Tak jsem zase po letech koukal na Matrix: Revolutions a je to čím dál, tím lepší. Jestli ne nejlepší, tak rozhodně jeden z nejlepších filmů, co jsem kdy viděl.
Konečně jsem viděla The Amazing Spider-man. A maximální nadšení! :applause: Asi o 1000 % lepší než původní Spidey s Tobeym. Zajímavá zápletka, hodně dobrý záporák (i když Defoe a Alfred Molina byli taky skvělí), super scény, hezky to odsýpalo atd., ale HLAVNĚ - žádné nechápavé postavy! Peter je skutečně inteligentní, Gwen taky, Gwenin táta též, to samé Peterovi "opatrovníci". Prostě... konečně. A Gwen je mnohem lepší než M-J (a to ani není zrzka :D). Jak říkali ve Fan wars - M-J se zamilovala do Spider-mana, ale Gwen se zamilovala do Petera Parkera...
Proč pane bože, proč :( Když jsem zmapoval ostatní tvorbu tvůrců Matrixu, tak jsem přišel na to, že jsem si tam asi všechnu filosofii naprojektoval sám, protože ty ostatní filmy jsou nehorázně blbé. A to jsem fakt myslel, že to je perfektní SF a nakonec to vypadá, jako vyhajpovanej prd.
Star Trek je náhodou super :D ale já nejsem fanda seriálu, tohle mě minulo o několik světelných let, tak možná proto se mi film od Abramse líbí, je to parádní barevná a zábavná popcornovka.
@Dreamer Já mluvil o Matrixu, který mě nakonec zklamal, asi to budu muset skouknout ještě jednou. Ale ten Star Trek mi taky nepřijde moc dobře udělaný, jak znám Abramse, tak ten svoje díla konstruuje čistě pro dějové zvraty a nic moc jiného, hlavně, aby divák nepřemýšlel, jenom akce a zvraty :) Což není špatné, ale Star Trek by zasloužil víc než bezduchý akčňák.
Jo, tak to je přesně pro mě... :) Když jsem novej "hustomegakrutopřísnej" Star Trek viděl, celou dobu jsem myslel na to, že tvůrci starýho dobrýho Galaxy Questu to snad museli vidět, páč to jako parodie na tuhle šílenost naprosto sedí.
@Vlcacka Viděla jsem ten kratší a delší. Oba jsou dobré, i když ten delší je samozřejmě lepší (kvůli Prostovi). Jinak Star Trek byl skvělý. Miluju i ty starší filmy, ale tenhle byl taky bomba. Žeru Zacharyho!
Hlavně udělali dobře, že z obávaného remaku udělali paralelní linii, čímž v mých očích nezhanobili klasickou ságu. prostě to je jiná posádka, i když je to Kirk se Spockem
Nespoutaný Django, po dlouhé době film, který mě udržel u obrazovky celou svou délku :) Waltz je skvělý, Jaime Foxx správnej. DiCaprio už ukázal že není jen kluk z Titanicu. Hodně vydařená Tarantinovka :) I dnes jde natočit kvalitní western.
@Arutha2321 A o čem to jako má být? Dvě hodiny ptáčků nabourávajících do pevnosti zelených koulí? Omlouvám se, ale s mým levelem aj bych ten text četa hodinu, tak přesně nevím :-)
Mimochodem, asi půjdu proti proudu, ale naštvaní ptáci jsou super. A minimálně dvacet lidí jsem už zaúkolovala, aby mi nosili kartičky z alberta, tak kdybyste s tím někdo neměl co dělat, u mě na psacím stole je místa dost (ještě mi chybí 13, 15, 2 a 24 a pak jedu druhý kolo) :-D
Nerobil by som z toho takú katastrofu. Videl som veci omnoho horšej podstaty. Ak sa to zvládne dobre, ako animovaná komédia to potenciál má. Stačí len vymyslieť nejaký bližší príbeh, ktorý zaujme viac ako nejaký Diabolský vtačák... Ak vyberú určitých rôznofarebných vtákov, dajú im charaktery a ešte v pozadí čosi, mohlo by to byť zaujímavé. Nu, uvidíme :)
Tak, když jsme tu měli Gravity, tak Europa Report se přidává s plnohodnotným trailerem. Problém je, že přes pokusy o realističnost to vypadá, že se to zvrhne v nějakou sofistikovanější verzi Apolla 18:
@Krisa jediný film, pod kterým jsou oba dotyční podepsáni a který se mi shodou okolností líbí je Sin City :D jinak GoT po skončení téhle sezóny dále sledovat neplánuji.
@Dreamer Miluju Sin City a už se nemůžu dočkat 2. dílu! A taky doufám, že někdy konečně vyjde i "7. díl" komiksu. Já GoT asi sledovat dál budu - moc neumím přestat sledovat seriál.
Komentáře
Jak říkali ve Fan wars - M-J se zamilovala do Spider-mana, ale Gwen se zamilovala do Petera Parkera...
Když jsem novej "hustomegakrutopřísnej" Star Trek viděl, celou dobu jsem myslel na to, že tvůrci starýho dobrýho Galaxy Questu to snad museli vidět, páč to jako parodie na tuhle šílenost naprosto sedí.
Jinak Star Trek byl skvělý. Miluju i ty starší filmy, ale tenhle byl taky bomba. Žeru Zacharyho!
Mimochodem, asi půjdu proti proudu, ale naštvaní ptáci jsou super. A minimálně dvacet lidí jsem už zaúkolovala, aby mi nosili kartičky z alberta, tak kdybyste s tím někdo neměl co dělat, u mě na psacím stole je místa dost (ještě mi chybí 13, 15, 2 a 24 a pak jedu druhý kolo) :-D