Soutěž o knihy, trička, odznáčky či karty s motivy GoT

upraveno 30. března 2013 v Akce a hlasování
Ahojte lidi!

Už dlouho tady pročítám všechny příspěvky, spoilery, názory a musím říct, že je tady hrozně fajn parta. Proto jsem se rozhodla nakonec vystoupit z anonymity a také se Vám ukázat. Tedy, nechci ukazovat sebe, ale svůj projekt, který se jmenuje /jak originálně/ Měsíc Písně ledu a ohně. Součástí je také velká hádací soutěž pro všechny fanoušky tohoto úžasného světa od George Martina o mnoho věcných cen - knihy, trička, odznáčky nebo hrací karty. Projekt vznikl jako podpora vysílání třetí série a sama stanice HBO přislíbila ještě další ceny.

Princip je hodně jednoduchý, každý den bude připravena rýmovaná hádanka, která bude odkazovat na nějakou postavu. Úlohou soutěžících je pak tu postavu uhodnout. Jak jsem tak koukala, spoustu z Vás toho ví o Písni mnohem víc než já, takže asi nejsem úplně způsobilá něco podobného pořádat, ale už jsem se do toho pustila a ustupovat určitě nebudu :)

Tak kdyby Vás to třeba zaujalo, stačí se podívat na moje webovky, kde se dozvíte víc.

http://laurdes.cz/?p=1493

Jestli jsou nějaké dotazy, ptejte se, ráda odpovím :)
«13456732

Komentáře

• GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 30. března 2013
    Hádanka bude napovedať podľa seriálu alebo knihy? Pretože tie opisy charakteru by potom mohli byť odlišné. Len pre ujasnenie.
    A v ktorý deň sa to začína? :D Hneď zajtra o ôsmej?
  • Začíná se prvního, tedy v pondělí :)
    A snažím se držet knih, ale je možné, že někdy se nějaká nuance projevit může, bohužel :D
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Tak jsem zkusila hádat a jsem zvědavá, jestli jsem se aspoň přibližně trefila (nebo jsem úplně mimo), protože jsem na to čučela jak puk :)
  • Taky jsem zkusila napsat odpověď. A naopak mi to přišlo až podezřele jednoduchý... takže to mám asi blbě. :)
  • @Krisa @sveva Pochopila jsem to dobře- že pod příslušný článek napíšu odpověď do komentáře a ten se automaticky nezobrazí?
    upraveno 1. dubna 2013
    @MissUtahraptor Já to tak pochopila a udělala, takže snad jo :)

@sveva No mě po chvilce něco napadlo, ale po odeslání mě napadlo ještě něco jiného a oboje jsem si byla schopná celkem rozumně vysvětlit, takže jsem zvědavá. Já i u Aktivit vždycky napráskám spoustu možností :)
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Myslím, že je to lehké :-) Takže do konce měsíce je maximum bodů 60?
    Tak se ukažte bratři v přísaze, vyzývám vás na souboj. A kdo bude mít na konci Dubna méně než 59 bodů, toho pošleme trebuchetem za Zeď. :twisted:
  • @MissUtahraptor Pochopila jsem to stejně. Nevím, jestli dobře, ale snad jo. :)

@Krisa Hmm :-k Mě napadla jen jedna postava... tak teď budu ještě přemýšlet, na koho dalšího se to hodí. :)
    @Montezuma3 Tak to abych si stoupla do fronty na vstupenky vyhlídkových letů :D

@sveva Ale já nevím, jestli se to hodí - teda určitě se to nehodí, to si to jen v hlavě překrucuji :)
  • Pochopili jste to správně :)
    Na konci měsíce je max. opravdu 60, ale je možné, že některé těžké otázky budou nějak bonusově zvýhodněny, abychom oddělili opravdové machry od těch neopravdových :D
  • @Krisa Ja som uz tiez hlasovala. Ved napis do spravy, ja ti tu druhu postavu vyvratim ;)
    Idem skúsiť aj ja :D
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    @Branislav_Gepeto Ano ano, odhal nám svoji anime tvář.
    Fajn pridávam sa k tým, čo sa boja, či to pochopili správne. Ako začiatok je to dobré - také ľahšie. Alebo som sa zmýlil. Dúfam, že nie :)
  • Taky jsem hlasovala a obávám se, že nedobře :D.
  • upraveno 1. dubna 2013
    Wow, tak ja netuším kto by to mohol byť, napadli ma 2 postavy ale v oboch prípadoch platí len jedna časť veršovačky.
  • Když nevím hádanku, tak hádám autora :D stačí kouknout na videa, projít pár článků a odhadnout, co tím tak chtěla říct. Btw tahle mi nepřišla těžká (takže to mám blbě :D ) ale uvidíme na konci.
  • Super soutěž, bude sranda trhat si vlasy po zjištění, že si nic bližšího o postavách nepamatuju :wall:
    mmchd, zrovna dneska jsem koukal na pandemic a zamiloval se do targaryenskýho trička, takže s objednávkou počkám, kdyby se na mě náhodou usmálo štěstí (ale vzhledem k tomu, že jsem letos už něco vyhrál, tak mám na rok dva štěstí vybraný :dance: )
  • Jsem ráda, že Vám to padlo do noty :)
    Dneska jste byli docela úspěšní, tak uvidíme, jak Vám to půjde nadále :)
  • Tak jsem si taky tipla, doufám, že správně :) Jinak trošku offtopic, ale koukala jsem, že už jsem prošvihla měsíc s Harrym Potterem (ve kterým bych možná byla lepší, než ASOIAF-zatím!!!), tak jsem si říkala, že kouknu na básničky a jen tak cvičně si to taky zkusím, ale na stránkách to není. Je možné si je ještě někde prohlénout? :)
  • upraveno 1. dubna 2013
    Podle té další nápovědy jsem to asi tipla dobře :D. Tak jsem zvědavá :D. Ten Potter by mě taky zajímal.
  • Tak první dva body jsou doma. :D
  • Pěkná soutěž, vypadá to, že spousta lidí se dobře baví (já rozhodně jo) :D
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
  • Potter byl na blogu, který je bohužel nefunkční a ještě jsem to nestihla přestěhovat. Ale jestli všechno půjde dobře, do dvou dnů to bude na webu a já Vám sem hodím odkaz :).. Jinak jsem šoupla čas, protože od osmi je spousta lidí v práci nebo ve škole, takže od zítřka můžete hádat už od sedmi :).. jsem na Vás zvědavá, myslím, že Vás čeká zrovna jedna z jednodušších hádanek, ale pak bude přituhovat! :D
  • Super! Na Pottera i zítřejší hádanku se těším! Ta dnešní byla skvělá :)
  • Přídomek je prezývka?
  • upraveno 2. dubna 2013
    @JoeGyry Přídomek je třeba Sandor Clegane " the Hound " Takže asi jo, víceméně přezdívka.
  • Tak dneska mě vážně nic nenapadá. :(
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.