On to asi púvodně není tak úplně vtip. Existuje knížka, ve které Lada ilustroval známé fráze, myslím, že se to jmenuje Ladova fraseologie. No a na "Lež má krátké nohy" vymyslel dva ležící pány na koupališti obhlížející kolemjdoucí slečny.
@Nevada Tak s tým súhlasím. Ten detinský vtípek nie je až tak vtipný, ale úplne vystihuje všetko, čo ma zvyčajne pri takých slohoch napadalo. To sú prípady - keď sa ťa niekto spýta, čo chceš ako darček, okamžite zabudneš na všetko, čo si kedy chcel/a. Tu je to rovnaké - vždy som sa zamyslel "Čo som sakra robil cez prázdniny?".
Ale na druhú stranu robiť umelecký opis zimnej prírody (najjednoduchšia z troch dosť blbých možností) tiež nie je žiadna výhra :hand: Slohy akosi neznášam všeobecne
Moja polovička, ktorá hovorí Celý národ si nezaslúži trpieť za jednotlivca upadá do kómy a prichádza polovička Ak by spadla na Ameriku séria bômb neskutočných rozmerov, mimovoľne by som sa pousmial. Ja nie som krutý, ale proste človek tieto pocity v sebe niekedy neovládne.
A už vôbec ma neštve, že si Amerika mýli Československo alebo Česko alebo čokoľvek. Ale polovica tých statusov je typu 'nuke 'em all' (ani som netušil, že existuje sloveso NUKE). :-| Toto je akože spôsob zmýšľania tých obmedzencov (jednotlivcov píšucich oné statusy)?
Komentáře
Prázdniny.
@Anvil
:)
Tak s tým súhlasím. Ten detinský vtípek nie je až tak vtipný, ale úplne vystihuje všetko, čo ma zvyčajne pri takých slohoch napadalo. To sú prípady - keď sa ťa niekto spýta, čo chceš ako darček, okamžite zabudneš na všetko, čo si kedy chcel/a. Tu je to rovnaké - vždy som sa zamyslel "Čo som sakra robil cez prázdniny?".
Ale na druhú stranu robiť umelecký opis zimnej prírody (najjednoduchšia z troch dosť blbých možností) tiež nie je žiadna výhra :hand: Slohy akosi neznášam všeobecne
http://publicshaming.tumblr.com/post/48547675807/the-definitive-people-who-thought-chechnya-was-the
A už vôbec ma neštve, že si Amerika mýli Československo alebo Česko alebo čokoľvek. Ale polovica tých statusov je typu 'nuke 'em all' (ani som netušil, že existuje sloveso NUKE). :-| Toto je akože spôsob zmýšľania tých obmedzencov (jednotlivcov píšucich oné statusy)?