Soutěž o knihy, trička, odznáčky či karty s motivy GoT

upraveno 30. března 2013 v Akce a hlasování
Ahojte lidi!

Už dlouho tady pročítám všechny příspěvky, spoilery, názory a musím říct, že je tady hrozně fajn parta. Proto jsem se rozhodla nakonec vystoupit z anonymity a také se Vám ukázat. Tedy, nechci ukazovat sebe, ale svůj projekt, který se jmenuje /jak originálně/ Měsíc Písně ledu a ohně. Součástí je také velká hádací soutěž pro všechny fanoušky tohoto úžasného světa od George Martina o mnoho věcných cen - knihy, trička, odznáčky nebo hrací karty. Projekt vznikl jako podpora vysílání třetí série a sama stanice HBO přislíbila ještě další ceny.

Princip je hodně jednoduchý, každý den bude připravena rýmovaná hádanka, která bude odkazovat na nějakou postavu. Úlohou soutěžících je pak tu postavu uhodnout. Jak jsem tak koukala, spoustu z Vás toho ví o Písni mnohem víc než já, takže asi nejsem úplně způsobilá něco podobného pořádat, ale už jsem se do toho pustila a ustupovat určitě nebudu :)

Tak kdyby Vás to třeba zaujalo, stačí se podívat na moje webovky, kde se dozvíte víc.

http://laurdes.cz/?p=1493

Jestli jsou nějaké dotazy, ptejte se, ráda odpovím :)
2456732

Komentáře

• Mám asi po päť tipov na každý z veršov, ale prienik je nulový. :-?
  • Mě napadla jedna osoba, ale to se neshoduje s mým osobním názorem na onu osobu, takže asi počkám na nápovědu. :D
  • Ja mám 2 typy, ale neviem či sa aj zelenina počíta medzi kvety.
  • @JoeGyry O kvetoch tam nie je písané nič.
  • @MissUtahraptor @Arutha2321 už ma na to upozornila aj priateľka :D ale ďakujem, tak už viem kto to je (asi).
  • Já si ráno něco tipla a myslím, že to mám dobře (i když mě napadly ještě další dvě postavy).
  • Vy máte nějakou bujnou fantazii. :D Já vždycky vypotím jednu postavu a tím to končí... doufám, že jsem se trefila.
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Mňa momentálne nepadá nič. Musím viac popremýšťaľ :)
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Tak já si byla dneska celkem hned jistá, takže jsem zvědavá, jestli nakonec nebudu čučet jak puk :)
  • Fúha, toto je celkom zaujímavá otázka :) Dúfam že som si správnu postavu z toho vyvodil.
    A toto mala byť jedna z tých ľahších, tak som zvedavý na ďalšie otázky :D
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 2. dubna 2013
    Sedem hrmených :D Konečne mi to došlo :D
    Echm, písal som to tak rýchlo, že som omylom zle napísal vysvetlenie. teda som tam vynechal taký detail. Snáď to nevadí :D
  • Sakra, dalo mi to zabrat :D Ale pak nápad přišel jako z čistého nebe, tak doufám, že je to dobře :D
  • :evil: Tak ja som si musela pockat na napovedu....
  • @Hildegarda Z toho si nic nedělej, já taky. A teď na sebe budu naštvaná, že mě to nenapadlo hned... :(
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Hmm, tak jsem to s těmi 59 body asi trošku přehnal. Dneska jsem musel zůstat déle v práci a nestihl jsem to před osmou :-(
  • No, tak ta nápověda mě akorát zmátla :D.
  • tjn celkem hrdě jsem napsal svoji odpověď která seděla skoro na 100% .... do doby než přišla napoveda :-D
  • dobře, lidi. Válíme :D
  • Gratulace všem úspěšným hádajícím ;)
  • tak tahle 2. otazka mne trošičku naštvala protože se mi zdá že na mého jednookeho piráta to sedělo stejně dobře, ne-li lépe než na správnou odpověď, nevadí, i tak palec nahoru, zatim mne to baví :applause:
  • @Marek Co má jednooký pirát společného s rostlinami?
  • Toto bola dobrá otázka :D Hlavne bolo veľa možností, podľa toho rastlinového přídomku bolo dosť možností, najprv ma napadla Fialka, potom Tyrellovia ( ruže) potom Loras Tyrell - Kvetinový rytier, potom dokonca Jojen alebo Meera Reed ( reed je niečo ako rákosie, či ? :D ) fúha, dosť toho bolo. Ale našťastie som toho Davosa uhádol nakoniec :) :dance:
  • @Mrcel17 já už tam málem napsal Citroše. Říkal jsem si, "Určitě mu chybí ucho nebo něco... Nebo nemá zuby. Určitě. Na sto procent." A pak jsem si radši počkal na nápovědu
  • @Maliky Ajo, vidíš, zuby chybí skoro všem, to je dobrý postřeh. Jinak já ještě chvíli dumal na někým z Fossowayů ;)
  • Já furt předpokládala, že ta první část bude metafora- chybějící srdce- takže mi tam pasovalo víc lidí a na Davosovu existenci jsem dočista zapomněla. :D
  • @Maliky Heh :) ja som chvíľu ešte rozmýšľal že či to s tým že chýba niečo na ľavej časti tela nie je metafora. A potom mi napadlo že srdce je na ľavej strane tela, možno to je niekto krutý, ako sa hovorí bez srdca :D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.