Soutěž o knihy, trička, odznáčky či karty s motivy GoT

upraveno 30. března 2013 v Akce a hlasování
Ahojte lidi!

Už dlouho tady pročítám všechny příspěvky, spoilery, názory a musím říct, že je tady hrozně fajn parta. Proto jsem se rozhodla nakonec vystoupit z anonymity a také se Vám ukázat. Tedy, nechci ukazovat sebe, ale svůj projekt, který se jmenuje /jak originálně/ Měsíc Písně ledu a ohně. Součástí je také velká hádací soutěž pro všechny fanoušky tohoto úžasného světa od George Martina o mnoho věcných cen - knihy, trička, odznáčky nebo hrací karty. Projekt vznikl jako podpora vysílání třetí série a sama stanice HBO přislíbila ještě další ceny.

Princip je hodně jednoduchý, každý den bude připravena rýmovaná hádanka, která bude odkazovat na nějakou postavu. Úlohou soutěžících je pak tu postavu uhodnout. Jak jsem tak koukala, spoustu z Vás toho ví o Písni mnohem víc než já, takže asi nejsem úplně způsobilá něco podobného pořádat, ale už jsem se do toho pustila a ustupovat určitě nebudu :)

Tak kdyby Vás to třeba zaujalo, stačí se podívat na moje webovky, kde se dozvíte víc.

http://laurdes.cz/?p=1493

Jestli jsou nějaké dotazy, ptejte se, ráda odpovím :)
1568101132

Komentáře

• Tak dnes ma absolútne nič nenapadá. Inak poslušne hlásim, že mi za 5. kolo neboli pripočítané body. :'-(
  • @Arutha2321 Mame tu aj topic Lamparen ;)
  • LOL, tak mně se dneska o hádankách i zdálo. :D Hned po probuzení jsem se musela jít podívat na tu dnešní, a jak jsem byla rozespalá, tak jsem jí vůbec, ale vůbec nechápala. :) Naštěstí se mi po pár minutách rozsvítilo... ale řekla bych, že dneska je tak trochu zákeřná. :twisted:
  • Já hádám jen tak mimo soutěž (pro radost :-)), ale dneska ne a ne mě osvítit.
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    @sveva Byla to noční můra?
  • Tak z dobré pozice přilepen na Monteho pomalu ale jistě klesnu na poslední příčku zapomnění :onfire:
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • upraveno 6. dubna 2013
    @Montezuma3 Nebyla to noční můra. Ale "vysnila" jsem si pár hádanek, tak jsem se pak běžela hned kouknout, jestli tam nebude náhodou nějaká z toho mýho snu. :D Bohužel se ukázalo, že dračí ani zelené sny nemám... :(
  • @sveva
    Jaké to byly hádanky? :D
    Jsem zvědavá na originalitu tvého podvědomí! :D
  • @laurdes
    Já už si je (radši) přesně nepamatuju.
    Vím, že v jedné figurovaly stříbrné vlasy (?!) ... =D
    Ale fakt se rýmovaly, to si pamatuju. Třeba se ještě nějaká objeví... :)
  • Hmm, tak dneska fakt moc netuším. V kolik hodin tam vůbec bývá nápověda? Zatím jsem to vždy střílel bez nápovědy...
  • škoda že jsou ty verše záměrně zadaný tak, že neprozradí pohlaví postavy... člověk si pak musí víc lámat hlavu :-D
  • hmm, po osmé nebudu mít čas (kvůli ukládání dětí). Vypálím to od boku...
  • Z dnešnej hádanky som zmätený. Podľa pomôcky by to malo byť viacmenej jasné, ale veľmi mi to nesedí na pôvodnú hádanku. :-?
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Dneska jsem musela čekat na nápovědu, protože hádanka mi vůbec nic neřekla a ani po nápovědě si nejsem úplně jistá, jestli jsem se trefila. Nominuji se na Tragéda roku! Kde se dají koupit lístky na katapult za Zeď?
  • Dneska jsem to zvorala. Podle veršů to byla jasná jedna osoba (i když mě jich napadlo víc), ale podle nápovědy už je to jasný (i když mi k tomu nesedí ten druhý verš, takže nevím).
  • :dance: Dneska super
  • Měla jsem to risknout bez nápovědy, ach jo :-(
  • Dneska mi pomohla Wiki. :) Neseděl mi ten první verš, ale pak jsem na netu právě zjistila, že je akurátní... Ale jak říkám, zákeřnej detail. :D
  • Hm, tak to nějak nechápu. Tipla jsem to správně (prý), ale nesedí mi to k té nápovědě po osmé. To je přece někdo jiný, ne?
  • @Kolikokoli Jde o to, kdo ti řekl, že jsi to tipla dobře ;) (a jestli to měl dobře)
  • @Anvil No, v tom google dokumentu mám 2 body.
  • není to ze včerejška?
  • upraveno 6. dubna 2013
    Včera byl Renly, ne?
    edit: ok, už vidím, tam není dopsaná Ygritte.
  • @Kolikokoli Včera bola Ygritte ;)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.