@MissUtahraptor Nechtěl jsem se Tě nějak dotknout nebo tak, ale pro mě vidět špatně namalovaného člověka (neplést se špatně nalíčenou ženou, i když to má na mě stejné účinky) je jako když Ty vidíš špatně nakresleného dinosaura...
@Anvil Však já si nestěžuji. Prostě mě ta věta strašně pobavila (Co čtu, to automaticky "vidím"). ;) Mně se ta anatomie taky moc nelíbí (vadí mi něco na obličeji), obrázek mě zaujal barevně (kombinace konkrétních odstínů červené a zelené) a docela se mi líbí, jak má nakreslené vlasy. :)
@Nevada Ivanova jsme měli učitele, ale z Běloruska asi nebyl :D. A Popescu, toho mám zase plnou bakalářku. Je to dobrá mapka, díky ;). (ps: nemáš ještě nějakou další - např. Asii, Ameriku...?) :)
@Nevada jak je to stare?? lebo som pocul, ze na slovensku je najcastejsi kovac (ale tak moze byt, ze to boli este stare statistiky, bo horvathovcov je tiez dost)
Komentáře
je jako když Ty vidíš špatně nakresleného dinosaura...
Mně se ta anatomie taky moc nelíbí (vadí mi něco na obličeji), obrázek mě zaujal barevně (kombinace konkrétních odstínů červené a zelené) a docela se mi líbí, jak má nakreslené vlasy. :)
Nikolaj u Conana
jak je to stare?? lebo som pocul, ze na slovensku je najcastejsi kovac (ale tak moze byt, ze to boli este stare statistiky, bo horvathovcov je tiez dost)
To skôr vyslovím Daenerysine tituly než to priezvisko...