AGOT CCG

upraveno 31. srpna 2007 v LCG

Komentáře

• upraveno 31. srpna 2007
    Pekné! Škoda, že české pravidlá nemajú grafickú reprezentáciu, ako tie francúzske...
  • upraveno 28. října 2007
  • upraveno 25. listopadu 2008
    Dobře, budem pokračovat zde. Karetní online jsem zkoušel respektive mám ho doma, jde pouze o program, kde je virtuální stůl a naskenované karty. Jinak program nezná pravidla,taže je asi potřeba být ve spojení s tím druhým např na skypu a debatovat jako při normální live hře. Je to ten samej program jakej se používá u MtG, tam je taky jen prográmek bez pravidel, takže,když člověk udělá chybu a ten druhej ji neodhalí, tak je to v pejru. A žádnej program jako je Magic Online III neexistuje pro AGoT.
  • upraveno 26. listopadu 2008
    Nojo, ale treba je nechci nakupovat tak moc.. Prijde mi to zbytecny kupovat displeje, kdyz to tady skoro nikdo nehraje..
  • upraveno 27. listopadu 2008
    Nechápu - moje stránka za ty karty chce dolary a ta eaglecards od Andreho za to chce eura a rozdíl je 35 dolarů a 32 euro v tom už nějaký rozdíl je.
    Teda tady to vypadá na hafo zájemců...možná by stála za úvahu nějaká hromadná objednávka. Aspoň pro pražský, nemyslíte?
    jasneze jen pro prazsky... to je takovy nase kralovo pristaviste, zejo? :)) no zejtra rano letim do londyna, tak to tam omrknu a neco koupim, pak az zas na jare, tak by asi stalo za to neco objednat hromadne treba po vanocich.. k nim si asi nadelim agot deskovku, kdyz jsem ji vcera videl, jak je pekna, ale nejsem si jist, zda najdu nejake zajemce o hrani i mimo zdi heren a doupat.. prece jen zajima hlavne ty, kteri martina ctou..
  • upraveno 5. prosince 2008
    Chroust mi psal, že prej teď jsou karty v prodeji za zvýhodněnou cenu (snad ze 125 dolacu na 25, esli se nepletu). A Andre prej chysta hromadnou objednávku. Ale možná už jí udělal, nevím. Takže jestli by měl ještě někdo zájem, dejte rychle vědět, třeba to ještě stihnete.
  • upraveno 6. prosince 2008
    ja jo, zajem mam
  • upraveno 17. srpna 2009
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.