@Thorar Spíš paranoidní fanoušci měli pravdu a Fury je dostatečně manipulativní parchant, aby lhal o víc než jen místě nálezu sběratelských kartiček. :D
@Thorar:D Jinak v SHIELDu jsou samé svině, které si upravují vše podle svého. Něco jako FBI nebo CIA :D. Určitě to měli celé naplánované - aby Coulson šel za Lokim, picl ho (určitě věděl, co ta zbraň dělá) - prostě aby umřel (oficiálně) a mohli ho přesunout na tajnější mise. Nebo prostě to bebí nebylo tak zlý :D.
@Branislav_Gepeto "jemne menej prirodzená" je ve spojení s RMcG super =D Já si myslím, že půjde o úplně něco jiného a ze starého OUAT tam nebude nic - to by jinak mohli použít už tam.
Neměla náhodou ta svatba být na konci osmé série? Už mě to vážně nebaví, od 5. série na HIMYM koukám spíš ze zvědavosti "kdy už tam ta matka konečně bude" ... Z Lily a Marshalla se stal nejtrapnější pár v NYC a trojúhelník Ted-Robin-Barney vážně natahujou jako žvejkačku. :) Osmá série byla asi moje poslední...
HIMYM už nie je komedia ako niekedy, skôr nejaká romantická komédia, ale ja mám rád ongoingy (preto nerad začínam nový seriál) takže mi nevadí obetovať v piatok 20min a pozrieť si to.
@Kolikokoli Tak to jsem si číst neměl... Natahujou to zbytečně tak o 4 série dýl než měli. Tahle osmá byla rozhodně nejhorší, nejtrapnější a nejvíc zbytečná.
Tak ona im bude hrať na svadbe na base čiže je jasné že ju Barney/Robin spoznajú skôr ale toto je maximum teda :D. Ale producenti sa dušujú že 9 séria bude najvýnimočnejšia a že sa na ňu nebude dať zabudnúť tak som zvedavý v akom zmysle.
Komentáře
Jinak v SHIELDu jsou samé svině, které si upravují vše podle svého. Něco jako FBI nebo CIA :D. Určitě to měli celé naplánované - aby Coulson šel za Lokim, picl ho (určitě věděl, co ta zbraň dělá) - prostě aby umřel (oficiálně) a mohli ho přesunout na tajnější mise. Nebo prostě to bebí nebylo tak zlý :D.
Já si myslím, že půjde o úplně něco jiného a ze starého OUAT tam nebude nic - to by jinak mohli použít už tam.