A rikate to cele? Prvni ovecka bezela do kopecka, druha ovecka bezela do kopecka, treti ovecka bezela do kopecka, ctvrta ovecka... Pokud jo tak kloubouk dolu, ja mam vetsinou pulnoc okamzite po zalehnuti a pokud ne, tak mi staci takovych deset ovecek pomalym tempem a jsem jasna
@jenProTenDnesniDen U nás ovečky běhají přes lávku. A vždycky mi to připadalo tak stupidní, že nejpozději u stovky jsem byla tak nesr*ná, že jsem měla ještě větší problémy usnout, než bez nějakých ovcí. =D
@MissUtahraptor:-) Vubec nevim jaky je zaruceny recept na usnuti. Ja pustim trpaslika, sklopim NB at nesviti, zaberu si cizi rameno a do minuty spim. Ale treba muj bracha je fakt chudak, ten proste pred 1 neusne, i kdyz se muze upocitat a vstavejte pak rano v pul 5 :-( Nezavidim. To same pritel, ten po vysce nez si zvyknul chodit spat driv, tak to nedaval a stejnak o vikendu, kdyz si da par pivek, tak nespi treba do 5 rana. Tolik k Arye Stark :D
@jenProTenDnesniDen Dcera sa mi prave snazi zaspat a nasla si svoj sposob. Z izby sa ozyva: sllížiky makové, slížiky makové, slížiky makové... Mam pocit, ze uz zjedla plny hrniec :) Mne stacia 2 stranky z hlbokofilozofickej knizky a mozog zisti, ze nepobera absolutne nic a vzda sa sam :twisted:
A aby som nebola OT, k Aryi nemam absolutne nic :)
Ale tá Arya by mohla byť ešte veľmi zaujímavá. Nielen že má Nymeriu, docela zábavné veci robí i s mačkami a určite by to zvládla i s ďalšími zvieratkami. Arya-Krysař s Jehlou místo Flétny třeba...
Komentáře
Mne stacia 2 stranky z hlbokofilozofickej knizky a mozog zisti, ze nepobera absolutne nic a vzda sa sam :twisted:
A aby som nebola OT, k Aryi nemam absolutne nic :)