Babinec aneb hnízdo zmijí

upraveno 1. února 2014 v Rozličný pokec
14344464849106

Komentáře

• @Dreamer Protože mám pravdu nebo proč? :D
  • @flanker.27 Jop, Ale tak, myslím, že tohle nebude problém můj ani Tvůj :D
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @Askia Hele já zas nevím, proč bych měla být krásná pro někoho okolo - já se chci cítit dobře sama a vypadat tak, abych se do jisté míry "líbila" sobě (ne, nejsem narcis, ale taky se ze sebe nechci pozvracet).
    Ti všichni muži účastnící se diskuse jsou vtipní (2) :D
  • @Krisa Neříkej, že Ti není příjemné, když se za Tebou chlapi na ulici otáčí, aniž bys měla na vodítku aligátora nebo tak. ;)
    Děkuji, jsem rád, že Tě bavím.
  • @Askia nosím to v čem se já sama cítím dobře, krásně, pohodlně a to, že z toho, co mám na sobě, zrovna pánům tvorstva netečou sliny, je mi upřímně u zadku :evil:
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    @Dreamer Vždyť ano, choď si v čem chceš, jen, pokud občas budeš stát o jinej názor, nebuď překvapená :)
  • @Askia I ty jeden Trolle =D Tohle se ti opravdu povedlo, připisuju ti bod :D
  • @Krisa @Dreamer Jen bych rád podotkl, že tohle jsou přesně ty reakce, které většinu mužů spolehlivě odradí od toho, aby vám řekli svůj názor, ne že byste ho asi chtěly znát no...
    Ale nebojte, já vás přece do ničeho nenutím ;)
    A tak, už mě znáte, mě neodradí nikdo a nic :D
  • @flanker.27 O minutu jsi mě předstihl :evil: =D
  • @flanker.27 no co, řeknu si, že chlapi tomu stejně nerozumí a vesele si vykračuju dál ve svojí flanelové košili a sešmajdaných teniskách :-P
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    Vy se fakt pohádáte úplně všude a o všechno :-D
    upraveno 23. května 2013
    @Askia To je, o tom žádná. I jsem si všimla, že se na mě lidi víc smějou a pouští mě na přechodu od doby, co nenosím kalhoty (což neznamená, že jdu jenom ve spoďárech) a pořídila jsem si červený jelení lůj :).
    Ale to oblečení nosím primárně z důvodu, že mi je v něm fajn - všechny tyhle jevy jsou bonus. Navíc na to nejsem moc zvyklá, tak se mi nedávno kamarád hrozně smál, že se nemusím červenat kvůli tomu, že mi řekl, že mi to dneska sluší :D

@Thorar My se nehádáme. Já z toho mám srandu a v podstatě souhlasím s flankerem i Askiou/Askiem (jak se to sakra skloňuje?)
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    @Krisa Jo, taky se občas červenám když mi kamárad řekne že mi to sluší....
    @Dreamer A vůbec přitom nežárlíš na kočku, co si může vybírat :)

JKe mi líto, tak to totiž dle mejch zkušeností chodí. Právě ty holky, co maj plno řečí, jak jim na tom nesejde, pak neskutečně žárlej na ty, který se sebou dokážou něco udělat. Však to Černá Alison říká správně. Když si vezme něco, kdy se chlapi otáčej a ženský prskaj, ví, že to je to pravý :D

@Thorar Se nehádáme, zasvěceně diskutujeme :)
  • @flanker.27 kočka, kočky nosí jeden kožich celý život, ty si nemají z čeho vybírat. :-k A upřímně já nejsem žárlivý rozčilující se typ, je jen málo věcí, co mi dokážou skutečně zvednout tep, třeba jako komentář kolegy o tom, co mám nosit a co ne.
    @flanker.27 Hele věř tomu, že já fakt na jiné nežárlím - nevím ani proč bych měla a proč by každej, kdo chce být podle sebe by měl žárlit na jiné...

@Thorar =D
  • @Krisa co nenosím kalhoty (což neznamená, že jdu jenom ve spoďárech) a pořídila jsem si červený jelení lůj

:oops: První, co jsem si představil byla Krisa jak jde oblečená ve spoďárech a loji.
    @Askia A to jsem to tam ještě schválně psala, aby nevznikl takovýhle omyl... =D
    @Askia Tak to asi nevím, kam tím míříš a mám takové tušení, že snad ani radši nechci :D
  • @Krisa pánové zdá se předpokládají, že ta chudinka v kraťasích a košili musí být celá nesvá z krásky v šatičkách a na jehlách uprostřed hloučku obdivovatelů a logicky jim z toho vyplývá, že když se na ni nelepí stádo jelenů v říji, doma pravděpodobně sedí v koutě a pláče nad nespravedlností osudu a spílá oné lehké ženštině, která se rochní v přízni mužů =D Samozřejmě, pokud se náhodou opováží ozvat, že se jí ony šatičky a jehly nelíbí, je obratem označena za závistivou frigidní feministickou (kdo vymyslí víc líbívých přívlastků, prosím jen do toho) čarodějnici :D
  • @Dreamer Bereš to moc fatalisticky :)
    K tomu lze jen podotknout - řekla jsi to sama :D
    @Dreamer Mé celoživotní zkušenosti tuto životní pravdu potvrzují. Neříkám to ve zlém, říkám, s čím jsem se v životě setkal.
    @Dreamer Ehmmm...já právě nosím šatičky a podpatky (Sice nízké, ale nosím - zjistila jsem, že svoje mrzácké koleno napnu v botách s podpatkem, což v plackách neudělám. To je taková slast po 10 letech zase propínat nohu...). A teď jsem si pořídila dokonce i klasické lodičky s jehlovým podpatkem... :oops:
  • @flanker.27 a je fakt tak těžké uvěřit, že někomu to může být vážně jedno, že se sám podobným věcem ve skrytu duše usměje a jde se zdviženou hlavou a úsměvem na tváři dál? :) Já fakt nejsem závistivý nepřející člověk, pokud takovou spokojenou krásku potkám, klidně ji pogratuluji.
  • @Dreamer Zdá se mi to nebo se víc než Flankera snažíš přesvědčit sama sebe? :)
  • @Dreamer Kašli na ně. Každej chlap má jinej vkus a všem se stejně nezavděčíš
  • @Krisa šmarja, já taky občas nosím podpatky a šatičky, když je nálada a počasí, to neměl být žádný útok, spíš jen takový popis stereotypu kráska v obležení obdivovatelů vs. nespokojená šedá myš. :)
  • @Askia čekala jsem, až tohle někdo podotkne, když jsem si to po sobě znovu četla, nezklamal jsi, cokoliv řeknete může být použito proti vám, chápu :)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.