Hra o trůny 3×06 – Výstup - Ice & Fire

upraveno 5. května 2013 v 3. řada
1111214161719

Komentáře

• @Nevada Můžu se stát členem tvé královniny gardy? Prosím, prosím, smutně koukám. =D
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
  • @Nevada Pravda, ještě jsem tohle fórum dostatečně nezničil.
  • Gepeto: Jasně, trumfovat v ranku, kde mám "silný kramfleky" asi nebude nad neznalým těžké, ale já mám zase dojem, že nejarogantnější lidi jsou "všechno vím, všechno znám, všude jsem byla dvakrát" a ty je strašně jednoduchý nachytat na švestkách a oni pak zuby nehty tu svoji hloupost obhajují. Takový bytostně nesnáším. Já většinou zkrotnu velmi rychle, když se zjeví někdo s více vědomostmi než já, což je na tomhle fóru třeba každý druhý (kvůli sečtělosti ságy). Ale o takové Talise, o které se můžu hádat jen díky tomu co o ní vím ze seriálu, jsem se taky pohašteřila s chutí. :-D
  • @hasicarna Tak zase někdy. Ahoj. *významně si odkašlal a zabouchl dveře*
  • upraveno 9. května 2013
  • @hasicarna mně to vůbec jako povyšování nebo nějaké vnucování názoru nepřijde, tuhle tendenci má spíš druhá strana (zkuste se oprostit od předlohy...). A rozjede se kolotoč, proč se ti to nelíbí...Nelíbí se mi to protože... Možná to bereš zbytečně osobně. Já na tom, že někdo slušně napíše svůj názor, i když v ostřejším tónu, který možná může z obrazovky vyznít drsněji, nic arogantního nevidím :)
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • @hasicarna Když přispěješ slušně, k věci, nikoho nebudeš urážet a uznáš chybu, když tě někdo opraví a bude mít pravdu, tak se ti jistě dostane vřelého přijetí, stejně jako před pár měsíci mě, když jsem se sem vracel, zkus to příště slušně, s pokorou a určitě to bude lepší.
  • Mnojo, tak jsme zase pěkný svině pro náhodně kolemjdoucí, která zřejmě usuzovala z JEDINÉHO vlákna. Toliko k objektivitě. Jupí.
    @hasicarna
    Tak to se ti musím omluvit, ale musíš uznat, že pokud by ses tady vyjadřovala frekventovaněji, asi by tohle znělo jinak než zrpruzelý výkřik. A ne, není to tvoje povinnost. Jen by to na tu debatu házelo jiné světlo.
    Je tam ještě?
  • @Nevada Ne, už můžeš vylézt :D
  • Já vždycky když si pročítám tyhle fóra, tak prostě nechápu, proč vlastně někteří lidé ten seriál ještě sledují. Je přece normální, že když se mi něco nelíbí, tak tak nesleduju a už vůbec nemarním čas tím, že chodím na fóra psát, co se mi všechno nelíbilo. Prostě je to hloupý, vyškrtli moc postav, mrví charaktery, je tam moc zbytečnýho sexu, vymýšlí nesmyslné nové scény, tak nazdar a nekoukám se na to. Na co pořád čekáte, sledovanost je skvělá, tvůrci nemají důvod cokoliv měnit, takže lepší už to nebude. A tím nechci na nikoho útočit, já prostě jen nerozumím vaší motivaci to dál sledovat.
    Moment, jen si osuším slzičky a hned jdu.
  • @Candy
    Páč jsou zvědaví, jak moc se to dá ještě domrvit. :-D
  • @Candy Dvě věci- naivní dětská naděje, že to přece nemohou myslet vážně a další díl bude třeba lepší + extrémní nechuť nechávat rozkoukaný seriál/film/rozečtenou knihu apod.

Například, samozřejmě. :)
    @Candy
    Z několika důvodů. Pořád to zčásti baví. Ne všechno je na tom seriálu špatné (což jsem několikrát opakovala, ale oponenti to rádi ignorují).
    Navíc je čistě moje věc, jak svůj volný čas trávím.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.