Kecáliště

upraveno 29. června 2011 v Rozličný pokec
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
1155156158160161581

Komentáře

• GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Ja som len nevedel, či myslíš, že historický film ako že hovorí o histórií alebo historický akože je sám film starý :) Preto som teraz trošku zmtený.
  • @Lady_Seans Historicke filmy pojednavaju o historickych udalostiach. Imo nie su to filmy z nasej historie (ak to vezmeme ako jedine kriterium). Stud urcite nie je historicky film a ani Prazdniny v Rime z 50tych rokoch.
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 31. května 2013
    Pokud někdo zaspal při řešení této situace, bylo to ministerstvo zahraničních věcí," sdělil premiér Petr Nečas
    z článku: http://www.novinky.cz/domaci/303640-rusko-navzdory-umluve-obvinilo-torubarova-z-jineho-cinu-nez-kvuli-kteremu-byl-vydan.html
    Myslíte že to je náhoda nebo osobní rýpnutí do Karla S.? Vhledem k současným sporům ODS a TOP bych věřil že to řekl takhle schválně :D
  • Výroky našich politiků musíš brát s rezervou. :-)
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Holt se blíží volby a kampaň je v plném proudu. Po volbách si zase budou třást pravicí i levicí, častovat se úsměvy a slibovat "spolu navždy a nikdy jinak", světlé zítřky a neutuchající boj nekalým živlům.
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    upraveno 1. června 2013
    Takhle vyhrožujou pořád a furt nic.
    Aha to je článek skoro 5 let starej :-) já už myslel že to je reakce na Duchcov
  • @Blackfish Tva reakce je k neuvěřeni.. takhle je bemocné a utlačované týrat
  • Prave som citala o tych patorcatach. Asi by som zosedivela este pred porodom. Max 2 naraz, nie 5, prosim, prosim, prosim :anxious:
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    To je sranda ta povodňová turistika. :D
    Na přehradách je teď víc turistů než na Václaváku.
    Zvláštní že na povodňovém zpravodajství ČT(jiné jsem nesledoval tak nevim co ostatní) nepadlo ani slovo o vytopeném pražském Hostivaři. Asi nechtěj vyvolávat paniku.
    http://video.idnes.cz/?c=A130602_112729_praha-zpravy_mav&idVideo=V130602_110428_tv-zpravy_nov
    upraveno 2. června 2013
    Z nudy som si robil tento test
    http://www.psychotest.sk/index.php?test=test_osobnosti

Sangvinik a Cholerik na 7.5, Flegmatik na 35 a Melancholik na 50
  • Ty jsi ta správná výbušná směs do řad Noční hlídky. :-)
    heavy_head napsal(a):

Ty jsi ta správná výbušná směs do řad Noční hlídky. :-)

Na prijatie do Nočnej hliadky musíš mať z Melanchólie a Flegmatizmu 50 percent, je to v pijímacom formulári :D
  • Sangvinik a Cholerik 37,5
    Flegmatik 10
    Melancholik 15

hmm
  • Já teda nevím jak to vypadá u Vltavy (teda jen z fotek), ale já bydlím kousek od takového malého, většinou celkem neškodného potoka- Botiče a je to docela hukot teda. Asi 200 metrů od mého domu jsou zatopené podzemní sklady a garáže a domov seniorů (ten stojí přímo na břehu).
  • U nás v Terezíně jsou jezy skoro rovné (tzn. docela dost vody), mírně se vylila Stará Ohře (původní koryto) a mezi hradbami je jen trochu vlhčeji.
  • U nás jsme to měli v 97.
  • upraveno 2. června 2013
    U nás ve městě nemáme žádnou řeku ani potok, což mi většinou docela vadí, ale ve chvílích, jako jsou tyhle, je to spíš požehnání.
    Reálně nám ovšem hrozí zatopení budovy fakulty v Praze, kde od minulých povodní ještě přibyla nová knihovna v podzemí (což se teď jeví jako ne zrovna šťastný nápad :D)... Ještě že jsem měla státnice už minulý týden - nervovat se ještě, jestli na ně dorazím autobusem nebo v kánoi, to už bych asi nezvládla.
    A ja sa v suchu smejem. Ale počkajte až to príde sem, Bytča sídli v Bytčianskej kotline, takže ak by sa vylial Váh, taká sranda by to už pre mňa nebola.
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Nám za barákem hučí potok a ve městě je rozlité Labe
    Nj, občas je naše vyschlé Dorne i výhodou :)

@sveva
    Takže gratulace? :)
  • @Nevada No řekněme, že zatím poloviční gratulace (mám hotový jeden ze dvou oborů). Ale bylo to tak psychicky náročný, že jsem na to patřičně pyšná. :D
    @sveva
    Takže první velká gratulace, blahopřeju ;)
  • @Nevada Díky! :)
    Ještě mě čeká dlouhá cesta, ale alespoň jsem už vykročila...
  • Kolem deváté hlásili rozhlasem třetí stupeň povodňové aktivity na Labi. Vzhledem k tomu, že ta mrcha má sklon přetékat až k nám, můžeme prý do rána mít vodu ve sklepích.
    Nejdříve nás předběhli všichni sousedi při vystěhovávání sklepů, takže místo abych šla spát dřív, jak bylo v plánu, chodím ve stavu "zombie" otevírat mamince dveře a skládat věci do bytu. A k tomu se snažím vyřešit zapeklitý hlavolam, jak naskládat obsah sklípku (pytel brambor, dav menší pytle cibule, prací prášky, balené vody...) do bytu o rozměrech 48 m2, který je už za normálních okolností "tak akorát, aby se v něm ještě dalo dýchat".
    Zdá se, že pár dalších dní budu sdílet pokoj s mnou nenáviděnými brambory... :evil:
    Melindaaaa napsal(a):

Já teda nevím jak to vypadá u Vltavy (teda jen z fotek), ale já bydlím kousek od takového malého, většinou celkem neškodného potoka- Botiče a je to docela hukot teda. Asi 200 metrů od mého domu jsou zatopené podzemní sklady a garáže a domov seniorů (ten stojí přímo na břehu).

No Hostivařský náměstí bylo pěkně pod vodou, tam se Botič vylil. Mě se na to z Petřin dobře kouká :-)

• Já už si dneska pár kubíků ze sklepa vynosil a teď už je tam akorát mokrá podlaha. Pokud nezačne v noci zas lejt, tak už by to mělo zvládnout čerpadlo.

O byt v Praze nemám péči už vůbec - pokud by se dostala voda až do Řep, tak bude mít Praha, a nejspíš i většina Středočeského kraje, na krku průser mnohem zásadnějších rozměrů :P
  • @Thorar Hostivař měl smůlu no. Naštěstí to je od Michle ještě docela kus cesty, takže se mě to tak úplně netýká :D
  • Hlásí se Terezín.
    Sklep pořád suchý, voda v řece jen o něco výš, východní část města (tzn. to za hradbami a níž, u starého koryta) a některé okolní vesnice se už vyklízejí. Příkopy stále prakticky suché, ale evakuují z nich koně. Zajímalo by mne, jestli emigrují i kozy a ovce, co bydlí na hradbách. :-s
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.