@Dreamer Já se na to tak strašně těším! Na Billith jsem hodně zvědavá - dost mě to nakrklo, protože Bill je má olíbená postava (čili dost pravděpodobně umře :wall:) Nevím, jestli bude poslední, ale po 5. odešel Allan Ball a pak odešel i jeho nástupce, tak nevím, jak to s TB nakonec dopadne.
Jo, ten poslední díl Vikingů byl super. Konečně tam zmínili i krále, neznalým se může zdát, že jarl je nějaký držitel absolutní moci, přitom je to obyč "starosta" :D.
Tak po pěti dílech Vikingu hodně dobrý, jsem příjemně překvapen. Hlavní hrdina sympatický, reálie a kostýmy dobrý. Dokonce při první větší bitce staví štítovou hradbu, třeba když vyplení město, berou jako kořist meče což v jejich době byla vzácnost. Myslím si že se zatím tvůrcům daří rozumně ukazovat nájezdy, že sice plenili a zabíjeli, ale nebyli žádní tupí řezníci co vraždí vše živé. Jinak jsem po delší době viděl díl třetí série Spartaka a musím teda říct, že Vikingové se mě líbí daleko víc. Žádný digitální přestylizovaný masakry, samoúčelný násilí a polonahý kulturističtí modelové. Třeba Ragnarova posádka - velcí drsní seveřani, ale vcelku normálně vypadající - žádný polonazí kulturisti co mají ve scénáři aspoň jednu sexuální scénu za díl buď s modelkami ze Spartakovi party, nebo v hořím případě mezi sebou. Přitom se mě první serie Spartaka a Bohové arény celkem líbili.
Komentáře
Nevím, jestli bude poslední, ale po 5. odešel Allan Ball a pak odešel i jeho nástupce, tak nevím, jak to s TB nakonec dopadne.