@Riv Prave som dovarila recept z mimibazaru :) Nastastie, ziadne okienko by som tam zaskrtnut nemohla. Esteze nie je vsetko plevel. Chyba mi tam v okienkach taveny syr - to je tusim v kazdom druhom recepte :wall:
"Ale já jsem nebyl opilý," říká manžel. "Jo? Když jsi se táhnul domů, potkal si vousatého bezdomovce, radostně jsi křičel: "Brumbále, ty žiješ!" Pak jsi v krbu asi hodinu vyřvával: "Příčná ulice". Hodinu jsi stál ve skříni a křičel, že vchod do Narnie nefunguje. Nasypal sis třpytky na obličej a tvrdil, že jsi Edward Cullen. Hodil jsi mým křečkem o zem a volal: "Pikaču, volím si tebe". Zavřel ses do gauče a tvrdil, že jsi Avatar. Potom jsi vyběhl ven a vřískal jsi na moje auto" "OPTIMUSI, já vím že jsi to ty, TRANSFORMUJ SE!" Zbytek noci jsi vypouštěl bazén s tím, že hledáš Nema.
Komentáře
Nastastie, ziadne okienko by som tam zaskrtnut nemohla. Esteze nie je vsetko plevel.
Chyba mi tam v okienkach taveny syr - to je tusim v kazdom druhom recepte :wall:
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=541864935861415&set=a.328070093907568.69301.199077356806843&type=1&theater
"Jo? Když jsi se táhnul domů, potkal si vousatého bezdomovce, radostně jsi křičel: "Brumbále, ty žiješ!"
Pak jsi v krbu asi hodinu vyřvával: "Příčná ulice".
Hodinu jsi stál ve skříni a křičel, že vchod do Narnie nefunguje.
Nasypal sis třpytky na obličej a tvrdil, že jsi Edward Cullen.
Hodil jsi mým křečkem o zem a volal: "Pikaču, volím si tebe".
Zavřel ses do gauče a tvrdil, že jsi Avatar.
Potom jsi vyběhl ven a vřískal jsi na moje auto" "OPTIMUSI, já vím že jsi to ty, TRANSFORMUJ SE!"
Zbytek noci jsi vypouštěl bazén s tím, že hledáš Nema.
Som zvedavý, koľkokrát to ešte za svoj život uvidím :)
@Everett_Young
=D
They see me respawnin'
They don't beleavin'