Taky jsem si chvilku početl... padají tam docela zajímavá jména, navíc reálně cenově dostupná... Třeba Rachel Hurd-Wood jako Sansa je špičková (i když trochu starší).
Hele, přijeď v sobotu, na párek a fantu se ti složíme. Já vezmu kameru, ty si oblíkneš šaty, pak po tobě mrsknu pomerančem a pošlem to producentum, jako poslal svoje video Elijah Wood Jacksonovi. A máš místo jasný. ;-)
Zkoušíš to dobře.;-) A už sis natrénoval tu "konskou tvář"? Myslím, že bys musel při castingu podat mimořádně dobrý výkon, aby ti přiklepli tu Aryu. :-)
Kdyz se podivat na obsazeni Tudorovcu - totozna produkce - tak tam tedy prilis levni herci nehrali :) Ac mozna nebyli tak znami, presto to byla extratrida a dopadlo to naprosto skvele!
Jo, Tudorovci byli po Římu další příjemné překvapení pro mou historickou duši. A zrovna dneska mi doma přistály DVD s první sérií. :)) BTW při koukání na ně jsem se mnohokrát neubránil pomyšlení právě na zfilmování IceFire.
Všimli jste si, že v těch castingových fórech všichni navrhují strašně staré herce? Padesátiletý Eddard, dvacetiletá Sansa, patnáctiletý Bran... vážně si nedokážu představit, kdo by s tímhle přístupem měl hrát zmíněného mistra Aemona. Snad leda opravdu ten Heavy. ;-)
Komentáře