@Melindaaaa Nope, typická pochcaná sláma. Černé vlasy jsem jednou měla a pak se o mě ve škole začalo říkat, že jsem určitě satanistka (co jinýho bych taky s dlouhými černými vlasy a v černém oblečení byla, zvlášť když jsem poslouchala Slipknoty, Sepulturu apod.)
@Kolikokoli@Everett_YoungAsi jsme na tom všichni stejně :D Odhalte někdo svou identitu :D Je to sranda :D (stejně jako clifa z BBT fóra si představuju jako Listera z jeho avataru :D) @Krisa Tak to máme stejnou super žůžo barvu vlasů :D
@Brandon_Gepeto Ne to ne :D U tebe jsem si nevytvořila představu:). Jen u těch, co mají nějaké obličeje, nebo obličejům podobné avatary :D Tak já taky nejsem tříuchej králík, že jo :D @Krisa Nepodceňuj se holčičí Kite ;)
@Melindaaaa Clif? Ten nevypadá vůbec jako Lister :D. Je pravým opakem Listera (vysoký, hubený, o dost mladší...). :D Jinak doufám, že si mě nikdo nepředstavuje jako psa/poníka :D.
@Kolikokoli Saakryš :( To jsi mi úplně zhatila představu, že se bavím s Listerem :D A trošku jo, ale mám pocit, že jsem někde viděla tvojí fotku, takže jen tak napůl :D pes/poník/žába :D
Komentáře
@Krisa Tak to máme stejnou super žůžo barvu vlasů :D
@Krisa Nepodceňuj se holčičí Kite ;)
@Melindaaaa Já mu ale v obličeji vážně nejsem moc podobná =D
Jinak doufám, že si mě nikdo nepředstavuje jako psa/poníka :D.
A trošku jo, ale mám pocit, že jsem někde viděla tvojí fotku, takže jen tak napůl :D pes/poník/žába :D