Soutěž o knihy, trička, odznáčky či karty s motivy GoT

upraveno 30. března 2013 v Akce a hlasování
Ahojte lidi!

Už dlouho tady pročítám všechny příspěvky, spoilery, názory a musím říct, že je tady hrozně fajn parta. Proto jsem se rozhodla nakonec vystoupit z anonymity a také se Vám ukázat. Tedy, nechci ukazovat sebe, ale svůj projekt, který se jmenuje /jak originálně/ Měsíc Písně ledu a ohně. Součástí je také velká hádací soutěž pro všechny fanoušky tohoto úžasného světa od George Martina o mnoho věcných cen - knihy, trička, odznáčky nebo hrací karty. Projekt vznikl jako podpora vysílání třetí série a sama stanice HBO přislíbila ještě další ceny.

Princip je hodně jednoduchý, každý den bude připravena rýmovaná hádanka, která bude odkazovat na nějakou postavu. Úlohou soutěžících je pak tu postavu uhodnout. Jak jsem tak koukala, spoustu z Vás toho ví o Písni mnohem víc než já, takže asi nejsem úplně způsobilá něco podobného pořádat, ale už jsem se do toho pustila a ustupovat určitě nebudu :)

Tak kdyby Vás to třeba zaujalo, stačí se podívat na moje webovky, kde se dozvíte víc.

http://laurdes.cz/?p=1493

Jestli jsou nějaké dotazy, ptejte se, ráda odpovím :)
1151618202132

Komentáře

• @Hildegarda Hm, Varys je stejně hermafrodit jako Arya. Nebýt nápovědy, tak ses možná trefila :-)
  • @Melindaaaa Tak sme dve mimo :). Uz som sa zlakla, ze ma v tom nechaju vymachat sa samotnu :)
  • @Anvil Neboj, mě taky pořád leží v žaludku ta pětibodová Sansa, kde mi na druhý řádek líp seděl Dontos. :) Kdybych tenkrát věděla, kolik riskuju, počkala bych aspoň na nápovědu...

Gendry by taky mohl být za bůra, co říkáte? =D
  • @sveva Hele, ani neprovokuj =D
    Sansa je jidnej můj error, tu mi taky ani nepřipomínej.
  • @Hildegarda Vždycky je dobrý vědět, že se plete i někdo další a že nejsi za jedinýho trumberu :D
    @sveva Vzhledem k tomu, že jsem to neuhodla, tak NEMOHL! :D A ten Rakharo byl možná ještě o něco těžší řekla bych....
  • @Anvil Nastavil jsi vysokou laťku pro pětibodové ;)
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • @Branislav_Gepeto Hele, stejně si pořád myslím, že bez nápovědy je Grešle úplně stejně dobrá varianta jako Gendry a měly by za ni být taky dva body.
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    Gendry přece není žádný hermafrodit. Tedy, aspoň do setkání s Melisandrou =D
  • Keď sa to tak vezme, nemôže byť vlastne každý Muž bez tváre braný ako hermafrodit? (Teraz si nie som istý, či môže muž nadobudnúť podobu ženy a naopak.)
  • @Arutha2321 Teď jsem dočetl tanec, a zatím na sebe muž podobu ženy ani obráceně nikdy nevzal, ale není to ani vyloučeno.
  • No, Grešle sedí nejvíc, protože ta jediná se setkala se SKUTEČNÝM hermafroditem.
  • @Branislav_Gepeto Je to Gendry, ale Grešle by stejně měla být uznaná, za plný počet bodů :D
  • By mě zajímalo, co dal dneska @Montezuma3 :-D
  • Teda na Gendryho mi to moc nesedí. To spíš na tu Grešli. Když už, tak by měli být uznaní oba.
  • Ahojte.
    Též jsem dala Grešli, Gendry mě vůbec nenapadl, ale podle nápovědy a vašich poznámek sedí přeci jen o žďabec víc ;) Též si ale myslím, že by měli být uznaní oba.
    Neměla Grešle jen jednoho bratra?
  • @Jana Ano to měla, ale dali by se tak obrazně brát všichni trpaslíci, které zabili místo Tyriona.
  • Gendry ale taky přece přišel jen o jednu (poloviční) ségru, ne? Ty ostatní bastardy nechali zabít jen v seriálu.
  • Uff, tak minulé dva dny jsem snad trefil, ale včera jsem asi zas vedle. Pokud se nepletu, jediný hermafrodit je Sladinka. Grešli jsem nakonec nedal, byť to bylo těžké rozhodování. Osadil jsem Tyriona... Asi jsem opět mimo mísu... Jak jsem si to tu pročítal, pořád nechápu, jak jste mohli dojít ke Gendrymu (hlavně, že má za přítele hermafrodita..)

Počítám s tím, že Anvil a B. Gepeto, na které jsem ztrácel jen bodík, po dnešním zúčtování pěkně utečou...
  • mimochodem pondělní otázka mi přijde pro změnu hoooodně lehká :-)
  • @Anvil chci taky do toho hádacího vlákna, odhlasováno
    mám dávno. :)
  • jo dneska to je lehký, to snad ani nepotřebuje žádnou nápovedu...
  • Taky mám dneska pocit, že jsem to snad trefila :)
  • Hm, tak dneska vůbec :D. Jestli je ten mrzák ten, koho myslím, tak to asi ani neuhádnu, protože ho nemám ráda a moc nevnímám, co se kolem něj děje :D.
  • dufam, ze mrzak je dnes iba jeden :)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.