@Černá_Alison Měl bych ho nosit víc, to je pravda, většinou ho tahám na běhání nebo když jsem maloval. A přitom jsem ho dostal kdysi v práci co výraz díků za pracovní výsledky :)
Jo, poslední věta se někdy hodí a někdy zase ne :)
@Černá_Alison Nedotýkat se, pokud nejste: a) půvabná heterosexuální žena mezi 30-40 lety výšky 150-175 cm, s tělesnými mírami 90-60-90 a nezadaná b) milionář rozdávající svůj majetek c) můj poskok ( ;-) )
@Černá_Alison Osobní lokaj se sám nabízí, bránit mu nebudu... :)
@Krisa Marie je slečna, která brzy oslaví 51. den jména. Ale bylo by velmi neuctivé ji nazvat poskokem, protože popravdě právníci se u nás mohou střídat poměrně často, ale celé oddělení stojí na ní.
Skutečně zcela bez legrace je Marie po pracovní stránce nejpoctivější a nejspolehlivější člověk, se kterým jsem se kdy setkal.
Hlavne nie šľapky. Keď sme sa mali my fotiť, idem do školy a pred vstupom sa stretnem so spolužiačkou - ona je na osemročnom takže skôr spoluškolkyňa - a ona akurát "Dnes ráno si hovorím, že bude teplo, že si v pohode vezmem šľapky. Bol to príšerný nápad.". Pršalo. A riadne.
Komentáře
tu poslední větu jsi přešktnul již dávno, ne ? :-D a nebo dopsal - pokud jste stará a ošklivá! :-D
Jo, poslední věta se někdy hodí a někdy zase ne :)
a) půvabná heterosexuální žena mezi 30-40 lety výšky 150-175 cm, s tělesnými mírami 90-60-90 a nezadaná
b) milionář rozdávající svůj majetek
c) můj poskok ( ;-) )
@Krisa Marie je slečna, která brzy oslaví 51. den jména. Ale bylo by velmi neuctivé ji nazvat poskokem, protože popravdě právníci se u nás mohou střídat poměrně často, ale celé oddělení stojí na ní.
Skutečně zcela bez legrace je Marie po pracovní stránce nejpoctivější a nejspolehlivější člověk, se kterým jsem se kdy setkal.
Jednou pro vždy, ona není poskok, o tuto pozici se hlásil někdo zcela jiný :)
Karamba! =D
Tu neznám, ale nyní již jsme poučena :-D