Tak mi po několika měsících těžkého boje o přežití zemřel monitor. Praskla mu žárovka a nová už sehnat nelze. Teď jsem provizorně napojený na notebooku.
Zasr..ní Poláci. Vysvětlil těm idiotům někdo, že na dálnici se jezdí pokud možno plynule? Včera na trase Brno-Ostrava jich bylo jak much a všichni jeli stylem "kilometr stovkou, kilometr stopadesátkou". :onfire:
Mě zabanovali jen raz, po tom co mě crazy lemming train nechal samotného skapat, zakempená podpora TD nevylezla, artiny stříleli po ptácích tak jsem nabonzoval kde jsou schovaní a jen to lítalo od GW pantherů a S-51. Po zásluze dostali naši poláci po tlamě a já ban :D
@Thorar No právě. Jako tři a půl tisíce? To je vážně trochu moc. Ale ta figurka je moc hezká a Major Zeman je (jo jo jasně je to komouššskej propagandistickej bla bla bla...) jeden z mála českých seriálů který jsem schopný sledovat.
Komentáře
Tak se přiznejte. Kdo z vás chce mít doma Majora Zemana? Kdyby ta figurka nestála tak neuvěřitelný prachy tak bych si jí možná i koupil...