@Lady_Bon-pari Ups, vůbec nic mi to neříká. Ne, ne, to neznám... Ani trochu mi to není povědomé! Ne, ne, NE!! Ty police knížek vedle mě, nade mnou, za mnou, štosy z druhé strany na okně a ty dvě otevřené na mém stole přede mnou ROZHODNĚ NIC NEZNAMENAJÍ!!! :evil:
@Montezuma To tretie vyzerá ako Golbat z Pokémonov Tá korytnačka - Turtburger
@Krisa Vidíš? Už dokonca aj praktizujú kanibalizmus. Všetko to seba zapadá. Jiné štěňátka :)
@MissUtahraptor Ty si teraz vstala? Ja som musel vstávať včasne ráno, aby som sa unavil cez upratovanie tried, následne bol temer dorazený písomkou z matematiky o dôkazoch a kombinatorike a potom ešte zvládnuť skúšku z jedného predstavenia miestneho dramatického krúžku, ktoré sme naposledy hrali pred pár mesiacmi a ešte sa tam robili zmeny, takže som scenár rýchlo skukoval päť minút pred našim nástupom na scénu. A tu si niekto stáva o takej jedenástej :D A to ešte budem musieť ísť za hodinu so psom von...
Komentáře
P.S.: Taky vám ta Snub-Nosed Monkey připomíná Tyriona? =D
Ne, ne, to neznám...
Ani trochu mi to není povědomé!
Ne, ne, NE!!
Ty police knížek vedle mě, nade mnou, za mnou, štosy z druhé strany na okně a ty dvě otevřené na mém stole přede mnou ROZHODNĚ NIC NEZNAMENAJÍ!!! :evil:
To tretie vyzerá ako Golbat z Pokémonov
Tá korytnačka - Turtburger
@Krisa
Vidíš? Už dokonca aj praktizujú kanibalizmus. Všetko to seba zapadá. Jiné štěňátka :)
@MissUtahraptor
Ty si teraz vstala? Ja som musel vstávať včasne ráno, aby som sa unavil cez upratovanie tried, následne bol temer dorazený písomkou z matematiky o dôkazoch a kombinatorike a potom ešte zvládnuť skúšku z jedného predstavenia miestneho dramatického krúžku, ktoré sme naposledy hrali pred pár mesiacmi a ešte sa tam robili zmeny, takže som scenár rýchlo skukoval päť minút pred našim nástupom na scénu. A tu si niekto stáva o takej jedenástej :D A to ešte budem musieť ísť za hodinu so psom von...