@Anvil Postava, kterou zabili, protože herec už ji nechtěl hrát, natočili další sérii a herec se rozhodl vrátit, tak z celé té série udělali sen manželky té "mrtvé" postavy :D.
Jen tak mezi námi, kdo myslíte, že je ve skutečnosti Robert Strong? Nová postava nebo některá "mrtvá"? Já bych rád viděl zpátky Sandora, ale to je spíš zbožné přání, tak co vy na to?
@Branislav_Gepeto Obě mé poznámky k Dallasu byly ironické až mírně cynické, omlouvám se za tvé nepochopení, příště napíši do spoileru za jakoukoli takovouto nemístnou poznámku slovo "ironie" :D
@Branislav_Gepeto Ale s tím duelem mezi Sandorem a Gregorem máš pravdu, doufám pak, že to bude v situaci, která bude rozhodovat ještě o něčem větším, než jen o pomstě, mohl by to být samotný ten boží soud a po Sandorově výhře by popravili Cersei a Sandor by umřel na utržená zranění po Gregorově smrti v duelu, to by bylo zakončení dějové linky dle mého gusta :D
@Branislav_Gepeto Celé pěkné, ale Cersei už by zasloužila umřít, podle mě by ji měl před smrtí zachránit Varys, stejně jako Tyriona, on ten pavouk tak rád dělá bordel :D A nesedí mi k sobě Brienne a Sandor, to se spíš střetnou o Sansu, než, že by spolupracovali. A jako poslední se vždycky směje Malíček, však to znáte...
E Y: Já osobně spíše fandím Targaryenům... tomu novýmu Aegonovi, nebo jak se jmenuje, Jonu Sněhovi a Daenerys... řekl bych, že si z těh dvou na konci knížky udělá Dany harém ;)
Hej.. Jon to jako přežije... ona za ním totiž přiběhne mellisandra, nebo jak se tačervená ženská jmenuje, a zachrání mu krk... a záda... a nohu... a hruĎ....
@Gardien Jop, to bude o voze a o koze... Mě jen tak napadlo, že v případě že by si z nich Daenerys ten harém udělala, vypadal by její milostný život následovně: Drogo- viz. zombiestav Dááário- jediný komplet živý (Možná... :twisted:) Jon- vzkříšená mrtvola Aegon- považován většinu života za mrtvého Ehm... :anxious:
Komentáře
A nesedí mi k sobě Brienne a Sandor, to se spíš střetnou o Sansu, než, že by spolupracovali.
A jako poslední se vždycky směje Malíček, však to znáte...
;)
Mě jen tak napadlo, že v případě že by si z nich Daenerys ten harém udělala, vypadal by její milostný život následovně:
Drogo- viz. zombiestav
Dááário- jediný komplet živý (Možná... :twisted:)
Jon- vzkříšená mrtvola
Aegon- považován většinu života za mrtvého
Ehm... :anxious: