Soutěž o knihy, trička, odznáčky či karty s motivy GoT

upraveno 30. března 2013 v Akce a hlasování
Ahojte lidi!

Už dlouho tady pročítám všechny příspěvky, spoilery, názory a musím říct, že je tady hrozně fajn parta. Proto jsem se rozhodla nakonec vystoupit z anonymity a také se Vám ukázat. Tedy, nechci ukazovat sebe, ale svůj projekt, který se jmenuje /jak originálně/ Měsíc Písně ledu a ohně. Součástí je také velká hádací soutěž pro všechny fanoušky tohoto úžasného světa od George Martina o mnoho věcných cen - knihy, trička, odznáčky nebo hrací karty. Projekt vznikl jako podpora vysílání třetí série a sama stanice HBO přislíbila ještě další ceny.

Princip je hodně jednoduchý, každý den bude připravena rýmovaná hádanka, která bude odkazovat na nějakou postavu. Úlohou soutěžících je pak tu postavu uhodnout. Jak jsem tak koukala, spoustu z Vás toho ví o Písni mnohem víc než já, takže asi nejsem úplně způsobilá něco podobného pořádat, ale už jsem se do toho pustila a ustupovat určitě nebudu :)

Tak kdyby Vás to třeba zaujalo, stačí se podívat na moje webovky, kde se dozvíte víc.

http://laurdes.cz/?p=1493

Jestli jsou nějaké dotazy, ptejte se, ráda odpovím :)
1202123252632

Komentáře

• Dnešní nápověda je parádní, co říkáte? :D
  • No, dopr... :D
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    :-| Narýchlo som predtým ešte tipol, lebo som si napokon povedal, že radšej dva body alebo nič a teraz vidím jednak že som bol totálne vedľa a druhak vidím, že neviem nič :D Páni, tu smekám pred laurdes, teším sa, kto to nakoniec bude
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Já jsem na to zapomněla, ale stejně bych bez nápovědy nevěděla. Pokud je o té postavě, co si myslím, tak je ta hádanka úplně skvělá :)
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!
    Prečo som ja posledné číslo slepého kúzelníka nepočkal! Teraz mi to trklo. A to má tá postava napadla, len som ju zahodil ako - to je blbosť. AAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!
  • Dneska mi nápověda vůbec ale vůbec nenapovídá :D
  • upraveno 19. dubna 2013
    No, po té nápovědě je to už jasné jako facka. Dala jsem tam ale pravý opak této postavy, tak doufám, že v tom nebudu sama :D.
  • HaHá... když jsem to už chtěl vzdát, tak mě to trklo :-D
  • Já musela střelit úplně naslepo, protože nevím, ale jakože vůůůůbec! :D Jestli je to něco co se píše v Tanci, tak není divu, ještě jsem ho nečetla, ale jinak se stydím, že nevím ani náznak :D
  • Hm, normálně bych se zlobil, že to zase sedí na dvě postavy stejně dobře, ale už to tady bylo a nebaví mě si stěžovat, takže si vlastně stěžuju na to, jak si furt stěžuju :D
    Teda ale jako závěrem bych dodal: "je to hrůza se mnou" :D
  • @Melindaaaa No, řekla bych, že je to někdo, kdo je tam už od Hry :D. Jestli je to ono, tak je to jasný (i když jsem odpověděla blbě :D)
  • Jop, myslím, že modré růže jsou spojeny s jednou postavou, co tam je i není od samého začátku :idea:
  • Přesně tak... když někdo vysloví "modré růže" ve spojitosti s Písní, tak mě hned napadne Lyanna (teď už to snad můžu říct). I mi na ní seděla ta hádanka... Koho jste dali vy?
  • Mi to dneska secvaklo hned po prvním přečtení, jenom jsem si musela v duchu rychle přepočítat, kolik to vlastně měl Ned dětí :-)
    Mně asi po desátém přečtení :)... Imho ten slib jako poslední naděje byl velkou indícií, bratrových šest něčeho už to jen potvrdilo.

Ale zajímaj mě ty ostatní postavy, co na to sedí...
  • Po nápovědě to bylo jasné. Já tam ale ráno dala Cersei :D (ona dala slib, že se změní atd. a její bratr-Jaime musel slibovat "přísahat" kde komu).
  • Já taky Cersei, jedině slib nového člena královy gardy ji může zachránit před smrtí a její bratr jich má 6 = členů gardy.
    Tak Cersei by mě nenapadla ani ve snu, ale sedí na to až neskutečně dobře...

• @sveva Jako, když to celé namontuješ na královskou gardu, tak to odpovídá do detailu :D škoda, že dneska nemám hádavou náladu :D
  • @Anvil I když by se dalo poznamenat, že rytíři KG skládají přísahu, ne slib. =D
  • @sveva Ehm, já se fakt nechtěl hádat, ale tak víš co, ten rytíř Cersei SLÍBIL, že ji zachrání :D chceš citaci?
  • @Anvil Nechci, to byla jen blbá provokace. :) Každopádně jak to vidím já, měli byste dostat alespoň bod, ne-li dva.
  • @sveva To máš asi jedno :D ale dík za pochopení.
  • U Cersei ale chybí ta modrá růže. I když by se dalo oponovat, že tam je jen to, že modrá růže začala válku, což je pravda i kdyby odpovědí byl khal Drogo :D.
  • @Kolikokoli Tady jde ale o to, že PŘED nápovědou byly v podstatě možnosti dvě. Po ní už to bylo jasný...
  • Ale khal Drogo pobavil :D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.