Ten chlap je očividně bankéř a když to není Malíček tak to bude ten ze Železné: Tycho de Brahe Nestoris
KDyž to není Moqorro (to je černoch mám dojem) Tak to bude jiný rudý kněz, Thoros tak popálenej ksicht nemá tak nějakej jejich Velekněz? Mám dojem že o něm padla zmínka.
To je myš. Kdo má ve znaku myš? Nebyl tam nějakej žoldák co si říkal Šílená myš? Jméno fakt nevím.
Je nebo to není růže co má na meči a na prsou? Starý voják. Musím popřemýšlet.
Plešoun v Mereenském oblečení? Není to velitel těch zvířat od Dany? Skahaz?
Tohohle Freye fakt neznám. Když to není Walder za mlada tak nevím. Možná ta bradka by mi měla něco říct ale já se v těch krysách z dvojčat nevyznám.
@MissUtahraptor Jo, ten umřel hned v Šepotajícím lese. A často zmiňovanej je ještě Emmon Frey, kterej byl určitě holohlavej, ale tam si zase nejsem jistej tou bradkou.
Aha, tak tohle je Saturn. Tak ten vidím celkem dobře. To mě taky mohlo docvaknout, když je to tečka která neproblikává jako hvězda. A tu Spica vidím taky.
Komentáře
Takže jedem znova:
Ten chlap je očividně bankéř a když to není Malíček tak to bude ten ze Železné: Tycho de Brahe Nestoris
KDyž to není Moqorro (to je černoch mám dojem) Tak to bude jiný rudý kněz, Thoros tak popálenej ksicht nemá tak nějakej jejich Velekněz? Mám dojem že o něm padla zmínka.
To je myš. Kdo má ve znaku myš? Nebyl tam nějakej žoldák co si říkal Šílená myš? Jméno fakt nevím.
Je nebo to není růže co má na meči a na prsou? Starý voják. Musím popřemýšlet.
Plešoun v Mereenském oblečení? Není to velitel těch zvířat od Dany? Skahaz?
Tohohle Freye fakt neznám. Když to není Walder za mlada tak nevím. Možná ta bradka by mi měla něco říct ale já se v těch krysách z dvojčat nevyznám.
Benerro. Mají asi rádi podobný jména :)
Ten myšák měl něco s Brienne, to vím na tuty ale jakou roli tam hraje nevím.
Takže mi zbývá Frey který je v každé knize, a chlap s bolavou nohou.
Mimochodem to je tvoje dílko ? :)
Já věděla, že s těma Freyema bude sranda. =D
A hned naproti si udělala nějaká parta lidí piknik na balkóně a také čučí na měsíc :D
já vidim jendu hvězdu od toho měsíce kosek severo západně možná je to ten saturn
A tu Spica vidím taky.
niečo na tento štýl som tu už dával ale pobavilo ma aj toto :)