@Lady_Seans Ale právě že vůbec ne, vtipná byla jenom situace, kdy jsme o tom dělali vtipy tak dlouho, až jsem Tě zmátli. Jinak kdybychom tě schválně nepletli, tak věřím, že bys to dala dohromady. :)
@Lady_Seans Tak vzhledem k tomu, že děláš balet, tak musíš mít slušnou postavu na skoro všechny typy šatů, spíš bych řekla, že ti může být na obtíž hubenost (na obtíž z oka švadleny ne v životě :-) ) Dobře ušité šaty sedí komukoliv, pokud jsou šité přímo na něj. I macatá ženská může vypadat skvěle, když má šaty šité na sebe, z vhodných materiálů, a ne šapitó bez tvaru. Když hledíš na každý milimetr a jdeš do zkoušky šatů aspoň 6x, tak budeš mít šatičky jak lusk :-) Dobrá švadlena ti i poradí přesně střih na tvou postavu, který zdůrazní všechny přednosti a zakryje každý nedostatek, pakliže nějaký máš. Schovávat se v pytli od brambor nikomu neprospělo a nebyl proto krásnější a žádoucnější. Krucišpik, holky jedny, proč nechcete být krásné a přitažlivé, když můžete ?!
a hlavně mi vysvětlete, proč by žena v extravagantních či sexy šatech měla vypadat lacině? To jako když se navlíkne do konfekce, tak bude vypadat hodnotněji? Je to přesně naopak - žena v extravagantních šatech moc dobře svou cenu zná a drží ji hodně vysoko. Může mne urvat když vidím hezké holky v nepadnoucím trapném oblečení. To se pak stydím, že jsem ženská i za ně :( Jste mladé jen jednou, tak budťe krásné!
@Krisa Ty jsi naše zlatíčko :-) Královna ledu a ohně poctivě zvolená :-D Holt je zábavné si tě dobírat :-))
@Černá_Alison Tak až budu vydělávat víc než tři tisíce měsíčně, tak možná :-)
Jinak, já se prostě jenom nerada předvádím a v těhle šatech bych vypadala jako Fleur Delacour na vánočním plese (stylově, ne že jsem tak krásná jako ta herečka) a to mi nedělá dobře. Já mám ráda, když mi to sluší, ale nechci vypadat jako královna oblíkání a žhavá svůdnice s ďábelským výstřihem. Jinak, proč bych měla chtít vypadat přitažlivě? Já naopak nesnáším, když mě chlapi až moc očumují. Já už chlapce mám, on taky není žádnej princ Krasoň, takže my jsme takový dvě nezajímavý, ale zamilovaný obludky :-)
@Krisa Protože víme, že jsi na to patřičně hrdá a medíš si :-D Tak proč ti to nedopřát, když nás to nic nestojí a tebe zahřeje, že jsme nezapomněli :-D
@Lady_Seans Jenže tím, že jsi zadaná přece život nekončí :-) Tebe si tatík nečančal a nechodil s tebou hrdě div že praskl pýchou? A co partner? Netěší ho, když se ostatní kluci zmíní, jakou má přitažlivou holku? Taky je hezké udělat partnerovi radost, aby na tebe mohl být hrdý. Nemusíš být krasavice ze žurnálu. Většina holek je prakticky krásných, jen většina neví jak na to. Nejde o množství mejkapu, ale o to, jak vypadá celkově a hezké šaty k tomu patří. A nemusí být ani tak drahé, jak si myslíte. Dokonce je tomu někdy naopak. taky se mne kdysi ptali, proč nosím na výlety saténové šaty zdobené krajkami a ne kraťasy a triko. Tak jsem jim vysvětlila, že zatímco ten metr dvacet saténu mne stál 50 korun v partijovce a krajka je z ostřižků mamčiných svatebních šatů, takže pořizovací hodnota je stále 50kč, ale triko přijde na 250-500 a kraťasy pes ví kolik :-D Takže vlastně nic lacinějšího ani nemám :-p
@Černá_Alison Ale já nechodím ve starém olezlém batikovaném tričku, to zastrčené v dědovým kraťasech na stavbu, reklamní kšiltovce, sandálech a do toho seprané ponožky bez gumiček, já se snažím oblíkat hezky. A jsem ráda, že sdílíš moji teorii, že taky 95% dívek je fakt pěkných, že abych našel nějakou vyloženě ošklivou, že ti to dá sakra práci.
A saténové šaty na výlet, to je hardcore, teď ses asi stala mým osobním hrdinou, protože mě by se vysmáli a hodili mě z pedagogických důvodů do kaluže :-)
@Lady_Seans A navíc si myslím, že je to spíš nedostatek sebevědomí, co jsi posílala tu fotku, tak sice nevím, která jsi byla ty, ale všechny slečny tam byly velmi pěkné ;)
@Askia Hej, já nechci, aby se to zvrtlo k rubriku Dodejte Málce sebevědomí! Já jsem někdy egoistická až nezdravě moc, to si nemyslete. Já jsem se prve jenom vyjadřovala k šatům od Matragi, jinak sukně a šaty nosím pořád, kalhoty jenom na skautské akce a když je už jó zima. :-D
A pokud myslíš tu mimskou fotku, tak ta úplně nalevo v sukni ;-)
@Everett_Young No prostě že si myslím, že všechno dělám já správně, já jsem ta krásná chytrá vtipná hodná, prostě slečna Dokonalá, co všude byla a kde nebyla, tam ještě pojede. Co chceš jako přesně slyšet? :-)
Komentáře
Jinak si jdu zalézt do kouta, zrušit si účet, změnit si jméno, spáchat sebevraždu, já jsem strašně blbá. :oops:
Veslování:
Pádlování:
@Lady_Seans Z toho si nic nedělej, to časem přejde ;)
Pak mě napadá ještě jeden, ale toho jsi doufám neměl na mysli, protože by to bylo hodně sprosté, zvrácené a ošklivé!
Tak vzhledem k tomu, že děláš balet, tak musíš mít slušnou postavu na skoro všechny typy šatů, spíš bych řekla, že ti může být na obtíž hubenost (na obtíž z oka švadleny ne v životě :-) )
Dobře ušité šaty sedí komukoliv, pokud jsou šité přímo na něj. I macatá ženská může vypadat skvěle, když má šaty šité na sebe, z vhodných materiálů, a ne šapitó bez tvaru.
Když hledíš na každý milimetr a jdeš do zkoušky šatů aspoň 6x, tak budeš mít šatičky jak lusk :-) Dobrá švadlena ti i poradí přesně střih na tvou postavu, který zdůrazní všechny přednosti a zakryje každý nedostatek, pakliže nějaký máš. Schovávat se v pytli od brambor nikomu neprospělo a nebyl proto krásnější a žádoucnější.
Krucišpik, holky jedny, proč nechcete být krásné a přitažlivé, když můžete ?!
a hlavně mi vysvětlete, proč by žena v extravagantních či sexy šatech měla vypadat lacině? To jako když se navlíkne do konfekce, tak bude vypadat hodnotněji? Je to přesně naopak - žena v extravagantních šatech moc dobře svou cenu zná a drží ji hodně vysoko. Může mne urvat když vidím hezké holky v nepadnoucím trapném oblečení. To se pak stydím, že jsem ženská i za ně :(
Jste mladé jen jednou, tak budťe krásné!
@Krisa
Ty jsi naše zlatíčko :-) Královna ledu a ohně poctivě zvolená :-D Holt je zábavné si tě dobírat :-))
@Askia To si nepustím, nebo to nedostanu z hlavy!
Jinak, já se prostě jenom nerada předvádím a v těhle šatech bych vypadala jako Fleur Delacour na vánočním plese (stylově, ne že jsem tak krásná jako ta herečka) a to mi nedělá dobře. Já mám ráda, když mi to sluší, ale nechci vypadat jako královna oblíkání a žhavá svůdnice s ďábelským výstřihem.
Jinak, proč bych měla chtít vypadat přitažlivě? Já naopak nesnáším, když mě chlapi až moc očumují. Já už chlapce mám, on taky není žádnej princ Krasoň, takže my jsme takový dvě nezajímavý, ale zamilovaný obludky :-)
Protože víme, že jsi na to patřičně hrdá a medíš si :-D Tak proč ti to nedopřát, když nás to nic nestojí a tebe zahřeje, že jsme nezapomněli :-D
Jenže tím, že jsi zadaná přece život nekončí :-) Tebe si tatík nečančal a nechodil s tebou hrdě div že praskl pýchou? A co partner? Netěší ho, když se ostatní kluci zmíní, jakou má přitažlivou holku? Taky je hezké udělat partnerovi radost, aby na tebe mohl být hrdý.
Nemusíš být krasavice ze žurnálu. Většina holek je prakticky krásných, jen většina neví jak na to. Nejde o množství mejkapu, ale o to, jak vypadá celkově a hezké šaty k tomu patří. A nemusí být ani tak drahé, jak si myslíte. Dokonce je tomu někdy naopak. taky se mne kdysi ptali, proč nosím na výlety saténové šaty zdobené krajkami a ne kraťasy a triko. Tak jsem jim vysvětlila, že zatímco ten metr dvacet saténu mne stál 50 korun v partijovce a krajka je z ostřižků mamčiných svatebních šatů, takže pořizovací hodnota je stále 50kč, ale triko přijde na 250-500 a kraťasy pes ví kolik :-D Takže vlastně nic lacinějšího ani nemám :-p
A saténové šaty na výlet, to je hardcore, teď ses asi stala mým osobním hrdinou, protože mě by se vysmáli a hodili mě z pedagogických důvodů do kaluže :-)
A pokud myslíš tu mimskou fotku, tak ta úplně nalevo v sukni ;-)
Dobře, možná jsem nepokroková puťka s hloupými názory, ale můj život se mi líbí a nic na tom nechci měnit, takže asi tak :-)