@Dreamer Ale no tak, však to nebylo myšleno zle, jen mě zarazilo, jak vehementně se bráníš. Teda, dneska už jsem Ti zvedl tep a ještě nezklamal, super :D
@Askia Však já to neberu zle ani osobně, vlastně ještě se ti nepodařilo mě urazit, to by ses musel sakra snažit, obvzlášť takhle z obrazovky do obrazovky, ale noc je ještě mladá :D
Edit: teď přemýšlí, že tep mi spíš zvedly ty dvě deci červenýho :-k
Holčička udiveně pozoruje maminku, jak si nanáší pleťovou masku. „Proč to děláš?” vyzvídá. „Abych byla krásná,” odpoví maminka. Po chvíli si začne krém stírat. „Co se děje?” nechápe holčička. „Vzdáváš to?”
Tak ještě jednou za mne, mazlík přišel domů, tak už patřím jen jemu :-p
Mám raději když se mi chlap dívá do výstřihu než do očí. Proč? Protože kdyby se mi díval do očí, tak by mu mohlo dojít, co si o něm třeba myslím :-p
A teď vážně - jestli potřebujete s chlapem jednat o něčem byť parcovním, vážném a podobně, nikdy a upozorňuji NIKDY se nesnažte jednat s ním na stejné rovnocenné rovině. Budete-li s ním jednat jako rovný s rovným na bázi intelektu, tak buď je chytřejší a odpálkuje vás a nebo jste chytřejší vy a on to pozná a bude se vám mstít a nenávidět vás. Proto nikdy ne rovnocenně po chlapsku, protže chlapi mají tendence neustále bojovat o hierarchické místo na výsluní. vaše jednání dopadne nevalně neslavně a pravděpodobně nedostanete to co chcete. Když vám bude koukat do výstřihu, tak to znamená, že on je normální a dzravý, vy jste normální a zdravá (v opačném případě by on byl nenormální a nebo bylo něco špatného s vámi) a hlavně předem kapituluje a dostanete to co chcete prakticky bez boje. A není nic sladšího než když poté, co se vám vynadívá do dekoltu zjistí, že máte taky něco v hlavě. Jenom dekolt totiž taky nestačí.
Rovnoprávnost totiž není o tom, aby si muži a ženy byli rovni, ale aby každý uměl využívat to, co je mu přirozené. Tak jako v RPG, kdy hrajete za válečníka, mága, lučištníka,....musí být postavy nikoliv rovnoprávné, ale vyrovnané - každá svými atributy. A ty atributy je třeba rozvinout a umět využívat. Ze zlobra barda neuděláte.
Proto buďte samy sebou a užívejte dokud jste mladé a krásné - kdy se chcete začít líbit a parádit ? Po padesátce je trochu pozdě začínat! A věřte, že toho budete na stáří hořce litovat.
@Černá_Alison Nepotrebujem byt taka uzasne vypocitava. Ak jednam s chlapom pracovne a kedze som v muzskom kolektive, kde som seniorom, tak sa to stava casto, tak A) ak ma presti argumentmi, akceptujem a potesim sa, ze mam skveleho a sikovneho kolegu, na ktoreho je spolah B)presvedcim ho o svojej pravde a nikdy sa mi nestalo, aby sa kvoli tomu niekto mstil alebo ma nenavidel. Len vcera mi prisiel pracovny e-mail od kolegu, ze sa mam okamzite dostavit do prace, lebo ma tam caka darcek k narodkam. A nie, nie je to vystrihom, ktory nenosim. Mozno zijem v alternativnej realite, ale som za to vdacna. U nas sa skor mstia a nenavidia zeny.
Osobně si myslím, že se má žena oblíkat tak, aby se cítila dobře ona a ne okolí. Proč nosit něco v čem jsem nervozní? Když mám náladu na myší kožíšek, tak nebudu vypadat úžasně ani v těch nejlepších šatech a naopak s dostatečným sebevědomím může i myší kožíšek působit svůdněji než dekolt a sukénka.
@Černá_Alison No ale jsou profese, u kterých se výstřihy nenosej, protože mají dress code :) Dle mého názoru hodně záleží, jestli je ten chlap můj nadřízený, nebo podřízený. Když je můj podřízený, tak s ním jednám jako rovná s rovným - slušně a jasně mu řeknu co od něj očekávám - funguje to dobře. Když je nadřízený, pak jednám taky jako rovná s rovným, ale když nesouhlasím s nějakým jeho názorem, tak buď mlčím, nebo to vytáhnu v 2 době a jeho blbej názor mu vyvrátím. Snažím se nejít do přímé konfrontace, pokud mě hodně nenasere - většinou něčím, co se mi nezdá morální a normální - pak dojde na hádku. Ale ještě mě nevyhodili :)
@Černá_Alison Já bych zase úplně nesouhlasil. Podle mě je pro ženu spíš než vypočítavost důležité charisma a sebevědomí, které bude dobrým vzhledem posíleno. Spíš než manipulace s muži bych kladl důraz na dobrý pocit, který budeš mít, když budeš centrem pozornosti. Ale tak, nejsem žena, jenom mi tohle přijde moc sviňský.
Komentáře
Jen tak mimochodem, nikdo netvrdí, že se nsad nemaj nikdy nosit kalhoty, to sis to přeložila nedobře.
@Everett_Young Masochisti se nepočítaj :)
Teda, dneska už jsem Ti zvedl tep a ještě nezklamal, super :D
Edit: teď přemýšlí, že tep mi spíš zvedly ty dvě deci červenýho :-k
Holčička udiveně pozoruje maminku, jak si nanáší pleťovou masku.
„Proč to děláš?” vyzvídá.
„Abych byla krásná,” odpoví maminka.
Po chvíli si začne krém stírat.
„Co se děje?” nechápe holčička. „Vzdáváš to?”
Mám raději když se mi chlap dívá do výstřihu než do očí. Proč? Protože kdyby se mi díval do očí, tak by mu mohlo dojít, co si o něm třeba myslím :-p
A teď vážně - jestli potřebujete s chlapem jednat o něčem byť parcovním, vážném a podobně, nikdy a upozorňuji NIKDY se nesnažte jednat s ním na stejné rovnocenné rovině. Budete-li s ním jednat jako rovný s rovným na bázi intelektu, tak buď je chytřejší a odpálkuje vás a nebo jste chytřejší vy a on to pozná a bude se vám mstít a nenávidět vás. Proto nikdy ne rovnocenně po chlapsku, protže chlapi mají tendence neustále bojovat o hierarchické místo na výsluní.
vaše jednání dopadne nevalně neslavně a pravděpodobně nedostanete to co chcete.
Když vám bude koukat do výstřihu, tak to znamená, že on je normální a dzravý, vy jste normální a zdravá (v opačném případě by on byl nenormální a nebo bylo něco špatného s vámi) a hlavně předem kapituluje a dostanete to co chcete prakticky bez boje.
A není nic sladšího než když poté, co se vám vynadívá do dekoltu zjistí, že máte taky něco v hlavě. Jenom dekolt totiž taky nestačí.
Rovnoprávnost totiž není o tom, aby si muži a ženy byli rovni, ale aby každý uměl využívat to, co je mu přirozené. Tak jako v RPG, kdy hrajete za válečníka, mága, lučištníka,....musí být postavy nikoliv rovnoprávné, ale vyrovnané - každá svými atributy. A ty atributy je třeba rozvinout a umět využívat. Ze zlobra barda neuděláte.
Proto buďte samy sebou a užívejte dokud jste mladé a krásné - kdy se chcete začít líbit a parádit ? Po padesátce je trochu pozdě začínat! A věřte, že toho budete na stáří hořce litovat.
Edit: vlastně chlapi, tak jak je popisuješ ty, mi celkem nahání strach.
A) ak ma presti argumentmi, akceptujem a potesim sa, ze mam skveleho a sikovneho kolegu, na ktoreho je spolah
B)presvedcim ho o svojej pravde a nikdy sa mi nestalo, aby sa kvoli tomu niekto mstil alebo ma nenavidel. Len vcera mi prisiel pracovny e-mail od kolegu, ze sa mam okamzite dostavit do prace, lebo ma tam caka darcek k narodkam. A nie, nie je to vystrihom, ktory nenosim.
Mozno zijem v alternativnej realite, ale som za to vdacna. U nas sa skor mstia a nenavidia zeny.
No ale jsou profese, u kterých se výstřihy nenosej, protože mají dress code :)
Dle mého názoru hodně záleží, jestli je ten chlap můj nadřízený, nebo podřízený.
Když je můj podřízený, tak s ním jednám jako rovná s rovným - slušně a jasně mu řeknu co od něj očekávám - funguje to dobře.
Když je nadřízený, pak jednám taky jako rovná s rovným, ale když nesouhlasím s nějakým jeho názorem, tak buď mlčím, nebo to vytáhnu v 2 době a jeho blbej názor mu vyvrátím. Snažím se nejít do přímé konfrontace, pokud mě hodně nenasere - většinou něčím, co se mi nezdá morální a normální - pak dojde na hádku. Ale ještě mě nevyhodili :)
http://www.emimino.cz/diskuse/natrzeny-analni-otvor-67530/strankovani/7/