Co posloucháš???

upraveno 24. října 2012 v Rozličný pokec
Co posloucháš???
14546485051121

Komentáře

• Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    @brbr Jistě že ne, tady jde o další romantický film, pro změnu z prostředí které o chvilku dříve získalo hromadu ocenění a tak někdo vymyslel že točit americké filmy v čínském prostředí bude strašně cool :wall:
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @Everett_Young Tady nejde ale vůbec o romantickou linku, ale o božské vizuální zpracování (barvy!) a hudbu!
    @Krisa Jak moc toho víš o čínské historii a kultuře?
    @Everett_Young A to má co společného s tím, že se mi líbí vizuální a hudební stránka filmu?
    @Krisa Protože je to jako ten pterodaktyl co tu dával Anvil. Možná to vypadá hezky ale je to blbost. Obrovská většina těchto filmů (ano včetně Tygr a Drak abys neřekla že kritizuji jenom to okolo) je špatně vystavěných už od základů a šíří naprosto hloupé a mylné představy o čínské kultuře. Což znamená že ani hudba ani kostýmy ani vizuální zpracování nemůže film zachránit když je špatný už od základu.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    To asijský lítání a běhání po voděje k smíchu.
    Jestli je nějakej film, kde to mlácení má něco společnýho s realitou, je to Kuro-Obi:

@flanker.27 :applause:
  • upraveno 29. dubna 2013
    @Everett_Young Já jdu po reálnejch charakterech (hlavně) a nějaký pěkný filosofii, hudbě a kameře, když jde o východ. Běhání po vodě a létání jakožto i nereálnost klanu létajících dýk, hrdiny i Tygra a draka mě štvala a je to důvod, proč dávám přednost Miyazakimu :D
    @Anvil Mě jde hlavně o to že si tu děláme srandu z Američanů (alespoň já určitě) jací jsou to tupci s jejich nedostatečnými až naprosto chybnými znalostmi o zbytku světa a přitom co se týká nás a znalostech o východě, není to o moc lepší.
  • Lítání a skákání mi taky vadí.

@Everett_Young Klan létajících dýk vůbec neberu jako výpověď o čínské kultuře, to se radši podívám na Zhangovy starší filmy (Vyvěste červené lampiony nebo Nikdo nesmí chybět například). Ale ta barevnost a hudba (a pan Modrý :-)) v Dýkách je úžasná. Holt se shodnu s Krisou.
  • upraveno 30. dubna 2013
    @flanker.27 cca2:00 Sanchin kata :D
    @Everett_Young Promiň, ale drtivá většina filmů světa jsou tedy dle tebe úplné blbosti? Jestli Klan létajících dýk bereš jako historický/kulturní/jánevímjaký dokument, tak to máš asi s filmotékou docela těžký. Já to beru jako krásnou pohádku, která se mi líbí a nezajímá mě, jestli těma placatejma šavličkama máchají správně.
  • Jo, jinak za mě taky modrý ;)
    @Krisa Představ si to tak, že bude film, kde budou ouplný nesmysly o vodních sportech a vyloženě tě to bude mlátit do očí...
  • @Arutha2321 Pěkné, ale kolik té holčině je? Víc jak dvanáct sotva, ne? :-)
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
  • @Nevada Díky, ten soundtrack je skvělej!
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Film taky. Doporučuju :)
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Film je fajn, ale toho soundtracku jsem si nikdy pořádně nevšiml. Já jsem spíš na housličky a violy než na piána a klavíry. Ale ta Seijaku je dobrá. Samostatně ani tolik né, jako v té scéně ve které hrála. Do té to sedlo perfektně. Tu scénu považuji za vrcholný moment filmu.
  • @Krisa Jak si sakra nikdo nevšimnul, že je to úplně jiný chlap? To mi vrtá hlavou už několik let (od prvního shlédnutí). A předpokládám, že nejsem jediná, kdo si myslí, že Sheila byla původně zamilovaná do Bergra? :-k
    @brbr Promiň, ale on snad existuje někdo, kdo nebyl zamilovanej do Bergra??? :D

@Krisa Jako že říkají, že vodní sporty pěstují samí správní nesobečtí lidé, co do toho jdou s plným nasazením? :)
    @flanker.27 To nemusí hlásit, to je jasné :D Ono je fakt hrozné peklo slyšet veslařské termíny u závodů rychlostní kanoistiky (a to nemluvím o tom, když někdo řekne, že veslujeme :wall: )

@brbr :-P
    @Krisa Veslování/pádlování už jsi zmiňovala. Aspoň víš, jaký to je, když ti kazej něco v čem se orientuješ :)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.