Soutěž o knihy, trička, odznáčky či karty s motivy GoT

upraveno 30. března 2013 v Akce a hlasování
Ahojte lidi!

Už dlouho tady pročítám všechny příspěvky, spoilery, názory a musím říct, že je tady hrozně fajn parta. Proto jsem se rozhodla nakonec vystoupit z anonymity a také se Vám ukázat. Tedy, nechci ukazovat sebe, ale svůj projekt, který se jmenuje /jak originálně/ Měsíc Písně ledu a ohně. Součástí je také velká hádací soutěž pro všechny fanoušky tohoto úžasného světa od George Martina o mnoho věcných cen - knihy, trička, odznáčky nebo hrací karty. Projekt vznikl jako podpora vysílání třetí série a sama stanice HBO přislíbila ještě další ceny.

Princip je hodně jednoduchý, každý den bude připravena rýmovaná hádanka, která bude odkazovat na nějakou postavu. Úlohou soutěžících je pak tu postavu uhodnout. Jak jsem tak koukala, spoustu z Vás toho ví o Písni mnohem víc než já, takže asi nejsem úplně způsobilá něco podobného pořádat, ale už jsem se do toho pustila a ustupovat určitě nebudu :)

Tak kdyby Vás to třeba zaujalo, stačí se podívat na moje webovky, kde se dozvíte víc.

http://laurdes.cz/?p=1493

Jestli jsou nějaké dotazy, ptejte se, ráda odpovím :)
1121315171832

Komentáře

• upraveno 12. dubna 2013
    Na Roba mi úplně nesedí ten dětský strach, ten mi přijde k Sandorovi daleko lepší, ale pravda je, že by mohl být také.
    A také bych Montezumu rád dohnal v tabulce :D
    Edit: Je to opravdu Sandor, už je nadepsaný v tabulce.
  • Ale vždyť v PSku je napsaný, že to není rytíř a Sandor se přece rytířem stal.Tak ten to být nemůže ne?
  • @Anvil Však Robbovi bylo 14, což je docela dítě. Překonal strach a stal se z dítěte mužem.
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Ze Sandora udělali člena královské gardy. Ale na rytíře ho nikdo nepasoval, protože to nechtěl. Myslí, ale nemám knížky u sebe, tak to nemohu dohledat.
  • Podle mě to sedí jak na Robba tak na Sandora i to PS. Já dával Robba, tak jsem zvědavej, jestli bude Robb akceptovatelnej...
  • Podle mě to sedí jen na Sandora. Netřeba v tom hledat něco víc.
  • Taky jsem dala Ohaře, Rob mě ani nenapadl...
    Dneska jsem ovšem opět vedle jak ta jedle a nenapadá mě vůbec nikdo :D
  • Mě jo, ale nevím jestli to tak bude, nevím jestli to brát doslovně nebo jí do hloubky.
  • "Lord velitel" asi nebude lord velitel Noční hlídky, co? V tom případě mi to sedí asi na 99 postav z Písně... :D
  • Já to právě takhle beru :D
  • Ježíš, teď mě to trklo! Vždyť je to úplně lehké :twisted:
  • @brbr To nechcem počuť! :D
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Dá se tohle vlákno zablokovat? Přestala jsem brát antidepresiva a asi to byla chyba =D
  • @Krisa Ale no tak, lord velitel, co dělal práci pážete, to dáš.
  • LOL, já jsem úplně mimo... =D Já znám teda jen dva lordy velitele, a ani jeden to nejni. :wall:
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Jenže velitel čeho? Co ta neupřímnost? Já si na to dokážu v hlavě najít několik postav. Oficiálně oznamuji, že jsem tragéd :wall: :D
  • @sveva Lordů velitelů se v celé sáze osobně vyskytuje 7, zmínky jsou i o dalších, kteří byli před nimi, titul lorda velitele existuje minimálně ve třech institucích, ale to už asi radím hodně ;)
  • @Anvil Díky, mezitím mě napadlo, že je to i titul pro jiné velitele, takže jsem rozšířila okruh podezřelých... jenže ta neupřímnost mi tam pořád neštimuje. Asi se zařadím mezi dnešní tragédy s @Krisa ... :D
  • @sveva no já dneska zatím docela tápu. Sice mě napadl někdo na tu neupřímnost i to byl lord a velitel, ale nejsem si ani trochu jist... asi vypálím od boku s očekáváním, že buď to vyjde nebo se vytratím z TOP10 :-D

Mimochodem jak to je s nápovědou? Pokud si počkám na nápovědu, tak mám poté poloviční body v případě správné odpovědi, nebo to nemá vliv?
  • @baltim Po nápovědě je správná odpověď za 1 bod (při bonusovém bodování za 3).
  • @Arutha2321 Neboj, já si hádám jen tak mimo soutěž :-)
  • Tak se asi dneska také přidám do bratrstva tragédů :-D Momentálně mě napadají tři kontkrétní osoby, ale u dvou si nemůžu vzpomenout na detaily ohledně neupířmnosti a u třetího, jestli skutečně skončil u práce pážete...
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Kruci, až teraz mi to trklo :D
  • furt mi nejde do hlavy ta neupřímnost...
  • Tak jsem tam nakonec taky napsal, to co mi sedělo z lordů velitelů nejvíc. Stejně jako skoro všechny tady mě nic nenapadá ohledně části s "neupřímností" ale tak, risk je zisk, musím dát Montezumovi šanci být zase nejlepší z celého fóra ;)
  • @Branislav_Gepeto můj obdiv, drž se dál ;)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.