Babinec aneb hnízdo zmijí

upraveno 1. února 2014 v Rozličný pokec
14849515354106

Komentáře

• Jo buď si vem sandále "vlej vylej" a nebo lodičky, ať propluješ kalužemi a nenamoknou ti punčošky:-)
  • uz ste niekto robili makronky?
  • @Hildegarda Jojo, se ségrou jsme se snažily o čokoládové. Esteticky nebyly nic moc, byly trošku gumové a ne křehké, jak mají být, ale chuťově nebyly vůbec špatné a jen se po nich zaprášilo :)
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @Melindaaaa Jak strašně moc sladké to je? Já bych je hrozně chtěla zkusit udělat, ale bojím se, že to pak bude strašný cumel a nikdo to nebude schopen pozřít :D

Nedávno jsem dělala rakvičky a málem jsem si šla udělat jednu doopravdickou - u těch potvor se totiž nepozná, jestli už jsou "dopečené/dosušené" (uvnitř, v jejich středu), takže se mi jich dost zlámalo při vyklepávání z formiček...no aspoň jsme ty zlámané mohli hned sežrat doma (byly pro kamaráda k narozeninám) :D
  • @Černá_Alison Zevraj to chutou pripomina laskonku. Svagrina to robila a ja som chcela strasne ochutnat, ale prave som v stave, ze sa dogrciam aj zo sucharov a ruze, co som vcera dostala, skoncili pre to iste na chodbe pred dverami.
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Kukol som sa, čo sú tie makronky. To je skoro ako piškóta s banánom. Človek si dá proste dve piškóty, hodí tam koliečko banánu, poleje to roztopenou čokoládou na varenie a má rýchlo skvelý dezert. Tie makronky vyzerajú zbytočne zložito :D
    @Branislav_Gepeto Jenže to ňahňání, patlání a plácání se je největší zábava :)
  • Pařížský.... po tom se můžu utlouct.

Makronky jsou určitě velká dobrota, ale mi to připadá jako vyšší cukrářská a na tu si netroufám.
  • @Krisa Sladké je to asi jako sněhové pusinky a když do toho dáš ještě náplň, tak je to ultrasladké, ale to já ráda :D
    Tá s rodením detí asi problémy mať nebude....
  • Mne spíše napadlo, že může být přebornicí v plážovém podlézání pod napnutým lanem (si nemůžu vzpomnět, jak se to zove :-) )
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Já bych se zeptal, kdo to chce umět? :)
  • Záleží jak to prezentuješ...třeba "flankere - výzva - koukej, že to nedokážeš!" :-D
    Bych zatleskal a bez odporu přiznal porážku.

I když. :) Pamatuju na akademii, jak nám jednou rozcvičku udělala holka ze skupiny, trochu starší, zatímco nám většinou bylo těch 18-19, jí bylo asi 24 a dělala nějakou gymnastiku a tak. Předváděla nám různý cviky co jsme měli opakovat, ale my byli tak nějak zvláštně soustředěný, až to jeden řekl za nás. Bylo to zhruba toto: "ta musí v posteli dělat neskutečný věci..." :D
  • :-D chceš říct, že jsi naznal, že by se ti takovýto skill mohl hodit dejme tomu v bazénku se šlehačkou, kde by ti zajistil stabilitu a tudíž převahu nad soupeřem v zápasu českořímském ? :-D
  • upraveno 30. května 2013
    Konecne som vdaka jednej svedskej detektivke zistila, ako sa vola ten textilny vzor, ktory je vsade v obchodoch, najma na kravatach - Paisley :dance:

@Černá_Alison Bazénky se šlehačkou bych nechal hezčí části lidstva. Chtějí-li se po mně fyzické výkony, pojďme běhat do březového háje :)
  • upraveno 30. května 2013
    Tak konečně vím, co je to kašmírový. Co já se tu všechno nedovím :)
  • Hm, až do teď jsem myslela, že pepito jsou drobné kostičky a to druhé je kohoutí stopa. Nikdy není pozdě se něco přiučit :-)
    Ani tenhle název jsem neznal :)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.