Aha :) Tak asi zbehnem len tie nové. Ale tak tvorcov mohlo tiež napadnúť to poriešiť. Ja neviem, BBC - aspoň sa mi zdá, že je to ich seriál - mohol vydať nejaký balíček, kde by to bolo možné kúpiť všetko dohromany - pri všetkej úcte, nemyslím si, že by to požadovalo nejakú obrovskú cenu -, alebo to dať zadarmo na internete pre nových divákov. Alebo to nemali spájať. Takto divák, čo nevidel staré diely môže byť niekedy zmätený alebo mu môže ujsť nejaká malá zaujímavá pointa... Či?
@Branislav_Gepeto Nemusíš znát klasického Doktora, abych pochopil toho nového. Na klasické série jsou jen nepatrné odkazy (např. oblečení nebo nějaké drobnosti, které Doktor prohodí mezi řečí atd.). Až teď se Moffat (současný showrunner) vrací ke klasickému Doktorovi a i to tak, že kdo klasického Doktora nezná, tak ho to nezmate. Jestli chceš začít s Doktorem, začni tím novým. Klasické ber jako takové "bonusy".
Doktor: kde jinde může divák vidět, jak hlavního hrdinu chce zastřelit jeho manželka, zatímco se tomu snaží jeho manželka (stejná žena) zabránit za každou cenu a pomáhá jí v tom její matka, která ji ještě neporodila :-D
Načala jsem Mad Men a myslím, že si mne zadrápkoval. :-) Don Draper je setsakra charismatickej kus chlapa. :-) Vtipná je ta Peggy, Donova manželka krásná, milenka trošku méně a to stádo těch jeho kolegů... to jsou dárečci. :-D
Komentáře
Ale tak tvorcov mohlo tiež napadnúť to poriešiť. Ja neviem, BBC - aspoň sa mi zdá, že je to ich seriál - mohol vydať nejaký balíček, kde by to bolo možné kúpiť všetko dohromany - pri všetkej úcte, nemyslím si, že by to požadovalo nejakú obrovskú cenu -, alebo to dať zadarmo na internete pre nových divákov. Alebo to nemali spájať. Takto divák, čo nevidel staré diely môže byť niekedy zmätený alebo mu môže ujsť nejaká malá zaujímavá pointa... Či?
Jestli chceš začít s Doktorem, začni tím novým. Klasické ber jako takové "bonusy".
Jinak si můžeš klasického normálně koupit na DVD :D
http://www.ioffer.com/i/doctor-who-complete-classic-series-dvd-set-471606022
Vďaka, ale na to aké je to staré je to celkom drahé :)
No vidíš, A Carreymu to zůstalo doteď ;)
Code Geass jsem neviděl.