Ice-Fire novinky

upraveno 3. února 2011 v Píseň ledu a ohně
Vše, co se proslýchá, chystá a děje kolem Písně ledu a ohně.
2456713

Komentáře

• upraveno 28. srpna 2008
  • upraveno 1. září 2008
  • upraveno 1. září 2008
    Zřejmě se spokojím s obyčejnou verzí. Tu limitovanou si pak případně někdy půjčím od tebe, Aleku, abych si ověřil, že to stejně nestálo za to. :-)
  • upraveno 1. září 2008
    No je to snadný ... pokud dostanu do čtvrtka, že jí někdo chce, obědnám to ... to poštovný vzhledem k ceně toho kalendáře nebude tak strašná pálka ... ostatní se bude zas řešit až se objeví základní verze.
  • upraveno 1. září 2008
    ja by som zobral limitovanú ak sa nájdu ešte aspoň dvaja. dajte vedieť obratom.
  • upraveno 1. září 2008
  • upraveno 1. září 2008
    to je správna guráž! kto ešte? ja myslím, že tie bonusy budú mať nadčasovú príchuť? hm?
  • upraveno 3. září 2008
    Hmm, takže jsme na limitovanou jen dva? Nebo 3 s Maxem? Minimálně na Léto jsem sázel, že do ní pude taky a strhne heada. :-)
  • upraveno 3. září 2008
    To sotva. Jsem rozvážná, zádumčivá hlava, která se málokdy nechá strhnout k něčemu neuváženému. :-)
    (Už jsem ti přece naznačoval, že si to pak od tebe půjčím!:-))
  • upraveno 4. září 2008
  • upraveno 4. září 2008
  • upraveno 4. září 2008
    Né, díky. To, že se nepřidám k vaší tlupě, není způsobeno mou šetrností, (jsem velmi zámožná osoba, dalo by se říci, že se přímo topím v pěnězích:-)), či úzkoprsostí, jako spíše jistou principiálností, jakousi věrností sobě, jestli mi rozumíš. :-)
  • upraveno 4. září 2008
  • upraveno 8. září 2008
    jestli do toho jdete tak dejte vědět. :-)
  • upraveno 8. září 2008
    sorry trochu jsem zaspal. jestli jste to ještě neobjednali tak dejte vědět
  • upraveno 8. září 2008
    Já bych možná taky uvažval. Ostrava.
  • upraveno 8. září 2008
  • upraveno 24. září 2008
    Zajímala by mne cena :-). Ovšem Ústí nad Labem má blíž do Prahy :-).
  • upraveno 24. září 2008
    Zaslechl jsem, že jeden vylosovaný člen Noční hlídky dostane jeden exemplář zadara. Víte všichni, co je Noční hlídka, ne? ;-)
  • upraveno 24. září 2008
    No jak jsem řikal, tohle si už dohodněte mezi sebou, my už máme objednáno. Zatim to vypadá na heada, Mishana, Kubulinka a Ašaru, jestli dobře čtu.
  • upraveno 25. září 2008
    Jaká je cena té nelimitované varianty, to jsem nikde nenašel. Každopádně ta limitovaná stála 25 dolarů, takže to určitě bude o něco méně.
    Že bych si pořídil ještě druhý kalendář a při rozvážení se seznámil s Ašarou? Ech, ne, myslím, že tuto milou povinnost přenechám někomu jinému. :-)
  • upraveno 25. září 2008
    Uf, to zní docela jako pálka pro mé zchudlé kapsy - budu muset na panství zvýšit daně :-).
  • upraveno 25. září 2008
    Ale jo, šla bych do toho :-).
  • upraveno 1. října 2008
  • upraveno 1. října 2008
    hmm, chudáci děti, už zamlada být konfrontován s krutou realitou GRRRM světa.. To jim nezávidim. :)
  • upraveno 1. října 2008
    Ále. Tohle je z jinýho světa...knížka pro děti, hodnej dráček, zlobivá holka :-)
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 2. října 2008
    Hmm, něco mi to připomíná :)
  • upraveno 2. října 2008
    V té knížce taky vystupuje Arya? :-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.