Babinec aneb hnízdo zmijí

upraveno 1. února 2014 v Rozličný pokec
14243454748106

Komentáře

• @Lady_Seans
    Jestli tvé sebevědomí potřebuje přifouknout, tak stačí říct :-)) na ego boost jsem docela dobrá, i když mou specializací jsou chlapi :-D
    Ovšem i tak si říkám, že bych tě někdy chtěla dostat do pařátů a ušít na tebe něco opravdu přesně dokonalého a vyvážit aby ses v tom ty cítila prima a zároveň chlapcům nedala spát :-))

(s tím saténem - to jednou likvidovali nějakou prodejnu metráže a všechny látky byly za pakatel 20-50 kč...nakoupila jsem tam 17 druhů látek a z toho 8 saténů a další jemné žoržety a podobně, no a našila si šatů halelujá za pár kaček, každé jiné a nosila je na každý den všude :-))
  • @Černá_Alison Až někdy budeš mít cestu do Brna, řekni, já přiklušu a klidně ti budu stát modelem. A ne, děkuji, sebevědomí zvětšovat nepotřebuji :-D

A to s těma látkama, to ti závidím a moc. Já a šicí stroj sice nejsme kamarádi, ale kámoška šije na kšeft, ta by si s tím uměla poradit a já bych určitě taky dostala svůj podíl :-)
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Osobně Osobně mi též hodně uchází, proč spousta ženskejch má někde v hlavě zafixováno, že se musí za svojí krásu stydět a že to zavání laciností. Nevim, jestli je to nějaký náboženský reziduum, že všechno hezký je jen božský a krása tělesná cesta v peklo je...
  • @Dreamer Děkuji za podporu, cudná spolufórařko :-)
  • @Dreamer Ja mam tiez radsej, ked mi chlap pozera do oci :)
  • @Krisa Jen se na něj podívám, cítím jak by byl jemňoučký na dotek... :D
  • @Dreamer
    :-D a na to jsem odpověděla proč :-))
    Jak naivní...možná jsem si taky kdysi říkala proč , ale naštěstí mi doma nedali šanci v tomhle držkovat :-) Dokonce jsme kdysi nějaký čas chtěla mít krátké vlasy, ale výprask a důrazná tátova přednáška mi v tom zabránily a pak jsme byla neskutečně vděčná :-) Jednou jedinkrát jsem si vlasy ostříhala. A taky zaručeně naposled, protože není nic horšího, otravnějšího, zdlouhavějšího na úpravu než krátké vlasy a navíc to znamená jeden účes a dost.
    Holky važte si toho, že jste mladé a pěkné! Není to toiž na furt a život je krátký :(
    @MissUtahraptor

K tomu oblíkání - mám ráda hezké šaty a sukně, hnusná jsem sama o sobě dost, tak aspoň hadry ať jsou pěkný =D
    Trocha toho mužskýho pohledu.

Klasickej postřeh - spousta ženskejch si myslí, že když mají jednou chlapa, jaksi je to zbaví nadosmrti starostí o vzhled, protože ten jejich je má přece rád "tak jak jsou". Jo, on je sice má rád, ale funguje to přesně opačně. On nechápe, proč NEJSOU takové, jaké by velice snadno mohly být. Nemyslete si, že chlapovi nedělá dobře, že ta jeho i po mnoha letech společnýho života je pořád kusanec a dokáže to dát najevo.
    Líbit se tomu svýmu - ten chlap nemá doživotní povinnost, že se mu musíte líbit bez ohledu na cokoli. Možná je k vám trochu shovívavější, ale to neznamená, že nechce, abyste byly hezký doopravdy, aby to mohl říct upřímně a nejen proto, aby si to odbyl a neměl doma kecy :D
  • Abych i já přidal svou trošku do mlýna.
    Funkční vztah je takový, kdy vás partner přitahuje i po dlouhé době a nezačnete se spolu nudit, jinak řečeno se vztah nevyčerpá. Už se dostávám k tématu :) myslím, že to, že se pro partnera snažíte být co nejhezčí a nejvyzívavější (s mírou samozřejmě) pomáhá, mimo jiné, udržovat ve vztahu to správné napětí, aby fungoval i po delší dobu ;)
  • Ale já si nemyslím, že jsem hnusná!

A taky z ženskýho pohledu:
    Platí to z obou stran, takže pokud nějakej sprotsej kuřák s panděrem, kterej o sebe absolutně nepečuje, chce vedle sebe mít liliový kvítek, tak rovnou může zapomenout, proč by se potom dotyčná dáma měla snažit. Ženy se taky samozřejmě rády chlubí a ukazují se se svými partnery a dávnou už nejsme v době, kdy muž je hlavní a ženy je jenom nějaké ozdobné křovíčko, aby se neřeklo :-D
  • @Lady_Seans No jistě! Ale nikdo z diskutujících pánů neprohlašoval, že je spokojený a snažit se nemusí, neber to špatně. :)
  • @Dreamer Hej, já jsem taky ulítlá na kytičkované šaty a taky (jako správný skaut) mám doma slušně flanelových košilí! :-)
    A k těm vlasům. Ženský by si měly vážit, když se můžou svobodně rozhodnout, jakou dýlku si nechat. Když holka o vlasy přijde kvůli nemoci, pochopí, jak moc znamenaly pro to, jak sama sebe vnímá. Je to obrovskej zásah do psychiky.
  • Tak já se nemůžu vymlouvat na to, že jsem skaut :D a vůbec nejhezčí košile jsou v pánském oddělení :-#
  • @Dreamer Já košile nenakupuju, ale dědím po dědovi, taťkovi, bratřících, strýčíncích, bratráncích, kamarádů, Vaškovi a dostávám k Vánocům, ale je to pravda, flanelový košile pro ženský se snad ani nevyrábí, ne? :-)
  • Na žádnou pěknou jsem zatím nenarazila :-?
    @Lady_Seans Ale to nikdo nepopírá. To, že to tu zaznělo vůči ženskejm je daný vláknem a tématem módy.

Berte to tak, že ze mě mluví zkušenost. Ženská, co se považovala za ošklivou a nijak výjimečnou, nosila vytahaný trika a otahaný kalhoty, se dokázala tak neuvěřitelně změnit, že "se zastavovali i pěší", jak se říkalo v jednom vtipu. Ale nejen vzhled. Tím, že získala jinej přístup k životu, získala možnost mnohem víc od života dostat, líp studovat, víc číst a tak dále. A dokázala bojovat za svůj život mnohem dýl, než by to dokázala jinak.
  • Flanker má pravdu. A já matně vzpomínám, jak jste všichni přikyvovali, když přišla Alison poprvé a říkala, že byste se měly snažit být krásné ne pro sebe, ale pro chlapy okolo ;)
    Co se změnilo, tenkrát, co si vzpomínám, všichni souhlasili? Samozřejmě si to dělejte jak chcete, ale to, že všichni chlapi, kteří se účastní diskuse mají jednotný názor je celkem vypovídající, řekl bych.
  • @Askia tak přesně tyhle kecy ve mně probouzí mou ledovou stránku studenou jako psí čumák :other: která má chuť tě nakopnout mou sešmajdanou teniskou mezi oči.
    @Askia Jen je dneska spousta chlapů tak zblblejch, že se bojej říct "nesluší ti to", aby jim nebylo nadáno "vnímáš mě jenom jako svůj sexuální objekt" :D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.