Sranda topič

upraveno 29. srpna 2017 v Rozličný pokec
1206207209211212354

Komentáře

• flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Holčička, cca osm let: Máte prosím knížku Bílý řezák?
  • Né, Bílý řezák mě dostal! :-D

(A nemáte v té vaší knihovně ještě třeba Ovčáka Kazana nebo Bellu a Edwarda? :twisted: )
    Přišla paní vyřídit Opencard dcerám a po upozornění, že dcery (věk 10 a 13 let) by měly žádost podepsat, odpověděla: "Tak chvíli počkejte, já ty čúzy zavolám."

Slečna, sladkých -náct, pracně luští naškrábaný seznam povinné četby: Brý den, máte tady knížku Forma zvířat?

Dvě středoškolačky, krásné holky, v hlavě především kluci a laky na nehty: "Máte tady něco krátkýho a dobrýho z povinný četby?"
    Studujeme seznam, podávám Petra a Lucii a Alenku v říši divů.
    "Prosimvás, a Petr a Lucie, to je próza, poezie nebo drama?" Otvírám knihu na první straně, ukazuji že próza.
    "A Alenka v říši divů?"
    "Přeci taky próza... Víte, jaký je rozdíl mezi prózou a poezií, ne?... Próza jako román, pohádka a tak, prostě normální text, poezie je básnička."
    "Jo táááák!! ... A Shakespeare je próza, poezie nebo drama?"
    "No... Drama. To znamená jako divadelní hra."
    "Jééé, ahááá. Tak děkujem, to ste hodná."

"Máte ty... rychlé vlaky?"
    "Myslíte něco o TGV, nebo Šinkansenu?"
    "Nee, ty ... Ostře sledované vlaky!"

Poté, co mě klučina v půjčovně málem přejel vedenou koloběžkou. "Dobrý den, nemáte něco o slovutném kronikáři Kosmasovi?" Podezírám ho, že nemít plné ruce, doprovodí to hrábnutím do strun loutny.

Klučík tak 11 roků. "Dobrý den, Olivera Twista máte?" Kouknu do katalogu. "Hlásí dnes vráceno, teď se nějaký vrátil, přinesu ti ho zepředu". Dojde se mnou k pultu, vytáhnu z vrácených ve vozíku knihu, což on komentuje: "Tu sem teď vracel, ja myslel nějakého tenšího jestli nemáte".
    Ke kolegyni přišla studentka s dotazem na Ladislava Mundstocka. Zdatná knihovnice se nenechala zmást a s přehledem dešifrovala výraz jako Pan Theodor Mundstock od Ladislava Fukse...

Paní dnes vracela knihy se zpožděním a vzápětí na knihovníka vyhrkla: "Můžete mi prosímvás prominout tu penaltu?"

Druhý den se dostavil jiný mladík, který také potřeboval povinnou četbu, ale tenhle bohužel neměl ani ten "přesný" seznam. A tak jsem dlouho přemýšlela jakážeto kniha by odpovídala jeho popisu "Nooo, to jak tam ty zombie chodí po Sibiři...., no, jak se tam plouží, a tak...", po vyhledání seznamu školní četby na internetu se nám podařilo odhalit, že jde o Gogolovy "Mrtvé duše".
    Přijde do vracení stařičký čtenář, odhadem tak 85 let. Vrací knihy, pak podá knihovníkovi svůj průkaz a ptá se, co tam ještě má. Knihovník uvidí ještě jeden titul, ovšem jeho název se až příliš hodí na věk čtenáře, takže mu přijde poněkud divné vyslovit název knihy nahlas, nicméně řekne: "Máte tam už jen Čekání na smrt."
    Jenže čtenář je silně nedoslýchavý, takže přiloží ruku k uchu a zvýšeným hlasem se znovu ptá: "Cože?"
    A knihovníkovi nezbyde než hlasitě zakřičet: "Už jen Čekání na smrt!"
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • @flanker.27 Jsem si prodlouzila zivot tak o 5 let :-)
  • Největší vtip byl dneska, když jsem anglánům pustil tohle video :D Nejdřív všichni kamenné tváře a pak se pokoušeli ze slušnosti aspoň usmát. Skvěle jsem se bavil, jak se kroutí.

@M1on

To nič, náš prezident sa toľko snažil perliť a aj tak nikto netuší, kto to je.
  • Chudák Edgar.. :(
  • upraveno 18. května 2013
  • @Arutha2321 už som si od nich objednal podpis kartu :)
    @Askia Ve filmu Šílenství krále Jiřího III. padne od manželky krále krásná věta: "To je náš úkol, usmívat se a mávat."

Ne nadarmo angličtí republikáni označují královskou rodinu za největšího pobíratele sociálních dávek v Británii...
  • @flanker.27 Na druhou stranu je ten kult kolem královské rodiny v Anglii obrovský.
  • @Arutha2321 Éjo, éjo, párty Snow! =D Úplně nejlepší na tom je, že to zřejmě není parodie. :-)
  • @heavy_head Mne to príde ako prejav krízy stredného veku. =D
  • @flanker.27 nejsou to náhodou konzervatisti?
    @Branislav_Gepeto říká to tam matka synovi, takže zplození následníka neprobírají :)
  • BenjiBenji so much universe, so little time
    NIKDY NEDRÁŽDI MRAVENCE :-D

NIKDY NEDRÁŽDI VČELU :-D
  • @Benji Tak na toto fakt lel lol.. ale včela bola super
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Vzhledem k tomu, že Windsorové jsou původně německý rod Hannoverů, je jejich spojení s jinou německou šlechtou velmi pravděpodobné.
    Když tedy pomineme, že na určité úrovni jsou příbuzné snad všechny významné šlechtické rody v Evropě.
    upraveno 19. května 2013
    @Branislav_Gepeto No, Albert ze Sachsen-Koburgu se oženil s královnou Viktorií. Ovšem spojení s Egyptem... Hmmm, na co všechno lidi nepřijdou :roll:
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.