@MissUtahraptor Jo, taky jsem to nějak nepochopila, kam tím míří :D. Měli touto sérií ukončit Storybrook a když už chtějí 3. sérii, tak do ní mohli dát "obnovování" té jejicho pohádkové říše atd. Štve mě, že Petr Pan je záporák. Těší mě, že bude víc Hooka :D.
@JoeGyry Já sleduji New Girl - baví mě to, ale rozhodně se u toho neřežu smíchy. Já miluji Zooey Deschanel, takže mi je v podstatě jedno, co se v tom seriálu děje :)
@Nevada sledujem ale vďaka za tip @Krisa tak ja som celkom povrchný aj Community ma stále nebavilo, no bola tam Alison Brie tak sa na to dalo pozerať. Tak teda skúsim tú New Girl :)
Na českých "stahovacích" webech se moc neorientuju, tak bych měla jednu prosbu. Pokud by někdo věděl o odkazu na epizodu 04x09 seriálu Dobrá manželka (The Good Wife) v češtině (ano, to jako dabing, můžete se mi začít smát), byla bych moc vděčná. Největší tuzemské úložiště jsem pochopitelně zkoušela.
Pobavilo upozornění "Chystáš se vstoupit na stránky s erotickou a sexuální tematikou..." Ten díl má v zápletce soudní při, kde se jedná o práva (v manželství) homosexuálů. Ulož.to je hodně divný web.
Zajímá mě, proč se v tolika amerických seriálech objevují pravidelně židovské názvy, pozdravy, svátky.. i když postavy nejsou židé? To je ta Amerika tak prolezlá tímhle l'chaim, bar mitzvah, mazel tov. I když nejsem antisemita začíná mě tahle skrytá propaganda lézt krkem a když vidím samého Rosenbauma, Goldberga, Silbrsteina tak mám dojem že na Mayflower nepřijeli Puritáni ale eine große jüdische Familie. Na How i Met your Mother jsem se kvůli tomu už přestal dívat, u Big Bang Theory to přežívám jen kvůli tomu že Howard je žid.
Na tohle byla docela dobrá hláška při předávání Oskarů, když moderátor při předávání říkal Waltzovi ( za roli plukovníka Landy z Hanebných panchartů )- něco ve smyslu- tady by jste měl hodně práce kolego
Komentáře
Štve mě, že Petr Pan je záporák.
Těší mě, že bude víc Hooka :D.
@Krisa tak ja som celkom povrchný aj Community ma stále nebavilo, no bola tam Alison Brie tak sa na to dalo pozerať. Tak teda skúsim tú New Girl :)
http://www.ulozto.cz/xF72Xuu2/dobra-manzelka-04x09-obhajoba-manzelstvi-mkv
Ten díl má v zápletce soudní při, kde se jedná o práva (v manželství) homosexuálů. Ulož.to je hodně divný web.