no kačátka - za našich mladých let se to tančilo na dětských radovánkách "na-na-na-na-na na-na-na....." Tak jsem si to našla - jmenuje se to v origošu questo e il ballo del qua qua qua najdi si to na tubě, česky kačátka". Thorovo kladivo je teoplá medovina se studeným pivem. Mi to nechutná, protože mi nechutí pivo :-D
No ono je to konečně jako ten vtip, jak stojí policajt v domácích potřebách a vidí dlouhou plastovou věc. Prá se prodavače: "Co to je?" "To je termoska," odpoví prodavač, "Aha, tarmoska, no jasně," povídá policajt. "A k čemu že je dobrá termoska?" "Teplý v ní zůstane teplý a studený studený." Dobrá věc ta termoska, řekne si policajt a koupí si ji. Druhej den s tím přijde do práce a postaví si termosku na stůl. Kolega to uvidí a ptá se: "Co to je?" "Neznáš termosku? Teplý v ní zůstane teplý a studený studený." "Dobrá věc, ta termoska. A co v ní máš?" "Kafe a dva nanuky."
Ještě jsem o vekendě slyšela hezký infantilní vtip: Pythagoras, Newton a Pascal hrajou na schovku. Pythagoras "1,2,3,...." Pacsal se utíká schovat, ale Newton kolem sebe jen namaluje čtverec a stojí. Pythagoras "...9,10. Už jdu!" uvidí Newtona "Piky piky Newton!" Newton "Nene, Newton na metr čtvereční je Pascal :-p"
Komentáře
"na-na-na-na-na na-na-na....."
Tak jsem si to našla - jmenuje se to v origošu questo e il ballo del qua qua qua
najdi si to na tubě, česky kačátka".
Thorovo kladivo je teoplá medovina se studeným pivem. Mi to nechutná, protože mi nechutí pivo :-D
@Černá_Alison Ta teplá medovina není smíchaná se studeným pivem, že ne?
Horší kombinace by byla obráceně :)
"To je termoska," odpoví prodavač,
"Aha, tarmoska, no jasně," povídá policajt. "A k čemu že je dobrá termoska?"
"Teplý v ní zůstane teplý a studený studený."
Dobrá věc ta termoska, řekne si policajt a koupí si ji.
Druhej den s tím přijde do práce a postaví si termosku na stůl.
Kolega to uvidí a ptá se: "Co to je?"
"Neznáš termosku? Teplý v ní zůstane teplý a studený studený."
"Dobrá věc, ta termoska. A co v ní máš?"
"Kafe a dva nanuky."
(jenom poznámka, že "ku" neboli poměr by se měl značit ":" ale jinak by to nedávalo smysl)
Pythagoras, Newton a Pascal hrajou na schovku.
Pythagoras "1,2,3,...."
Pacsal se utíká schovat, ale Newton kolem sebe jen namaluje čtverec a stojí.
Pythagoras "...9,10. Už jdu!" uvidí Newtona "Piky piky Newton!"
Newton "Nene, Newton na metr čtvereční je Pascal :-p"