Babinec aneb hnízdo zmijí

upraveno 1. února 2014 v Rozličný pokec
Koupila jste si právě krásnou novou sukni a ještě k tomu za dobrou cenu? Máte nového oblíbeného herce? Řešíte dilema, jestli lepší řasenky mají u Loreal nebo u Oriflame? Nevíte, co si máte obléct na celodenní výlet, když má pršet, ale postupně se vyjasňovat? Už zase netušíte, co budete vařit? Přinesl si váš manžel domů lesklé šusťáky, které letěly naposledy tak v osmdesátých letech a ještě se rozhodl, že vás v nich bude doprovázet při běhání? Řešíte, jestli si máte koupit další šaty s puntíky, i když doma máte už troje? Potřebujete někomu sdělit dojmy z filmu, který jste celý probrečela, jak to bylo dojemné? Musíte si postěžovat, že jste si koupila boty na podpatku a ta blbá štekle upadla už při prvním použití? Máte potřebu někomu ukázat svoje nové náušnice, koťátko nebo dítě? Už potřetí v tomto týdnu musíte žehlit a manžela ani nenapadne, aby aspoň umyl umyvadlo? Leze vám na záchodě hnusný velký pavouk a vy zaboha netušíte, co s tím budete dělat? Chcete se zeptat, jestli někdo nezná obchod s levným a nerůžovým dětským oblečením? Musíte si postěžovat, že se na vás celou dobu úchylácky díval jeden chlap v autobuse, i když dobře viděl prstýnek, anebo vás trápí, že i když jste měla sukni-bederní roušku, tak si vás nikdo ani nevšiml? Štve vás kamarádka věčným kecáním o okurkách a vám ani nezbyde čas jí sdělit, jak vám pěkně rostou ředkvičky? Velký zlý prodavač vám dneska nechtěl vyměnit tenisky, které nutně potřebujete do aerobiku a ještě byl protivný? Máte takovou tu typickou ženskou depku? Chcete někomu nutně doporučit nějakou knížku a nikoho to nezajímá? Jste těhotná?

A jediné, co vám na to vaši muži, kluci, přátelé, známí kamarádi, bratři, přítelové, otcové či dědečci řeknou jsou obvyklé průpovídky typu: Můžu si přidat? No a co má být? Ty naděláš! To si ze mě děláš srandu, ne? A kvůli tomuhle tady celej den vyšiluješ? Dones mi další talíř. Neruš, hrajou naši!

Jděte s tím do nově založené diskuse, kde si můžete vylévat srdce, nad jakýmikoli "kravinami" se vám zamane, řešit do nekonečna oblečení, vztahy, děti, no prostě takové ty typické ženské bolístky! Je to tu zde naprosto bez cenzury a mužům se zásadně zakazuje do čehokoli rýpat a pohoršovat se tu, můžou pouze chválit své ženy, jak jsou šikovné, krásné, chytré a prostě úžasné.

image
«134567106

Komentáře

  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @Iris Geniální vlákno =D

    Tak já začnu - v sobotu večer jsem se dozvěděla, co doopravdicky znamená, že divočáci jsou všežravci. A nikdo mé zděšení nechápe a všichni se tomu smějou! :wall:
  • upraveno 30. dubna 2013
    To, se mi líbí, to se mi moc moc líbí, a tak toho hnedle využiju a pokud ostatní dámy budou ochotny se taky zapojovat, tak bych měla dva příspěvky: :-)

    1)
    Mám v plánu mikádo ala Mia Wasikowska. Nehodlám tu vést dlouhosáhle diskuse, jestli mi to bude slušet, nebo ne, nebo jako jak, ale spíš by mě zajímalo, jestli s tím má někdo zkušenosti a jestli se z toho dá něco kloudnýho učesat. Úplně na ježka si netroufám (i když by to asi bylo nejpohodlnější) a stejně by mi to asi v baletu nedovolili, ale mikádo mi přece zatrhnout nemůžou, tak jestli z toho jde aspoň culík (předpokládám, že drdol asi ne)?

    2) Do výčtu nahoře bych přidala:
    a) Nesnášíte věčné kydy o politice lidí, kteří tomu vůbec nerozumí a musíte je poslouchat každou neděli?
    b) nadávají vám všichni, když si stěžujete na psy, kteří vás "oblažují", když jdete běhat? (Právě jsem se vrátila z venku. To zas bylo něco... :-) )

    (i když by to asi bylo nejpohodlnější) a stejně by mi to asi v baletu nedovolili, ale mikádo mi přece zatrhnout nemůžou, tak jestli z toho jde aspoň culík (předpokládám, že drdol asi ne)?


    @Krisa Sice si úplně neumím představit, cos přesně zažila, ale muselo to být šílený, když já mám problémy i s králíkem, protože mě asi před dvěma lety hryznul a já teď mám panickou hrůzu si ho hladit :spike: :-)
  • U toho, co má Mia vypadá, že by to šlo sčesat do culíku, jinak něco jako drdol by z toho možná šlo vyrobit pomocí sponek, ale nevím jestli jsem ideální rádce, naposledy jsem měla krátké vlasy myslím ve druhé třídě :D obdivuju tě, že máš na to odvahu, já bych to už teď asi nepřenesla přes srdce.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @Lady Sansa Já nic nezažila - bylo mi vysvětleno, co to znamená, ale dost mě to zasáhlo :D

    1) Drdol z toho rozhodně neuděláš a pokud si nepohlídáš správnou délku, tak ani pořádně culík a přední pejzy ti budou vypadávat (tu délku si vyzkoušej).
  • @Dreamer Já těžce přenáším přes srdce ty dredy, co se mi pořád dělají a na to mikádo se odhodlávám už půl roku. Bude to změna, teď mám vlasy po záda, ale šíleně se těším :-)
  • @Lady Sansa Zalezi, ake mas vlasy. Huste, redsie? Ja som sa napriklad velmi tesila, ked som si v tehotenstve dala urobit kratky uces, na ktory netreba gumicku, ked vracas do hajzla. Ale iba chvilu. Kedze mam velmi huste vlasy, stale to vyzera otrasne, vobec nie ako na obrazku, ktory som kadernicke ukazala, zle sa to upravuje a uz sa tesim, kedy mi to dorastie na ohon.

    Inak konecne normalny topic :)
  • @Hildegarda Takový zlatý střed, ani ne hustý, ani ne řídký, ale teď už vypadá fakt otřesně, takže pokud s tím do týdne něco neudělám, tak si budu připadat jak bezdomovec. A na účes, na který nepotřebuju gumičku se nechystám, já teď vlastně rozpuštěný ani nenosím. Kdyžtak bych si to nechala o kousíček delší než Mia, pokud by to nešlo, no :-)
  • Já chci ještě měsíc vydržet a pak taky půjdu pod nůžky, jednak kvůli létu=teplu, druhak kvůli poporodnímu pelichání, ty kratší vlasy na polštáři/zemi/koberci nejsou tak nápadné :-)
  • Moudrá přemoudrá slova. Teď máš vlasy pokam?
  • @brbr to poporodne vypadavanie u mna tiez vyzeralo ako po chemoterapii.
  • Vlasy mám někam k lopatkám. Vždycky jsem měla krátké, max. mikádo, ale od té doby, co mám pimprlata, jsem přestala chodit ke kadeřnici. Ne že by nebyl čas (nechci odstrašit případné matky), ale chtěla jsem si je aspoň jednou nechat narůst. No a teď mě to přestává bavit.
  • upraveno 30. dubna 2013
    Nejsem sice žena, ale vypadání vlasů jsem vyřešil, ostříháním vlasů na 3 mm.To asi pro vás nebude to pravý.
  • @M1on Hele to asi nee. Sice nechci nic odsuzovat dopředu, ale... :-D
  • @M1on To už mám za sebou, hodně, hodně let tomu nazad :-) A bylo to trochu víc než 3 mm přiznávám.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Já měla jednou 3mm přesně - byla jsem rebel a vypadala jak žalud :D
  • @M1on Záchvat mladické nerozvážnosti.
  • Já jsem taky byla rebel a vzpomínám na tu dobu s láskou, protože to zrovna bylo mikádo a náramně pohodlnéimage

    Ta růžová věc jsem já... :-D
  • To musela být vydařená akce, když i foťák viděl dvojitě :-D
  • Náhodou, já nepiju. A když už, tak velmi příležitostně. ;-)

    A tahle fotka je tuším z takového toho sedáníčka po tanečních, no to je pravda, tam jsme občas měli dost :-)
  • Jenže já na rozdíl od vás šel z horšího na lepší.Mam kouty a to co zbylo mezi kouty bylo prořídlý.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    tohle téma si vyloženě koleduje o nějakou sabotáž =D
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    flanker.27 napsal(a):

    tohle téma si vyloženě koleduje o nějakou sabotáž =D

    Ďalšia téma, na ktorú budem musieť klikať, aby ma neotravovalo žiariace tlačidlo, že sú tu nové správy :D Pridávam sa
  • Taky taky, jestli @flanker.27 naplánuješ nějakou důmyslnou sabotáž, tak můžeš počítat s vojínem Anvilem. Sir, yes sir.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @flanker.27 Opovaž se =D

    @Lady Sansa Sušný! Moje rebélie oscilovala mezi ježkem, vlasy po pás + obříma zvonáčema a černýma hadrama + černýma vlasama po pás (ve škole se začalo šířit, že jsem dozajista satanistka - co jiného bych totiž taky byla) =D
  • @Anvil spíš ser, yes ser
  • upraveno 30. dubna 2013
    @Anvil spíš ser, yes ser

    UŽ ZASE?
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 30. dubna 2013
    M1on napsal(a):

    @Anvil spíš ser, yes ser

    UŽ ZASE?

    Ty už si začal :D Bez flankera?

    *Ser je také zastaralé až fanatzijné, Sir ako Pane, čo sa používa ojedinele dodnes tam sedí viac. Ja by som ale použil Yes, my lord - som taká pokorná osôbka.
  • @Krisa S tím, že si satanistka je to tu asi ve třech různých topicích.Začíná mi připadat, že si na to hrdá =D
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @M1on Ne, měla jsem z toho dost velkou srandu. A hlavně si nepamatuju, co kde vyžvaním...:D
    A navíc - co sakra děláš ve slepičím topicu?
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.