Kašlu na ramena (ty mi už stejně nic nezachrání) a chci to peří v černozlaté kombinaci!!! S nošením bude problém - mám po mámě úplně boží plášť (ušitý podle Popelky a mám ho jako elfský kostým), hrozně ráda bych ho nosila, ale nemá díry na ruce, takže se v tom nedá jezdit na kole =D
@Krisa ty stále překvapuješ :-D Vyloženě tě vidím, jak v tom černozlatém machruješ na Zdi před ostatními "vránami" :-D Ale kdybych náhodou někdy viděla nějakého opeřence pádlovat po řece, tak aspoň vím, že mám mávat :-D
@Černá_Alison Já miluju úchylné oblečení! Hrozně moc toužím po zlatých gatích, jako měl Michael Jackson. Vlastním 2 stříbrné košile - jedna je "jenom" stříbrná, ale ta druhá je blejskavá "jakoby flitrová" =D
@Krisa To si vem o víkendu na závody a doufám, že se ke mně dostanou fotky :-D Ale fandím ti, protože mám stejné sklony - když se mi to líbí, tak nečekám až bude náhodou příležitost, kdy bych si to mohla vzít, prostě si tu příležitost raději vytvořím :-D
@Černá_Alison A ještě mi seberou akreditaci (jet jako fanoušek, tak bez problému, ale já tam budu dělat rozhodčího) =D Navíc ty košile moc nenosím - aby se mi do nich vešla ramena a ruce, vlají mi v pase, takže vypadám jako blejskavá nafouklá ropucha (ještě víc než obvykle) :D
@Černá_Alison Ty nejsou jahodové, ale malinové :D Jak to víš? Já byla nadějí královéhradeckého sportu jenom jednou (1. ročník kdy to zavedli a pak už jsem nebyla mládež) a místo slavnostního předávání jsem byla na kamarádově maturitním plese v Praze (kdyby to věděli, tak mi to hnedka seberou) :D
@Krisa Tak proto jsem tě nenašla na těch fotkách ze slavnostního předávání :-p
Jak bych ti to řekla...vím...protože filcbuk je zlo :-) Je hezké, že si tam nedáš nic moc osobních dat a fotek atd...když si pak přidáš mezi přátelé takové, co to udělají za tebe bez zábran :-D Tak bratřík hopká na krách na řece :-)))
@Černá_Alison Hmmm, já ani nevím, že by tam byla o těch Nadějích nějaká zmínka :-k To je sjíždění řeky na kře - kluci jsou magoři!!! Naposledy tam bratr zahučel a pak měl barvu jako moje punčocháče =D
@Krisa ne tu konkrétní zmínku jsem tam nenašla, ale s tolika daty, co tam bylo už bylo nejsnadnější na světě zadat je do gůglu a eliminovat ty, co nesouhlasily se zbytkem :-)
Nejlepší na těch Nadějích bylo to, že brácha, kamarádka a kamarád tam byli rok poté a když jsme pak s bratrem šli do kina, tak u nás je před filmem vždy Hradecký kinožurnál a všichni 3 tam byli =D
Doufámn, že to teď flanker a ostatní chlapi čtou a hřeje je vědomí, že ženské samy nejsou jednotné v názoru na názvy barev :-D a to jsme ještě neprobíraly skořicovou, o kteréžto panuje snad nejvíce různých představ :-D
Sice netuším, že existuje skořicová barva, ale předpokládám, že má barvu jako skořice :). Já jsem na tom s barvami bídně - nerozeznám meruňkovou od broskvové a lososová je růžovooranžová. Ale díky krabičkám od punčocháčů umím terakotovou, petrolejovou (netušila jsem, že má petrolej takovou barvu) a elektrickou modř (i když na čemkoli jiném to je prostě stará dobrá modrá).
No skořice pomletá obsahuje všechno od oranžové, fialové, hnědé, červenavé, šedivé...prostě všechno dokupy a každý si z toho vybere co chce :-D
Cyklámová...hm to je taková růžovější karmínová :-) (karmínová je červená přecházející do růžové přes lesk) Petrolejová...hm tmavě tyrkysová se zemitou příchutí Usňová...tak to je barva vyčiněné světlé kůže taková bledě okrová říznutá šedivou...
@Černá_Alison A to ty sama, bez požití paní gůglové? Tak to smekám!
Nejlíp je na tom s barvama můj barvoslepý Váša. Když jsem mu řekla, ať koupí pro jednu známou červený růže, že má ráda klasiku, přinesl mi tmavě fialovou orchidej, že červený měly jenom tyhle. S tím se o terakotové a skořicové asi moc nepobavím :-)
Náhodou sama :-) Ale nejprve jsme si musela uvědomit, že cyklaménovou myslíš cyklámovou :-)) Je to barva jedné vyšlechtěné růže, co se mi líbí - proto to vím :-) Petrolejovou jsme si kdysi kupovala v Londýně sametovou látku, takže proto vím tuhle a usňová je odhad podle barvy usně, což je surová nebarvená vyčiněná kůže :-)
Edit - to je jako když manžel kupuje banány a nepozná žlutou od zelené...vždycky když je donese, tak se ptá, jestli je to ovoce nebo zelenina :-D Prostě mu ty odstíny na banánech splývají,...ale když jsem namítla, že pak zjevně Vsetín hraje v jednobarevných dresech, tak se tvrdě ohradil ;-D
Komentáře
Beztak to má nějak vyztužené :-)
Ale jo, je to krásné. Sice netuším, kam by se to dalo nosit, ale je to krásné :-)
S nošením bude problém - mám po mámě úplně boží plášť (ušitý podle Popelky a mám ho jako elfský kostým), hrozně ráda bych ho nosila, ale nemá díry na ruce, takže se v tom nedá jezdit na kole =D
Ale kdybych náhodou někdy viděla nějakého opeřence pádlovat po řece, tak aspoň vím, že mám mávat :-D
Ale fandím ti, protože mám stejné sklony - když se mi to líbí, tak nečekám až bude náhodou příležitost, kdy bych si to mohla vzít, prostě si tu příležitost raději vytvořím :-D
Navíc ty košile moc nenosím - aby se mi do nich vešla ramena a ruce, vlají mi v pase, takže vypadám jako blejskavá nafouklá ropucha (ještě víc než obvykle) :D
Jak to víš? Já byla nadějí královéhradeckého sportu jenom jednou (1. ročník kdy to zavedli a pak už jsem nebyla mládež) a místo slavnostního předávání jsem byla na kamarádově maturitním plese v Praze (kdyby to věděli, tak mi to hnedka seberou) :D
Jak bych ti to řekla...vím...protože filcbuk je zlo :-) Je hezké, že si tam nedáš nic moc osobních dat a fotek atd...když si pak přidáš mezi přátelé takové, co to udělají za tebe bez zábran :-D Tak bratřík hopká na krách na řece :-)))
To je sjíždění řeky na kře - kluci jsou magoři!!! Naposledy tam bratr zahučel a pak měl barvu jako moje punčocháče =D
Nejlepší na těch Nadějích bylo to, že brácha, kamarádka a kamarád tam byli rok poté a když jsme pak s bratrem šli do kina, tak u nás je před filmem vždy Hradecký kinožurnál a všichni 3 tam byli =D
a to jsme ještě neprobíraly skořicovou, o kteréžto panuje snad nejvíce různých představ :-D
Já jsem měla problém třeba s cyklámenovou, petrolejovou (to je modrá :wall: ) nebo usňovou, to je teprve sranda řešit, která to je :-D
Já jsem na tom s barvami bídně - nerozeznám meruňkovou od broskvové a lososová je růžovooranžová. Ale díky krabičkám od punčocháčů umím terakotovou, petrolejovou (netušila jsem, že má petrolej takovou barvu) a elektrickou modř (i když na čemkoli jiném to je prostě stará dobrá modrá).
Cyklámová...hm to je taková růžovější karmínová :-) (karmínová je červená přecházející do růžové přes lesk)
Petrolejová...hm tmavě tyrkysová se zemitou příchutí
Usňová...tak to je barva vyčiněné světlé kůže taková bledě okrová říznutá šedivou...
Ale jsou to fakt pofiderné tóny :-))
Nejlíp je na tom s barvama můj barvoslepý Váša. Když jsem mu řekla, ať koupí pro jednu známou červený růže, že má ráda klasiku, přinesl mi tmavě fialovou orchidej, že červený měly jenom tyhle. S tím se o terakotové a skořicové asi moc nepobavím :-)
Petrolejovou jsme si kdysi kupovala v Londýně sametovou látku, takže proto vím tuhle a usňová je odhad podle barvy usně, což je surová nebarvená vyčiněná kůže :-)
Edit - to je jako když manžel kupuje banány a nepozná žlutou od zelené...vždycky když je donese, tak se ptá, jestli je to ovoce nebo zelenina :-D Prostě mu ty odstíny na banánech splývají,...ale když jsem namítla, že pak zjevně Vsetín hraje v jednobarevných dresech, tak se tvrdě ohradil ;-D
Já si zas vždycky myslela, že safírová je zelená a pak jsem se divila, proč je Safira modrá :D