@Askia Hele já zas nevím, proč bych měla být krásná pro někoho okolo - já se chci cítit dobře sama a vypadat tak, abych se do jisté míry "líbila" sobě (ne, nejsem narcis, ale taky se ze sebe nechci pozvracet). Ti všichni muži účastnící se diskuse jsou vtipní (2) :D
@Krisa Neříkej, že Ti není příjemné, když se za Tebou chlapi na ulici otáčí, aniž bys měla na vodítku aligátora nebo tak. ;) Děkuji, jsem rád, že Tě bavím.
@Askia nosím to v čem se já sama cítím dobře, krásně, pohodlně a to, že z toho, co mám na sobě, zrovna pánům tvorstva netečou sliny, je mi upřímně u zadku :evil:
@Krisa@Dreamer Jen bych rád podotkl, že tohle jsou přesně ty reakce, které většinu mužů spolehlivě odradí od toho, aby vám řekli svůj názor, ne že byste ho asi chtěly znát no... Ale nebojte, já vás přece do ničeho nenutím ;) A tak, už mě znáte, mě neodradí nikdo a nic :D
@Askia To je, o tom žádná. I jsem si všimla, že se na mě lidi víc smějou a pouští mě na přechodu od doby, co nenosím kalhoty (což neznamená, že jdu jenom ve spoďárech) a pořídila jsem si červený jelení lůj :). Ale to oblečení nosím primárně z důvodu, že mi je v něm fajn - všechny tyhle jevy jsou bonus. Navíc na to nejsem moc zvyklá, tak se mi nedávno kamarád hrozně smál, že se nemusím červenat kvůli tomu, že mi řekl, že mi to dneska sluší :D
@Thorar My se nehádáme. Já z toho mám srandu a v podstatě souhlasím s flankerem i Askiou/Askiem (jak se to sakra skloňuje?)
@Dreamer A vůbec přitom nežárlíš na kočku, co si může vybírat :)
JKe mi líto, tak to totiž dle mejch zkušeností chodí. Právě ty holky, co maj plno řečí, jak jim na tom nesejde, pak neskutečně žárlej na ty, který se sebou dokážou něco udělat. Však to Černá Alison říká správně. Když si vezme něco, kdy se chlapi otáčej a ženský prskaj, ví, že to je to pravý :D
@flanker.27 kočka, kočky nosí jeden kožich celý život, ty si nemají z čeho vybírat. :-k A upřímně já nejsem žárlivý rozčilující se typ, je jen málo věcí, co mi dokážou skutečně zvednout tep, třeba jako komentář kolegy o tom, co mám nosit a co ne.
@Krisa pánové zdá se předpokládají, že ta chudinka v kraťasích a košili musí být celá nesvá z krásky v šatičkách a na jehlách uprostřed hloučku obdivovatelů a logicky jim z toho vyplývá, že když se na ni nelepí stádo jelenů v říji, doma pravděpodobně sedí v koutě a pláče nad nespravedlností osudu a spílá oné lehké ženštině, která se rochní v přízni mužů =D Samozřejmě, pokud se náhodou opováží ozvat, že se jí ony šatičky a jehly nelíbí, je obratem označena za závistivou frigidní feministickou (kdo vymyslí víc líbívých přívlastků, prosím jen do toho) čarodějnici :D
@Dreamer Ehmmm...já právě nosím šatičky a podpatky (Sice nízké, ale nosím - zjistila jsem, že svoje mrzácké koleno napnu v botách s podpatkem, což v plackách neudělám. To je taková slast po 10 letech zase propínat nohu...). A teď jsem si pořídila dokonce i klasické lodičky s jehlovým podpatkem... :oops:
@flanker.27 a je fakt tak těžké uvěřit, že někomu to může být vážně jedno, že se sám podobným věcem ve skrytu duše usměje a jde se zdviženou hlavou a úsměvem na tváři dál? :) Já fakt nejsem závistivý nepřející člověk, pokud takovou spokojenou krásku potkám, klidně ji pogratuluji.
@Krisa šmarja, já taky občas nosím podpatky a šatičky, když je nálada a počasí, to neměl být žádný útok, spíš jen takový popis stereotypu kráska v obležení obdivovatelů vs. nespokojená šedá myš. :)
Komentáře
Ti všichni muži účastnící se diskuse jsou vtipní (2) :D
Děkuji, jsem rád, že Tě bavím.
Ale nebojte, já vás přece do ničeho nenutím ;)
A tak, už mě znáte, mě neodradí nikdo a nic :D
Ale to oblečení nosím primárně z důvodu, že mi je v něm fajn - všechny tyhle jevy jsou bonus. Navíc na to nejsem moc zvyklá, tak se mi nedávno kamarád hrozně smál, že se nemusím červenat kvůli tomu, že mi řekl, že mi to dneska sluší :D
@Thorar My se nehádáme. Já z toho mám srandu a v podstatě souhlasím s flankerem i Askiou/Askiem (jak se to sakra skloňuje?)
JKe mi líto, tak to totiž dle mejch zkušeností chodí. Právě ty holky, co maj plno řečí, jak jim na tom nesejde, pak neskutečně žárlej na ty, který se sebou dokážou něco udělat. Však to Černá Alison říká správně. Když si vezme něco, kdy se chlapi otáčej a ženský prskaj, ví, že to je to pravý :D
@Thorar Se nehádáme, zasvěceně diskutujeme :)
@Thorar =D
:oops: První, co jsem si představil byla Krisa jak jde oblečená ve spoďárech a loji.
K tomu lze jen podotknout - řekla jsi to sama :D