Poradna

upraveno 23. července 2012 v Rozličný pokec
web je plný mudrlantov, ale občas sa oplatí poradiť v úzkom kruhu ľudí, ktorých poznáte. niekto vie aké televízory sa oplatia kúpiť, niekto sa rozumie do opravy auta a niekto....

Kutilovia a odborníci, toto je miesto kde budete velebení nami, čo majú veľa otázok.
1323335373875

Komentáře

• @Branislav_Gepeto
    2. zakaždým úplne normálne
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Právě se mi povedlo úspěšně získat povolení komentovat na ČSFD. Nevíte někdo zda/jak se dají v komentářích dělat odstavce? :-s
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    @MissUtahraptor Nedají
  • @flanker.27 Grrr! Teď abych ty komentáře překopala- odstavce mi připadají jako samozřejmost, se kterou při psaní textů můžu počítat... :roll:
    Jinak díky. :)
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Kdosi v diskuzi Nová CSFD před časem dával tip, jak ty odstavce vytvořit. Ale už si nepamatuju jak to bylo.
  • paulczpaulcz zima se blíží
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Ano, ano. To je CSFD. Pořád tam vymýšlejí spoustu megapi*ovin, ale doteď tam nejde psát spoilery bílým písmem.
    upraveno 30. dubna 2013
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 30. dubna 2013
    Řada BR za sebou tvoří velkou prázdnou plochu. Což je nežádoucí. Proč by to někdo dělal. Nevím, ale i takoví spameři existují a je jich na CSFD dost.
    Omezení na počet znaků tam kdysi dávno bylo, ale už není. Nebo aspoň ne na tolik, abych se k tomu zatím dopracoval.
    Mno, těžko říct. Já ani nevím, kdo ten web vlastní či kdo za ním stojí. Jestli jsou to nějací profíci nebo jen parta filmových nadšenců co si udělala kdysi web a ejhle, z našeho pokusu se stala největší ČS filmová databáze, kterou pravidelně navštěvují tisícovky lidí denně.
    Do kódu nevidím a zase až tak moc mu nerozumím. Každopádně se mi zdá, že po každé novince se snášela nemalá kritika. Tu nejpeprnější co si pamatuji byla na nový design.
    Po spuštění se parta grafiků dohodla, že se na tu hrůzu nemůžou dívat a že každý jen tak zkusí něco navrhnout. Sešlo se několik vážně pěkných designů a bylo to skoro zadarmo nabídnuto adminům. Nechci kecat, nepamatuji si to přesně, ale myslím že to přijali spíš jako urážku než jako snahu o zlepšení od fanoušků. Ten ne zrovna famózní design se tam drží dodnes.
  • Neviete mi poradiť recept na nejakú úplne ľahkú jahodovú tortu (ľahkú v zmysle náročnosť prípravy - veľmi dobrý v kuchyni teda nie som)? Najlepšie nejakú ktorú netreba ani piecť, nejakú takú letnú :D
  • @JoeGyry Maminka dělá ovocné dorty ve složení vrstvy piškotů, vrstvy ovoce a mezery vyplnit směsí tvarohu a smetany. Teď zrovna jeden jím. Ale konkrétní recept Ti neřeknu- zaprvé zrovna není koho se zeptat a za druhé mám podezření, že to dělá tak nějak od oka. :)
  • @MissUtahraptor presne to som mal na mysli :D len neviem pomer tvarohu a smotany, alebo tvarohu a jogurtu. A inak dobrú chuť :D
  • @MissUtahraptor @JoeGyry My robíme veľmi podobnú akurát miesto jogurtu s tvarohom dávame smotanu vymiešanú s vanilkovým cukrom (2 sáčky na kelímok smotany). Fantázia :)
  • @JoeGyry Kup tortovy korpus - jeden ten tenky kruh so zvysenymi okrajmi, nalej kyslu smotanu zmiesanu s jednou lyzicou javoroveho syrupu, daj navrch polky jahod, zalej cervenou zelatinou zarobenou zo sacku a nechaj stuhnut tak tri hodiny
  • @JoeGyry Děkuji. S těmi jahodami by to bývalo bylo lepší. :D
  • @Hildegarda a je jedno koľko percentná tá smotana bude?
  • @JoeGyry Kysla smotana - klasicke modre rajo
  • Btw prave som pozerala hokej Svedsko-Cesko. Preco sa u nas Cechom hovori Svedi? Viem, ze to ma nieco s historickou dobyvacnostou severanov, ale uz som zabudla kontext.
    upraveno 4. května 2013
    To by mě taky zajímalo. Pamatuji si, že sarven tu o tom před dvěma lety mluvil. Ale už jsem zapomněl důvody. Protože pořád hrajeme na MS se Švédy? Nebo protože nám sem za 30letý naběhli a udělali bordel.
  • To bude narážka na třicetiletou válku podle mě.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.