosti
Sangvinik a Cholerik na 7.5, Flegmatik na 35 a Melancholik na 50
Flegmatik 10
Melancholik 15
hmm
Reálně nám ovšem hrozí zatopení budovy fakulty v Praze, kde od minulých povodní ještě přibyla nová knihovna v podzemí (což se teď jeví jako ne zrovna šťastný nápad :D)... Ještě že jsem měla státnice už minulý týden - nervovat se ještě, jestli na ně dorazím autobusem nebo v kánoi, to už bych asi nezvládla.
@sveva
Takže gratulace? :)
Takže první velká gratulace, blahopřeju ;)
Ještě mě čeká dlouhá cesta, ale alespoň jsem už vykročila...
Nejdříve nás předběhli všichni sousedi při vystěhovávání sklepů, takže místo abych šla spát dřív, jak bylo v plánu, chodím ve stavu "zombie" otevírat mamince dveře a skládat věci do bytu. A k tomu se snažím vyřešit zapeklitý hlavolam, jak naskládat obsah sklípku (pytel brambor, dav menší pytle cibule, prací prášky, balené vody...) do bytu o rozměrech 48 m2, který je už za normálních okolností "tak akorát, aby se v něm ještě dalo dýchat".
Zdá se, že pár dalších dní budu sdílet pokoj s mnou nenáviděnými brambory... :evil:
O byt v Praze nemám péči už vůbec - pokud by se dostala voda až do Řep, tak bude mít Praha, a nejspíš i většina Středočeského kraje, na krku průser mnohem zásadnějších rozměrů :P
Sklep pořád suchý, voda v řece jen o něco výš, východní část města (tzn. to za hradbami a níž, u starého koryta) a některé okolní vesnice se už vyklízejí. Příkopy stále prakticky suché, ale evakuují z nich koně. Zajímalo by mne, jestli emigrují i kozy a ovce, co bydlí na hradbách. :-s