Neverili by ste, čo všetko sa stalo Jonovi, Tyrionovi, Daenerys a Barristanovi zatiaľčo ste sa zoznamovali s ghiskarským jedálníčkom. Aká "škoda", že ste pri tom neboli. Tož, Martin je troller, to už dokázal veľakrát.
2013: Season 3 - A Storm of Swords Part 1 2014: Season 4 - A Storm of Swords Part 2/A Feast for Crows/A Dance with Dragons Part 1 2015: Season 5 - A Feast for Crows/A Dance with Dragons Part 2 Late 2015: Possible Winds of Winter release date. 2016: Season 6 - A Feast for Crows/A Dance with Dragons Part 3/The Winds of Winter Part 1 2017: Season 7 - The Winds of Winter Part 2 2018: Season 8 - The Winds of Winter Part 3/A Dream of Spring Part 1 2019: Season 9 - A Dream of Spring Part 2/longest realistic lifespan of the TV series
btw., nevim ci to nekoho napadlo, ale neni nahodou tá scénka Ygritte & Jon v jazierku (v jeskini) okopčená z Witchera II (Jennefer&Geralt) ? ?! :twisted: :!:
Asi skôr čítal - cituje -, keď to píše po anglicky. Každopádne mi to nepríde reálne. Neviem, či som jediný, no hoci je krásne, ako sú tie knihy hrubšie, nepríde mi, že by boli až také hrubé, aby potrebovali tri série. A ak to tak aj bude, bude to úplne zbytočne natiahnuté.
@Rolandzee-Zafira-Winterfell Kdo četl Zaklínače, tak ví, že Yennefer má doma vycpanýho jednorožce, kterej levituje u stropu a na kterým to s Geraltem často dělali, když chvíli žili spolu.
@Phoebea tak to si budem museť prečíst znovu, prtže na hento si už takmer nepamatám, (aj tak som chcel dať celú ságu ešte raz odznovu síce už džvnejšie som preťítal všetkích 7 knižek, ale doma mám len I, IV, a VI diel, ostatné zatial nejak neviem zohnat ;/( :roll::-D
myslim, že (nejen) ja, jako relativne čerstvý začátečník vo svete ASIaF, by sa mi hodil taký malý glossár, pojmov a reálií :
:?: *Malíčkov teleport - tak myslím, že tu by skor pomohla dobrá mapa Westerosu (a vlstne aj tohto sveta, jako celej planety, nejen 1 (docela malého) kontinentu) ..ale znie zajímavo ;o ( ale to by bol poriadny HiTech anachronyzmus, (a výhoda), mať v časoch raného-"stredného stredoveku takéto "device, (z cca22-23 stor.by UAC/MassiveDynamic CoInc. :twisted:
:?: mučenie Theona (niežeby si tieš nezaslúžil, za to čo stváral jaké statky--zmatky zvlšt v II.sezone,) pár prepleskov,a pár bičíkom, ale toto je už trochu moc, a dlhé - ? kto, kde, proc ?
@Rolandzee-Zafira-Winterfell být tebou radši pokládám otázky ohledně seriálu v jiném vlákně, tady hrozí, že ti někdo hodí bombu do ksichtu a dozvíš se něco, co bys raději viděla jako překvapení až na obrazovce ;)
Arya uháňa preč z Harrenhalu, za pätami má niekoho, kto by bol schopný ju stiahnuť z kože, robia si ojedinelé prestávky a jedia akurát tak lesné plody. Prejdú vzdialenosť asi tak 2 cm za týždeň - súdim podľa toho, ako sa Horký koláč sťažoval, že Arya ukazovala na mape skoro k Harrenhalu akoby sa vôbec nepohli.
Malíček bez veľkých obáv - teda bola vojna, ale predsa - ide s nie malou karavánou a strážami, predpokladám, že by sa neuskromnil na jednoduchý pokrm a krátke spánky a prechádza vzdialenosť asi tak odhadom 30 plus mínus cm (keď si človek predstaví jedno pravítko) za pár hodín.
Ide o odhadovanú vzdilenosť na mape rovakým merítkom.
V knihách Malíček v druhom dieli nebol na Harrenhale, je to seriálový výmysel, ktorý nedáva zmysel.
Komentáře
Tož, Martin je troller, to už dokázal veľakrát.
2014: Season 4 - A Storm of Swords Part 2/A Feast for
Crows/A Dance with Dragons Part 1
2015: Season 5 - A Feast for Crows/A Dance with Dragons
Part 2
Late 2015: Possible Winds of Winter release date.
2016: Season 6 - A Feast for Crows/A Dance with Dragons
Part 3/The Winds of Winter Part 1
2017: Season 7 - The Winds of Winter Part 2
2018: Season 8 - The Winds of Winter Part 3/A Dream of
Spring Part 1
2019: Season 9 - A Dream of Spring Part 2/longest realistic
lifespan of the TV series
Ale i v původním článku je to pořád jen předpoklad.
síce už džvnejšie som preťítal všetkích 7 knižek, ale doma mám len I, IV, a VI diel, ostatné zatial nejak neviem zohnat ;/( :roll: :-D
Ale jistojistě to nevím.
:?: *Malíčkov teleport - tak myslím, že tu by skor pomohla dobrá mapa Westerosu (a vlstne aj tohto sveta, jako celej planety, nejen 1 (docela malého) kontinentu)
..ale znie zajímavo ;o
(
ale to by bol poriadny HiTech anachronyzmus, (a výhoda), mať v časoch raného-"stredného stredoveku takéto "device, (z cca22-23 stor.by UAC/MassiveDynamic CoInc. :twisted:
:?: *Tyrionove zistenie "..kam chodia devky.." =D
´´al. dívky?
:?: mučenie Theona (niežeby si tieš nezaslúžil, za to čo stváral jaké statky--zmatky zvlšt v II.sezone,) pár prepleskov,a pár bičíkom, ale toto je už trochu moc, a dlhé
- ? kto, kde, proc ?
Arya uháňa preč z Harrenhalu, za pätami má niekoho, kto by bol schopný ju stiahnuť z kože, robia si ojedinelé prestávky a jedia akurát tak lesné plody. Prejdú vzdialenosť asi tak 2 cm za týždeň - súdim podľa toho, ako sa Horký koláč sťažoval, že Arya ukazovala na mape skoro k Harrenhalu akoby sa vôbec nepohli.
Malíček bez veľkých obáv - teda bola vojna, ale predsa - ide s nie malou karavánou a strážami, predpokladám, že by sa neuskromnil na jednoduchý pokrm a krátke spánky a prechádza vzdialenosť asi tak odhadom 30 plus mínus cm (keď si človek predstaví jedno pravítko) za pár hodín.
Ide o odhadovanú vzdilenosť na mape rovakým merítkom.
V knihách Malíček v druhom dieli nebol na Harrenhale, je to seriálový výmysel, ktorý nedáva zmysel.