Babinec aneb hnízdo zmijí

upraveno 1. února 2014 v Rozličný pokec
14546485051106

Komentáře

• :-D a ještě jeden chlapský názor mě zajímá - ty "inkriminované" růžové šaty - jsou z pánského hlediska stejně pěkné i na té brunetce v inzerátu na Fleru? Mně ta otázka naskočila hned, protože rozdíl mezi "photoshopovou" blondýnou a reálnou ženou právě posunuje ty šaty ke "štětkoidnosti". Snad jsem četla celou diskuzi a neunikl mi žádný komentář, kdyžtak se omlouvám.
  • @Thorar @flanker.27 Máte hledat "vnitřní krásu" =D =D
  • A jakou vnitřní krásou disponuje chlap, ha? Nebo lépe, co nosíte vy? Ideálně aby se to holkám líbilo (vynechme tituly a roční "penzi", které vám v zobecňující rovině sluší stejně jako ženám výstřihy a pletené "jakože" šaty).
  • @Suva To mi přijde, že jsi tak trochu nepochopila narážku :D takzvaná vnitřní krása nebo taky charakter je výmluva, kterou se ohánějí ti hloupější chlapi a stejně koukaj na prsa.
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    upraveno 26. května 2013
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    @Suva Ohledně těch růžových šatů to beru tak, že na tu "fotošopovou blondýnu" (prostě normální modelku) jsou tzv. šité na míru. Té druhé by jistě sedlo, kdyby byly upraveny na míru jí.

Jestli disponuju vnitřní krásou, to by asi působilo neskromně si jí přisuzovat sám :)

Pravda, Jaroslav Hašek říkal: "Skromnost šlechtí člověka. Muži by se ovšem neměli příliš šlechtit, takže bychom neměli být příliš skromní." :)

Takže na otázku co nosím odpovím, že nic co by odvádělom pozornost od mé vnitřní krásy :D
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    Má vnitřní krása je v dokonalém souladu s mou vnější krásou :-D
  • @Thorar já právě naopak, práce na mě padala, ve snaze se jí vyhnout, jsem si diskuzi přečetla pěkně celou od začátku, proto ten archívní dotaz.

@Askia, souhlasím, nechápu často, někdy jen trochu a někdy trochu víc :-D.

Prozradí některý z pánů konkrétně, co si obléká, když chce zapůsobit?
  • @Suva Obvykle to je to jediné čisté oblečení, co jsem schopen najít nebo něco na ten způsob. :D
    upraveno 26. května 2013
    @Suva Co si oblíkám? Přece to co Lister :D

• @flanker.27 Máš i boty co smrdí jak orangutan v říji? :D
    @Melindaaaa S trochou přípravy neni problém :D
  • @flanker.27 Už Tě vidím jak v pražské zoo prosíš: "Nemohli byste přinutit orangutana v říji nosit moje boty?" =D
  • A kde je tá kráska?
  • @Arutha2321 Ta se od videa distancovala :D
  • @Everett_Young Hej, všimol som si, že sa tam nejak nevyskytla. :D
    @Askia Na to stačí pár dní chodit v nich od rána do večera v jednech ponožkách a nevyměňovat je po posilovně :D
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @Krisa Pučíš? :)
    upraveno 27. května 2013
    @flanker.27 Klidně, ale mám nohu vel. 38 a jsou mi trošku menší... Ale už by jsi s nima neměl moc práce - sice je pravidelně peru, ale po zimě jsem je mrskla do skříňky a zatím neměla odvahu vylovit =D
  • Jé to je zase kolektiv...po tom fantastickém víkendu....tu by snad ani nešlo udělat sraz :-p
    No dobře, vzala bych Krisí a Vlčačku - to jsou holky na srazy! :-D
    @Černá_Alison Na srazení autem/vlakem/ze srázu/hlavy?
  • @Krisa Tebe, abys nám předvedla, jak trhneš pádlovací rekord na říčce veverce :-D
    Technický dotaz. Kolik mládenců je na takovém srazení utancováno ku smrti?
  • @flanker.27 Všichni až na ty, jejichž boty smrdí jako orangutan v říji ;)
    @Askia Smradlavé boty zachraňují život. Já to pořád říkal :)
  • Tak je pravda, že se i tančilo :-)"kačátka" :-D To se každý utancoval sám, zvlášť když předtím požil něco piva či medoviny nebo kombinace zvané "Thorovo kladivo" :-D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.