Soutěž o knihy, trička, odznáčky či karty s motivy GoT

upraveno 30. března 2013 v Akce a hlasování
Ahojte lidi!

Už dlouho tady pročítám všechny příspěvky, spoilery, názory a musím říct, že je tady hrozně fajn parta. Proto jsem se rozhodla nakonec vystoupit z anonymity a také se Vám ukázat. Tedy, nechci ukazovat sebe, ale svůj projekt, který se jmenuje /jak originálně/ Měsíc Písně ledu a ohně. Součástí je také velká hádací soutěž pro všechny fanoušky tohoto úžasného světa od George Martina o mnoho věcných cen - knihy, trička, odznáčky nebo hrací karty. Projekt vznikl jako podpora vysílání třetí série a sama stanice HBO přislíbila ještě další ceny.

Princip je hodně jednoduchý, každý den bude připravena rýmovaná hádanka, která bude odkazovat na nějakou postavu. Úlohou soutěžících je pak tu postavu uhodnout. Jak jsem tak koukala, spoustu z Vás toho ví o Písni mnohem víc než já, takže asi nejsem úplně způsobilá něco podobného pořádat, ale už jsem se do toho pustila a ustupovat určitě nebudu :)

Tak kdyby Vás to třeba zaujalo, stačí se podívat na moje webovky, kde se dozvíte víc.

http://laurdes.cz/?p=1493

Jestli jsou nějaké dotazy, ptejte se, ráda odpovím :)
1679111232

Komentáře

• Dneska se to nějak zaseklo, jen aby chudák laurdes neměla nějaké problémy nebo tak.
  • @Anvil Taky jsem napnutá!
    Ale vem si, že je sobota večer, a laurdes je mladá. :D
    Né každej tráví večery psaním seminárek. :wall:
  • @sveva Seminárka... soucítím s tebou :-?
  • @Anvil Díky. :) Utěšuju se tím, že ty státnice za dva měsíce budou horší. A následné psaní diplomky ještě horší... :D
  • @sveva V takovýchto chvílích opravdu oceňuju, že mě to čeká až za několik let.
  • @Anvil Studium je fajn (pokud nejsi na medině). :) Ošklivý je to jen, když přituhuje (před koncem studia)... Ještě když k tomu člověk odkládá věci na poslední chvíli. :roll:
  • @sveva Všichni necháváme věci na poslední chvíli :D Jo, hodně štěstí.
  • upraveno 7. dubna 2013
  • upraveno 7. dubna 2013
  • A teď to bude vypadat, že jsem tu zítřejší obšlehla od tebe :D
    Taky tam mám lva, ale teď už to opravdu předělávat nebudu :D
    Upřímně, až teď jsem si uvědomila, jak to pro Vás musí být těžký.. tak jestli máte ještě někdo nějaký a chcete mi srazit hřebínek, sem s nima! Ráda si taky zahádám :D
  • upraveno 7. dubna 2013
    Ok, smazáno, máte smůlu
  • @Anvil

Dělej smaž jí! Já jí použiju :D
  • Vy tady vymýšlíte poezii a hádanky a já se tu cpu vaječnýma věnečkama, čtu rohovory s Lukášem Pavláskem a marně se snažím donutit konečně dopsat rešerši, kterou musím už odevzdat :D.
  • upraveno 7. dubna 2013
  • upraveno 7. dubna 2013
    @Anvil Také postavy tam aj sú ? :D Teda pri prvých dvoch hádankách tie postavy som poznal ( btw. pri prvej hádanke to mohol byť aj dedo Sandora ) ale na tú Balonovu manželku si vôbec z kníh vôbec nespomínam :D
  • Ale dneska ma hádanka potešila, túto postavu som už tipoval ale nevyšla mi, ale teraz to hádam bude správne :D
  • @Mrcel17 Važ si laurdes ;) jak se znám, tak u mě by půlku soutěže tvořily postavy jako Alannys
  • @Anvil :) Ja ju obdivujem aj za to, že pomerne známe postavy dokáže "zašifrovať" tak že chvíľami pochybujem že taká postava tam vôbec je :D
  • @baltim Správná odpověď je : vysoký hodnostář katolické církve
  • Dorana i Patea jsem měla, ale na tu manželku si taky nevzpomínám :D
    A hlavně celkově mě Greyjoyové moc netankujou, tak na ně zapomínám.. :D
    Dneska je to jednoduchoučký, ne? :)
  • Každej bod dobrej ;)
  • @sveva Jop, ale Lysa nebyla oficiálně uznaná za blázna, že si všichni myslíme, že byla švihlá se nepočítá :D
  • @sveva Kdyby šlo o Lysu, určitě bych použil nějakou frázi jako "kojila bych ho až do smrti" nebo tak :D
  • @laurdes jo dneska vcelku lehké (snad jsem to trefil :-D). Mimochodem opravdu lehké by mi přišlo například toto:

Byl jsem rukou krále krátce
    a skončil jsem jako zrádce

odpověď snad ani nebudu psát :-)
  • @baltim

To musí být Hand of the King a moc dobře víme, kterýmu hlavička nevydržela moc dlouho na krku, ne? :D

@Anvil

Tak to by ta hádanka už nepotřebovala ostatní verše :D
  • @baltim To byl snad i Connington za Aeryse, ne? :?:
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.