Tak dnes skončil The Office, posledná séria bola fakt že už zlá a je mi smutno že mi nebolo smutno z poslednej časti. Vôbec to mnou nejak nepohlo, rozplakal som sa len 2x.
Tak dneska jsem si dala posledni dil Vampiru, posledni Once, predposledniho Grimma a konecne bude cas koukat na The Borgias, Vikingy, Leonarda, Defiance, Supernatural a Revolutions :-)
@Kolikoli To by ma zaujímalo, čo sa stalo :D Z takého prvého pocitu som si nemyslel, že Doktor bude seriál s nejakými extrémnymi cliffhangermi.. Asi som sa mýlil...
@Branislav_Gepeto Doctor je jeden velký cliffhanger. Dokonce některé otázky jsou nezodpovězené i po 50 letech :D. No... vypadá to, že ve výročním speciálu aspoň nějaké tyto otázky zodpoví :D. Každopádně začátek a konec... prostě megaepické. Ale opravdu. Miluju, jak je Doktor i po 50 letech stále jedna "entita" - věci, které byly řečeny v nějakém díle v roce 1963, jsou najednou opakovány nebo doplňovány v roce 2013... to je neuvěřitelné.
@Kolikoli Nevieš, kde sa dajú nájsť tie staré časti? Ja by som to totiž chcel neskôr začať sledovať - počas čakania na štvrtý DA, tretí OUaT a štvrtý GoT a možno tretí Newroom -, ale od začiatku, aby mi nič neušlo, pretožemám v niektorých veciach puntičkársku dušu a iritovalo by ma to.
@Branislav_Gepeto O to som sa kedysi pokúšal tiež, ale sú s tým spojené tri problémy: 1. Tie staršie diely sú pre moderného diváka neveľmi pozerateľné, vzhľadom k tomu, že, no, veľa sa tam toho nedeje, 2. Niektoré diely jednoducho nezoženieš, lebo boli uchované len fyzicky na páskach, ktoré boli počas nejakého požiaru v archíve zničené, a za 3. aj tie diely, čo sú, sa dajú zohnať len na pomerne obskúrnych torrentoch.
Komentáře
To by ma zaujímalo, čo sa stalo :D Z takého prvého pocitu som si nemyslel, že Doktor bude seriál s nejakými extrémnymi cliffhangermi.. Asi som sa mýlil...
Nevieš, kde sa dajú nájsť tie staré časti? Ja by som to totiž chcel neskôr začať sledovať - počas čakania na štvrtý DA, tretí OUaT a štvrtý GoT a možno tretí Newroom -, ale od začiatku, aby mi nič neušlo, pretožemám v niektorých veciach puntičkársku dušu a iritovalo by ma to.