@Lady Sansa Do toho se počítá rozpletení copu z noci, učesání, upletení, zagumičkování a to všechno během čištění zubů, oblékání a sázení věcí do tašky :D
@Lady Sansa Ta věc funguje? Hrozně jsem to vždycky chtěla vyzkoušet :D Ale já mám jemňáky do pasu, takže by to asi nefungovalo nebo strašlivě uzlovalo...
Nejsi - já při čištění zubů necintám, takže u toho dělám všecho možné (ono mi dost často ani nic jiného nezbývá, když mám 10 minut do odjezdu autobusu a já stojím v pokoji v pyžamu a přemýšlím, co teda budu dělat).
@Krisa No právě že nefunguje. Leda tak na bráchovi, kterej má vlasy max. 5 cm :-) A já mám taky jemňáky skoro do pasu, takže pokud bych to někdy chtěla vyzkoušet na celý vlasy, tak se s nima můžu rovnou rozloučit :-)
@Lady Sansa Zas by to vyřešilo tvoje váhání se stříháním :D (Takhle mi jednou pomohl balíček Huba Bub narvaný v hubě a pokus o co největší bublinu - ještě když byly klasické velké Huba Buby a ne ty poloviční mrchy, co jsou dnes)
Ještě že si nemusím holit obličej, určitě bych se u toho podřezala. Vůbec titulky k Dextrovi pro mě byly vždycky děsně napínavé, pořeže se, nepořeže a jak ten strojek škrká o vousy...brrr.
Komentáře
Nejsi - já při čištění zubů necintám, takže u toho dělám všecho možné (ono mi dost často ani nic jiného nezbývá, když mám 10 minut do odjezdu autobusu a já stojím v pokoji v pyžamu a přemýšlím, co teda budu dělat).
Ještě že si nemusím holit obličej, určitě bych se u toho podřezala. Vůbec titulky k Dextrovi pro mě byly vždycky děsně napínavé, pořeže se, nepořeže a jak ten strojek škrká o vousy...brrr.
Btw. proč kluci nesnáší, když jim někdo sahá na vlasy, nebo na hlavu, když ty vlasy nemají? :D