A mě by si taky nikdo neadoptoval? Jsem krásná milá úžasná dívenka se žlutou srstí slyšící na jméno Málka, jenom se moc bojím tam jet sama. Prosím prosím prosím :-) (Proč tu není smajlík rozkošně se dívající nebo aspoň prosící, to si hodilo)
A já si to už šla radostně zapsat do kalendáře, že jsem teda jako možná někoho našla, ale máme táborovou stavěčku a já, mrcha, která jezdí jenom na akce, kam se jí zachce a naposledy oddílu pomohla tak v deseti letech, tam musím jet, takže se mnou bohužel nepočítejte :-(
@Melindaaaa Žamboch jezdí každý rok, pokud vím (společně s dalšími spisovately). Nejvíc tam ale jezdí Kantůrek, to už je taková stálice :D. Jinak jedu ještě asi s třema lidma, takže nás tam bude hodně :D. Jedeme ale na celé FFko a až do konce (tj. v neděli ráno pojedeme domů). @Lady Sansa A to máte zrovna v tu dobu, jo? :/
@Kolikokoli No, tak před táborem, no. Někdo tam aspoň postavit latrínu, týpko, vytahat podsady z kuchyně, válet se, opalovat a jíst čokoládu holt musí :-)
@Kolikokoli Ještě o tom popřemýšlím :) Rozhodně bych nejela na celou dobu, to asi ne, ale aspoň na dva, tři dny možná jo :) (btw.psala jsem ti zprávu :D)
Cože? Ponycože? Já chci taky :( (Jsem na strašně moc procent přesvědčená, že ten termín mám zabitej, i když jsem se ještě nebyla schopná podívat na loděnici na nástenku)
Nejsem, to se musí? :D Já tam ještě nebyla, tak vůbec nevím...akorát vím, že je to skvělý, ale daleko, takže se mi to prodraží..víc jsem se zatím nezajímala..
@Krisa budou tam poslední čtyři dny (4.-7.6.) @Melindaaaa Když se přihlásíš a zaplatíš do 31.5., tak máš velikou slevu na vstupném a bydlení. My se budeme s kámoškou a pár dalšíma lidma přihlašovat teď v pátek. Jestli chceš, můžeš se přidat. Jestli budeš chtít přespat tam (budeme spát ve škole ve spacácích), tak jestli chceš, tak se můžeš ubytovat s námi. ;) A když mě tam uvedete jako sirénu, tak všechny získáme ještě tak dvacet korun poukaz na jídlo :D.
Když já se obávám, že zatím nejsem schopná říct, jak dlouho bych tam mohla/chtěla být. Každopádně děkuju za nabídku, ještě o tom intenzivně pouvažuji:) Co to znamená s tou sirénou? :D
@Kolikokoli Jojo, díky :) Tak to já tě tam kdyžtak klidně napíšu, pokud se rozhoupu se přihlásit :D A děkuji za rady :) Případně ti dám vědět :) Protože ubytování bych brala taky určitě v té škole na zemi ve spacáku a bylo by fajn spát vedle někoho koho "znám" :D
Jenom upozorňuju, že @Kolikokoli tam má špatně číslovku u měsíce! Má tam být 7. (jakože červenec). @Krisa: jakože sedmý měsíc v roce ;-)
Prostě FF bývá vždy začátkem letních práznin, což není to samé, co začátek letního zkouškového, ač by to tak při současné náročnosti studia na některých VŠ mohlo někomu připadat..
Omg, červenec! Jsem se nějak přepočítala :D. Jinak my se přihlašujeme tento pátek, tak ti pak napíšu, koho máš napsat jako vedoucího skupiny při ubytování, aby tě dali k nám ;).
Komentáře
@Lady Sansa A to máte zrovna v tu dobu, jo? :/
@Melindaaaa Když se přihlásíš a zaplatíš do 31.5., tak máš velikou slevu na vstupném a bydlení. My se budeme s kámoškou a pár dalšíma lidma přihlašovat teď v pátek. Jestli chceš, můžeš se přidat. Jestli budeš chtít přespat tam (budeme spát ve škole ve spacácích), tak jestli chceš, tak se můžeš ubytovat s námi. ;)
A když mě tam uvedete jako sirénu, tak všechny získáme ještě tak dvacet korun poukaz na jídlo :D.
Co to znamená s tou sirénou? :D
@Krisa: jakože sedmý měsíc v roce ;-)
Prostě FF bývá vždy začátkem letních práznin, což není to samé, co začátek letního zkouškového, ač by to tak při současné náročnosti studia na některých VŠ mohlo někomu připadat..
Jinak my se přihlašujeme tento pátek, tak ti pak napíšu, koho máš napsat jako vedoucího skupiny při ubytování, aby tě dali k nám ;).
@Ugla Nerejpej, člověk se jednou (maximáně 10x) splete a má to furt na talíři =D